- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Sanki evde kalmis 30 yasinda kizi :)Ayyyyy skandaaall resmen 10 aylik bebesine koca ariyo
Ben elletemiyorum eliyle elince huylaniyorum gülme aliyor beni :)Aynısını benim sıpam da yapıyorEmiyor güzel güzel sonra pis pis sırıtınca anlıyorum ısıracağını çekiyorum hemen yakalamaya çalışıyor.Bazen de bırakıp emmeyi parmağıyla çekiştirip duruyor memeyi
Benimki kasiga vuruyor her yer oldugu gibi yemek hasatın canı yok zaten robot ugrassin dursun :)Kiz bisey olmaz yaa olur oyle arada sima canini bu kdar . Ayy nie kustu oyle 3makinelik . Benimki bu ara hepten uyuz gicik bide kasiktan tiksindi her yemege hayir dio kafasini salliyor kaciyor yada elime vuruyo . Kac gundur yogurt vrmiyodum bugun elmali biskuvili yogirt verdim igrenti tadi bayila bayila bitek onu yedi .dedim esek hosaftan ne anlar. Yarin ins guzel yer icerler ne diyim madam dunusum
Ben isirinca biraz sert tepki verdim. Agladigi da oldu aglamadigi da. Acken yapmiyolar zaten. İsirdiginda memeyi çıkarıp vermiyorum. İsirirsan süt yok diyorum. Artik ağlamıyor hic suratima bakıyor sadeceKizlar benim oglum varya tam bi köpüs. Ön sutu likir likir emiyor birazda oyle emiyo sonra pis pis gulup azcik agzindan cikarim memeinnucinu disliyor dunden beri oyun yapti zaten her yeri tirnak izi cimcik iI pacavra gibi yalalayip agzina tepiyordu bide bunu cikardi unutmustu ne guzel. Kiziyorum dudak buzup agliyor sanki biyerden dusmus gibi uguna uguna agliyor . Az once isirdi sus lan dedim yuz vermedim aldim salliyorum mirildaniyo bana. Su memelerimin dili olsa ilk kelimesi "imdaaaatt" olurdu heralde
Kankaaa onlar hep içimde şimdi onlar düşünsün kp in şekeri var tatlıları yapıp yapıp senin yerine de yiyorum hiç üzülme diycemEvet hatirliyorum bak guzeldi o lafin .tavrini tarzini koru yimrigini masaya furelerjim varken kimdi o sarimsakli yogurt yiyen de
Bende gosteririm ama elletmemBen elletemiyorum eliyle elince huylaniyorum gülme aliyor beni :)
Hasaat hasaaat hasetlendim size ben ne olacakSanki evde kalmis 30 yasinda kizi :)
Hep hasata hasetlenin zaten :)Hasaat hasaaat hasetlendim size ben ne olacaksizin el kadar bebeleriniz nişanlı sözlü benim minnoşum eşsiz mi kalsın bulcam kızıma koca hıhhh
Hahahaha bide deki inkitam soguk yenen bi tatlidirKankaaa onlar hep içimde şimdi onlar düşünsün kp in şekeri var tatlıları yapıp yapıp senin yerine de yiyorum hiç üzülme diycem
Benimki suan pisligine yapiyoBen isirinca biraz sert tepki verdim. Agladigi da oldu aglamadigi da. Acken yapmiyolar zaten. İsirdiginda memeyi çıkarıp vermiyorum. İsirirsan süt yok diyorum. Artik ağlamıyor hic suratima bakıyor sadece
Aaaa evet kanka kesin yapmalıyım bunuHahahaha bide deki inkitam soguk yenen bi tatlidir
Söyledik canım benim 60 yaşındaki anamı da tutuyor dedi uyuz doktorTuh yaa bu araba tutma huyu cok kotu yaa dra dedinmi cnm
Yorma kendini aslanım babam demişDörtten beri uyumadı hala sallıyorum gece ikide yatabildim zor duruyorum.Evi gezdik durduk su içmeye mutfağa bile yollamıyor bağırıyor ciyak ciyak.En sonunda babası önce kibar kibar oğlum falan dedi sonra baktı susmuyor söylendi bizimki de ağzıyla tükürük saçtı ona o kadar komikti ki
Eşin de mi öğretmen eşinin işini bahane etseydin keşke dicemKuzum sömestr geliyor ya dört gözle pardon pardon 8 gözle bekliyorlar
Yangına körükle gitme pinnnkkkEvet hatirliyorum bak guzeldi o lafin .tavrini tarzini koru yimrigini masaya furelerjim varken kimdi o sarimsakli yogurt yiyen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?