2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben elletemiyorum eliyle elince huylaniyorum gülme aliyor beni :)

Benimki kasiga vuruyor her yer oldugu gibi yemek hasatın canı yok zaten robot ugrassin dursun :)

Kizlar bir valiz hazirlamisim ki sormayin butun valizi ayaz doldurdu esimle bende buzgulu cop posedine koyduk giyeceklerimizi :) evde patron kim belli bizde :) annemde diyor cuvala koyun sizinkileri birsey olmaz he dedim ne guzel köyden indim şehire misali istanbuldan cuvalla geliyoruz :)

Ben isirinca biraz sert tepki verdim. Agladigi da oldu aglamadigi da. Acken yapmiyolar zaten. İsirdiginda memeyi çıkarıp vermiyorum. İsirirsan süt yok diyorum. Artik ağlamıyor hic suratima bakıyor sadece

Evet hatirliyorum bak guzeldi o lafin .tavrini tarzini koru yimrigini masaya fur elerjim varken kimdi o sarimsakli yogurt yiyen de
Kankaaa onlar hep içimde şimdi onlar düşünsün kp in şekeri var tatlıları yapıp yapıp senin yerine de yiyorum hiç üzülme diycem

O kdar uykum varki kizlar . Emmeye uyandi ortamizda yatiyordu babasinibsevdi beni sevdi uykusy acildi yaa salliyorum resmen uyanik kakmak icin telle oynuyorum .

Dörtten beri uyumadı hala sallıyorum gece ikide yatabildim zor duruyorum.Evi gezdik durduk su içmeye mutfağa bile yollamıyor bağırıyor ciyak ciyak.En sonunda babası önce kibar kibar oğlum falan dedi sonra baktı susmuyor söylendi bizimki de ağzıyla tükürük saçtı ona o kadar komikti ki

Tuh yaa bu araba tutma huyu cok kotu yaa dra dedinmi cnm
Söyledik canım benim 60 yaşındaki anamı da tutuyor dedi uyuz doktor mide bulantısı ilacı yaZdı ama tadı iğrenç dedi ben doktoru değiştirxem yaaa
Yorma kendini aslanım babam demiş

Bende bugün sıpamı erken uyandırdım bilerek 7 gibi emmeye kalktı emdi ama süt gelmeden daldı yine . Yatırdım yerine . Yarım saat sonra uyandı kaldırdım bende . 8 buçuk gibi uyanınca bana da iyi oluyor ama bu sefer de acıkması kahvaltısı uykusunun gelmesi öğlen oluyor . E bu sefer uykular kısalıyor uykuya direniliyor falan Böyle daha iyi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…