2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Diyet yapıyorum bugün 2. Günüm zaten mutsuzdum şimdi daha da mutsuz hissediyorum çıtır çıtır yumuşacık ekmek yemek varken teneke gibi ekmek yiyorum midem bulanıyor tatlı yok su su su meğer yemekte bi mutluluk sebebiymiş

Kg verdigini gormek daha buyuk mutluluk :)

Boz gece gece uyumadigimoz icon 11e kaldik babasi gittikten sonra bi 3 saat kesintisiz uyuyo bitek o uykuda kendime geliyorum oysa bugun cok isim vardi

Ben de hergün karar veriyorum yarın başlıcam diye ya eşim tatlı getiriyor ya canım istiyor ben yapıyorum ya da alıyorum

Bunalımlardayım resmen ya . Hapur hupur yiyen çocuk yemiyor emmiyor uyumak istemiyor . Oyun yapıyor saçına sürüyor ağzından eline çıkarıp ve benim tahammül seviyem sıfır
Bizimki de 1 haftadır falan her gün yediğinin üçte birini yiyor en fazla.
Doymak bilmiyor, ağzından çıkarmayı bilmiyor diyorduk, tükürüp duruyor özellikle katı gıdaları.
Normal süreç canım, yediklerini kâr sayalım moral bozmak yok.

O çıtır çıtır yumuşacık ekmek anca yerken anlık mutluluk veriyor.
Sonra karbonhidrat sinsi sinsi her yerini hasta ediyor insanın.
Günlerdir ekmek, krep, tatlı gömdüm de gömdüm, üzerimde bir sinir bir tembellik şimdi.
Pazardan bulduğum otu aldım, sabah öğle akşam otla toparlamam lazım
Acı turp kemiriyorum şu an.
Tatlı mı dedim tatlı dediler, acayip tatlı çıktı

Yeterince kısıtlama var hayatımızda bi de bu yemek işine kısıtlama gelince iyice moralim bozuldu bu hayat böyle nasıl devam edecek bilmiyorum

Başkası dese derim diş çıkarıyordur keyfi yoktur falan ama kendime diyemiyorum işte napalım idare edicez artık . Atak dönemi böyle oluyor bizim zilli

Bunalımlardayım resmen ya . Hapur hupur yiyen çocuk yemiyor emmiyor uyumak istemiyor . Oyun yapıyor saçına sürüyor ağzından eline çıkarıp ve benim tahammül seviyem sıfır
Ataktandan kuzum güncellenecekler ama bizim de canımıza okuyorlar sıpalar. Biliyorsun benim artık atağı matağı kalmadı aylardır bu huyuyla baş etmeye çalışıyorum, günde kaç kere mutfak süpürüp üst değiştiriyorum bi bilsen. He artık pes ettim o da var üstü çok batmadıkça geziyor öyle umrumda bile değil

Yeterince kısıtlama var hayatımızda bi de bu yemek işine kısıtlama gelince iyice moralim bozuldu bu hayat böyle nasıl devam edecek bilmiyorum
Sende amma bunalim kralicesi ciktin hee hayatta guzelliklerde var gormeye calis arkadasim mesela en basta evlatlarina bak aynaya bak Allahim ne guzel yaratmissin beni de elim ayagim tutuyor saglikliyim 2 evladim var iyi bir esim var de. Bu bir surec ister hosuna gitsin ister gitmesin yapacak hic bisey yok alnimiza ne yazildiysa onu gorucez bu sureci kendine zindan etme. Zaman zaman hepimiz bunaliyoruz ama sen cikamiyosun o kuyudan elimi uzattim tut hadi guzel arkadasim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…