- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Biz ikimizde öğretmeniz canımEşin de mi öğretmen eşinin işini bahane etseydin keşke dicem
Kg verdigini gormek daha buyuk mutluluk :)Diyet yapıyorum bugün 2. Günüm zaten mutsuzdum şimdi daha da mutsuz hissediyorum çıtır çıtır yumuşacık ekmek yemek varken teneke gibi ekmek yiyorum midem bulanıyor tatlı yok su su su meğer yemekte bi mutluluk sebebiymiş
Dr unuz sanki ecük sivri dilliSöyledik canım benim 60 yaşındaki anamı da tutuyor dedi uyuz doktormide bulantısı ilacı yaZdı ama tadı iğrenç dedi ben doktoru değiştirxem yaaa
Yorma kendini aslanım babam demiş
Sen pinkonun kaynisini bi gorsen direk yangin cikarirsinYangına körükle gitme pinnnkkk
Boz gece gece uyumadigimoz icon 11e kaldik babasi gittikten sonra bi 3 saat kesintisiz uyuyo bitek o uykuda kendime geliyorumBende bugün sıpamı erken uyandırdım bilerek 7 gibi emmeye kalktı emdi ama süt gelmeden daldı yine . Yatırdım yerine . Yarım saat sonra uyandı kaldırdım bende . 8 buçuk gibi uyanınca bana da iyi oluyor ama bu sefer de acıkması kahvaltısı uykusunun gelmesi öğlen oluyor . E bu sefer uykular kısalıyor uykuya direniliyor falan Böyle daha iyi olur belki
Evet mevsimler degisti resmen. Artik istanbulda kış yok gibi bişeyHava o kadar güzel ki Allah sonumuzu hayretsin
Ben de hergün karar veriyorum yarın başlıcam diye ya eşim tatlı getiriyor ya canım istiyor ben yapıyorum ya da alıyorumDiyet yapıyorum bugün 2. Günüm zaten mutsuzdum şimdi daha da mutsuz hissediyorum çıtır çıtır yumuşacık ekmek yemek varken teneke gibi ekmek yiyorum midem bulanıyor tatlı yok su su su meğer yemekte bi mutluluk sebebiymiş
Yarından itibaren bozuyor canım soğuyor da kış geliyorHava o kadar güzel ki Allah sonumuzu hayretsin
Mevsimlik şeylerle sıcakladık.Evet mevsimler degisti resmen. Artik istanbulda kış yok gibi bişey
İnşallah, kış bitmeden bi soğuk görelimYarından itibaren bozuyor canım soğuyor da kış geliyor
Bizimki de 1 haftadır falan her gün yediğinin üçte birini yiyor en fazla.Bunalımlardayım resmen ya . Hapur hupur yiyen çocuk yemiyor emmiyor uyumak istemiyor . Oyun yapıyor saçına sürüyor ağzından eline çıkarıp ve benim tahammül seviyem sıfır
O çıtır çıtır yumuşacık ekmek anca yerken anlık mutluluk veriyor.Diyet yapıyorum bugün 2. Günüm zaten mutsuzdum şimdi daha da mutsuz hissediyorum çıtır çıtır yumuşacık ekmek yemek varken teneke gibi ekmek yiyorum midem bulanıyor tatlı yok su su su meğer yemekte bi mutluluk sebebiymiş
Yeterince kısıtlama var hayatımızda bi de bu yemek işine kısıtlama gelince iyice moralim bozuldu bu hayat böyle nasıl devam edecek bilmiyorumO çıtır çıtır yumuşacık ekmek anca yerken anlık mutluluk veriyor.
Sonra karbonhidrat sinsi sinsi her yerini hasta ediyor insanın.
Günlerdir ekmek, krep, tatlı gömdüm de gömdüm, üzerimde bir sinir bir tembellik şimdi.
Pazardan bulduğum otu aldım, sabah öğle akşam otla toparlamam lazım
Acı turp kemiriyorum şu an.
Tatlı mı dedim tatlı dediler, acayip tatlı çıktı
Başkası dese derim diş çıkarıyordur keyfi yoktur falan ama kendime diyemiyorum işteBizimki de 1 haftadır falan her gün yediğinin üçte birini yiyor en fazla.
Doymak bilmiyor, ağzından çıkarmayı bilmiyor diyorduk, tükürüp duruyor özellikle katı gıdaları.
Normal süreç canım, yediklerini kâr sayalım moral bozmak yok.
Ataktandan kuzum güncellenecekler ama bizim de canımıza okuyorlar sıpalar. Biliyorsun benim artık atağı matağı kalmadı aylardır bu huyuyla baş etmeye çalışıyorum, günde kaç kere mutfak süpürüp üst değiştiriyorum bi bilsen. He artık pes ettim o da var üstü çok batmadıkça geziyor öyle umrumda bile değilBunalımlardayım resmen ya . Hapur hupur yiyen çocuk yemiyor emmiyor uyumak istemiyor . Oyun yapıyor saçına sürüyor ağzından eline çıkarıp ve benim tahammül seviyem sıfır
Sende amma bunalim kralicesi ciktin heeYeterince kısıtlama var hayatımızda bi de bu yemek işine kısıtlama gelince iyice moralim bozuldu bu hayat böyle nasıl devam edecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?