2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla ben gunluk degistiriyorum .dokmesin napiyim . Onlukte sevmiyor. Sabah beni dellendirdi kan ilacina bi vurdu heryer sanki kan revan sonra sinirlendim agladi hic umursamadim hizli hizli usunu basini degistirdim mebur sustu yuz vermicen bu bebelere zaten stresliyim kani yukselmicek die her kan ilaci seansinda kopeklik ediyo

Kanka bu çocuklar ayından mı suyundan mı inan bilmiyorum ama yıldım artık gerçekten, sabah canlı dersimden 1 dk önce kalktı ne zaman bitti o zaman uyumak istedi 1 de uyudu sözde 20 dk ya 20 dk , 8 buçukta kalktı o kadar uyudu ve ondan beri hiç uyumadı emmiyor da yemiyor da peşimi de bırakmıyor. İnan bulaşık makinesini yerleştirmeye geçiyorum oraya geliyor bari elimde yıkayım diyorum bacaklarıma yapışıyor. Tabi burada koca denilen öküz nerde uyuyor sözde 1 saat uyuyacaktı akşam oldu . İnan sinirden ağlıyorum şunu yazarken ya, yapmayacağım yemek akşama b.k yesin it herif, ekmek de yok ben makarna yapar yerim o zıkkımın kökünü yesin inan valla usandım çocuğu da aynı kendi gibi huysuz aksi

Donem donem hepsinde oluyor. Yalnız değilsin
Peki ben napmışım kapuska yaptım soğan koymamışım yemeğe kız eteklerimde çırpınırken yemek yaparsan olacağı bu elim ayağıma karışıyor resmen panik olup yetişemeyince de delleniyorum işte

Canim senin kocama mustehak kusura bakma. Yani ben bunlari okuyunca kendi kocamdan cocuk bakimi konusunda memnun kaldim. Her seferinde tesekkur ediyorum adam da şevklensin diye. Tamam iş yapmasın anlarımda bari cocugu oyalasin o ne oyle yatmak yahu gece uyumadi mi

Bunalımlardayım resmen ya . Hapur hupur yiyen çocuk yemiyor emmiyor uyumak istemiyor . Oyun yapıyor saçına sürüyor ağzından eline çıkarıp ve benim tahammül seviyem sıfır
Bende bir kaç gündür çizgi dilm karşısında yemek yedirebiliyorum onun dışında asla yemiyor. Bu ara zaten beni çıldırtıyor. Sürekli herşeye ağlıyor. İstediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Napcaz böyle bilmiyorum en sevmediğim çocuk tipiydi bugün sinirlendim artık ağlasada vermedim. Ağlayabilirsin annecim istediğin kadar dedim. Kafasını yere vurdu bir kaç kere dayanamadım sonra başka birşeylerle dikkatini dağıttım.
İnşallah geçici bir süreçtir diye dua ediyorum.

Ohooo ben cok tencere yaktim canim tuzsuz yemekler, salcasiz sogansiz yemekler. Neler neler. Oluyor hepsi, olacakta

Aynen canım valla tek uykuyla canıma okuyor benimki, uykuya çok dirençli.
Ne teki gıı anam benim hans 2 3 5şaka yı attım oteyede bizimde 2 kere en az gunduz uykumuz var. Peki ne onerırsın canım.. Suan uyumak istedi mesela. Memede uykuya daldı. En az yarım saat uyur yani Insallah diye umuyorum :) gece erken uyuması ıcın belli bir saatten sonra oyalayıp uyutmamakmı gerek acaba

Aman boşver bu seferde öyle yiyiverin sonuçta kafalarda var birer huni kolay mı taşımak kafada huni bacaklarda bebek

Valla öyle diyorlar canım ama bu uyku eğitimi konusunda sana en son yardımcı olacakların başında ben halay başıyım yani, gündür uykumuz hiç yok gece de 10 buçuktan önce uyumaz bak şimdi nerdeyse hiç uyumadığı için gündüz dellendi uyuttum ama 1 saat sonra kaldırcam mesala

Benimkı uykuyu seviyor diye dusunuyorm abısde oyle kucukte oyle sanki.

Aynen öyle kuzum bence de şükret, ayı gibi yatmaktan başka bir bok bildiği yok. Şimdi tartışsak olay o kadar büyüyecek ki çok doluyum çünkü atıyorum içime ama kalk demeyeceğim yatsın ne kadar yatarsa. Ona göre evşn dağınık olması yemek olmaması sorun değilmiş peki ben de onu düşünürsem ne olayım. Ama annesi alıştırmış bu ayı da alışmış. Tek çocuk uyı yavrum, ne yersin yavrum neyin eksik çocuğum. Geçen yaz babası Allah sana sabırlık versin bunla geçim olmaz bu ne uykusu böyle diyor düşün kendi babası. Annesi de bana sen alıştırma ver çocuğu eline diyor uyanık kalsa vercem dedim ben de bişey diyemedi

Yaaa şaka bı yana da anam gecen sene bu zamanlar gun sayıyoduk beee sımdı bebeler 1 yasına geliyor vaaaay beee. 305 gun gecmıs baksana üstümüzden..Hakket dogum gunu icin ozel planlarınız varmı dıyecem Amma salgından dolayı ne yapılabilirki dimi evin ıcınde ailecek ancak kimseyi cagıramayız yada dısarıda bı yerde kutlayamyızılk dogumgunlerı bıde ama saglık olsun.

Benimki de g*t gezdiyor kuzum hepsi aynı b*k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…