2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok teşekkür ederim yinede Allah razı olsun :) Evet fazladan zarar olmaz Allah kabul etsin hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah
Bence ertele 2li tarama falan yatırmayacaksan bide neden 24. Hafta ? Arada 12 hafta var nasil bekleyeceksin :)

Tamam canim yatiyorum insanin cani cok sıkılıyor neden kaynaklaniyor anlamadim acaba crinone jel kullandigim icin tahrismi oluyor bebeklerimiz saglikli olsun da insallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
O jeli ne için kullaniyorsunuz

Ben en son 2 ay önce falan tahlil yaptırmıştım onda bir sıkıntı gözükmüyorda korktum. Yumurtlama ağrısı gibi böyle oturup kalkarkende hafif ağrıyor. Normaldir inşallah canımm sağoll

Kizlar gunaydin.. bende degisik ruyalar goruyorum hayir olsun. Dr a gitmeden beyaz gelinlikli gordum kendimi evleniyomusum pastalar tatlilar cok guzeldi. Anlami kiz bebek diyodu eger hamile gorerse sabah kucuk olmasina ragmen kiz gibi dedi dr

Bir iki gun sonra elimde kina nasi mutluyum kosuyorum sevincliyim. Bu da sevincli haber murad dilek diyodu.

Dun inek yavrusu gordum ruyamda o da kiz bebek diyo

Burada usg yi erkege benzetenler cogunlukta. O yuzden merakim had safhada. Belirtilerim ve yediklerim oglumun hamileliginin tam tersi..

Bakalim bizim mercimek ne

aynı durum bende de var canım ya çoğunluk erkek diyor görüntülerden ama dün dr kız gibi dedi bir şey göremediği için ama net bişey diyemem 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Dün kontrol sırasında bu nub teorisinde dikkat ettiğimiz çıkıntı sanki kız bebeğe benziyor gibi geldi dümdüzdü Hayırlısı olsun sağlıklı olsun herşeyden önce tabiki ama insan merak etmeden de duramıyor Allah gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…