- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Önceden emedur kullanıyordum.Şimdi onu bırakıp prilam dr ye gectım.Ama o bile tam anlamıyla gecırmıyo.Demek ki içmesem daha kötü olucamHangisini kullanıyorsun canım bendeprilam kullanıyorum ama çokta etki etmiyor anlamadım gitti
Ben de aynen resmen depresyon modundayım.12.haftadayım hala devam ediyor benım.tez zamanda geçer inş ne diyelimYa kızlar mide bulantılarınız ne zaman geçti ya bn 10.haftadayım bıktım ama artık geçsin istiom depresyon modundayım
yarın saat dokuzdada benim var...çok merak ediyorum..zaman gecmiyor..Kızlar benimde bu gün saat dokuzda kontolum var.kalp atışından sonra ilk defa GideceZ.korkuyorum inşallah her şey yolundadır
Çok teşekkür ederim yinede Allah razı olsun :) Evet fazladan zarar olmaz Allah kabul etsin hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallahMerhabalar,
Uzun zamadir ara ara okuyorum ama yazamiyorum. Yazilara yetismeye calisirken mesajini gorur gormez okudum B Beto2012 . Gerek kalmamis gerci ama fazlanin zarari olmaz :)
Bende de belirtiler azaliyor giderek. Gogus hassasiyeti, bulantilar, basagrilari hala var ama eskisi gibi degil artik, daha rahatim. Uykum cok ama, surekli uyuyasim var ama isler musade etmiyo :)
1 hafta once Crinone Jel ve Folidoce folik asiti biraktim kullanmayi (doktorun tavsiyesiyle tabi). Yeni vitamin vermediler ama burada kontroller pek sik olmadigi icin bir suredir doktor gormedim, onunla da ilgili olabilir. Hala kullanan varsa crinone jel kullandiktan sonra yarim saat hareket et ki iyice emilsin demisti doktorum, ondan sonra disari akmalari bayagi azaldi. Konularda geriden geliyorum kusura bakmayin :)
Pazartesi randevum var, 12+3 olacagiz o zaman, ve bir sonraki ultrason randevum taa 24. haftada. Yani cinsiyeti simdi goremezse o zamana kadar beklemem gerekecek. Sizce bi hafta sonrasina erteleyeyim mi? Cok onemli bir mesele degil tabi, onemli olan saglikli oldugunu bilmek ama cook merak ediyorum haliyle
O jeli ne için kullaniyorsunuzTamam canim yatiyorum insanin cani cok sıkılıyorneden kaynaklaniyor anlamadim acaba crinone jel kullandigim icin tahrismi oluyor bebeklerimiz saglikli olsun da insallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
bize doktor dün sordu rüyanızda gördünüz mü diye ben şokGunaydin kizlar ruyamda erkek bebek gordum yuzunu gordum boyle gorup cinsiyeti cikan oldumu dana once
Çok şükür cnm gördük bebişimizi cinsiyet tahmini bile yapıldıGuzel haberlerini bekliyoruzz hayırlısıyla bebişini de göreceksin
İnşallah güzel haberler alırsın cnm bn gittim çok şükür herşey yolunda ve cinsiyet tahmini bile yaptı doktoryarın saat dokuzdada benim var...çok merak ediyorum..zaman gecmiyor..haber ver detaylardan..
Maşallah canım ne dedi doktor :)İnşallah güzel haberler alırsın cnm bn gittim çok şükür herşey yolunda ve cinsiyet tahmini bile yaptı doktor
Ben en son 2 ay önce falan tahlil yaptırmıştım onda bir sıkıntı gözükmüyorda korktum. Yumurtlama ağrısı gibi böyle oturup kalkarkende hafif ağrıyor. Normaldir inşallah canımm sağollGünaydın canim aynı oluyor bana bi kac gündür bide misafirim var mecbur gezdirmek için yuruyomus soldan geliyo agri bende de doktora dedim akintim arttı acaba enfeksiyon mu diye tahlillerim vardi elimde hersey gayet normal yaramaz hareket ederken damar damar üstüne binmiştir korkma cok normal daha çok olacak dedi icini ferah tut yani
Tup bebek oldugu icin dusuk engelleyici progestron canimO jeli ne için kullaniyorsunuz
canım gereken bilgileri yazmerhabalar bu sayfayı takip edebilmek için kayıt oldum bu listede ismim çıkmadı ama nasıl düzenlediniz orada
Valla benim 1 haftadır bulanmıyor vay bebeğe birşey mi oldu diye doktora gittim ağlaya ağlaya boşver geçmesinYa kızlar mide bulantılarınız ne zaman geçti ya bn 10.haftadayım bıktım ama artık geçsin istiom depresyon modundayım
aynı durum bende de var canım ya çoğunluk erkek diyor görüntülerden ama dün dr kız gibi dedi bir şey göremediği için ama net bişey diyemem 2 hafta sonra yine bakalım dedi.Kizlar gunaydin.. bende degisik ruyalar goruyorum hayir olsun. Dr a gitmeden beyaz gelinlikli gordum kendimi evleniyomusumpastalar tatlilar cok guzeldi. Anlami kiz bebek diyodu eger hamile gorerse sabah kucuk olmasina ragmen kiz gibi dedi dr
Bir iki gun sonra elimde kina nasi mutluyum kosuyorum sevincliyim. Bu da sevincli haber murad dilek diyodu.
Dun inek yavrusu gordum ruyamda o da kiz bebek diyo
Burada usg yi erkege benzetenler cogunlukta. O yuzden merakim had safhada. Belirtilerim ve yediklerim oglumun hamileliginin tam tersi..
Bakalim bizim mercimek ne
Maşallah canım. Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah. Ne dedi cinsiyet için?Çok şükür cnm gördük bebişimizi cinsiyet tahmini bile yapıldı
İnş canım ya snn de hemen geçer inşBen de aynen resmen depresyon modundayım.12.haftadayım hala devam ediyor benım.tez zamanda geçer inş ne diyelim
Amin cnm inşallah cümlemizinMaşallah canım. Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah. Ne dedi cinsiyet için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?