Geçecek canım ataktan sanırım böyle çoğu baksana . Bizimki de hep bi ağlama halinde asla oyuncaklarıyla oynamıyor eline saçma sapan bişey vermek lazım illa . Reklamlar çıkınca iyiyiz onda bile hem tv izliyor hem zırıl zırıl. Ne istediğini bilsem anlasam yapayım ama ...Bende bir kaç gündür çizgi dilm karşısında yemek yedirebiliyorum onun dışında asla yemiyor. Bu ara zaten beni çıldırtıyor. Sürekli herşeye ağlıyor. İstediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Napcaz böyle bilmiyorum en sevmediğim çocuk tipiydibugün sinirlendim artık ağlasada vermedim. Ağlayabilirsin annecim istediğin kadar dedim. Kafasını yere vurdu bir kaç kere dayanamadım sonra başka birşeylerle dikkatini dağıttım.
İnşallah geçici bir süreçtir diye dua ediyorum.
Uyanmış bana şimdi şaka yapıyor dedim valla sabaha kadar uyusaydın kaldırmayacaktım seni akşam da mutfağı kemirirdinBenimki de g*t gezdiyor kuzum hepsi aynı b*k
Canim bizim laz ziyada oyleGeçecek canım ataktan sanırım böyle çoğu baksana . Bizimki de hep bi ağlama halinde asla oyuncaklarıyla oynamıyor eline saçma sapan bişey vermek lazım illa . Reklamlar çıkınca iyiyiz onda bile hem tv izliyor hem zırıl zırıl. Ne istediğini bilsem anlasam yapayım ama ...
Uykusunu aldi tabi keyfi yerindedir. Benimkide napiyo kanka 4.30gekiyo acindan ölmus hemen yemek yiyruz yatiyot 1 1.5 saat sonrada gece uyuyamiyor benle ugrasiyo birak uyucam diyorum birakmiyo sonra duşUyanmış bana şimdi şaka yapıyor dedim valla sabaha kadar uyusaydın kaldırmayacaktım seni akşam da mutfağı kemirirdin
Ayy seninkide gezmeci cikti valla dunurBenimki de g*t gezdiyor kuzum hepsi aynı b*k
Bu ara niyeyse boyleler cnm yaa .yemek yedirmek bana zulum olduBende bir kaç gündür çizgi dilm karşısında yemek yedirebiliyorum onun dışında asla yemiyor. Bu ara zaten beni çıldırtıyor. Sürekli herşeye ağlıyor. İstediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Napcaz böyle bilmiyorum en sevmediğim çocuk tipiydibugün sinirlendim artık ağlasada vermedim. Ağlayabilirsin annecim istediğin kadar dedim. Kafasını yere vurdu bir kaç kere dayanamadım sonra başka birşeylerle dikkatini dağıttım.
İnşallah geçici bir süreçtir diye dua ediyorum.
Kanka şu erkeklerden ne çektin beUykusunu aldi tabi keyfi yerindedir. Benimkide napiyo kanka 4.30gekiyo acindan ölmus hemen yemek yiyruz yatiyot 1 1.5 saat sonrada gece uyuyamiyor benle ugrasiyo birak uyucam diyorum birakmiyo sonra duşsonrada sabaha kdar cinar beyimle emmeler .
Alla bilmiyorum kiHayordir cnm Allah hayr etsin
Benimki alıştı artık saatlerine sayılır sabah kaçta kalkarsa kalksın 7-8 değişiyor en geç 11de uyuyor.En geç 1 de kalkıyor 3-3,5 gibi yatıyor 5 gibi kalkıyor sonra da 8-8,30 gibi yatıyor.Bu saatler değişmiyor bizde.Mesela oldu da öğleden sonra 4de yattı diyelim kaçta kalkarsa kalksın akşam aynı saatte yatıyor.Ama gece sürekli kalkıyoruz sayamıyorum artık.Bazen 4 te kalkıyor bazen 6 da iki saat uyumuyorNe teki gıı anam benim hans 2 3 5şaka yı attım oteyede bizimde 2 kere en az gunduz uykumuz var. Peki ne onerırsın canım.. Suan uyumak istedi mesela. Memede uykuya daldı. En az yarım saat uyur yani Insallah diye umuyorum :) gece erken uyuması ıcın belli bir saatten sonra oyalayıp uyutmamakmı gerek acaba
Bütün gün uyumuş gece de o baksın.Emzirip ver eline çocuğu benim garip kocam yoğun çalışmasa ben de yapacam da.Geçen gece tel bekliyordu işle ilgili sen nasıl olsa ayaktasın dedim verdim çocuğu üç saat uyumuşum sonra getirdi yanımaUyanmış bana şimdi şaka yapıyor dedim valla sabaha kadar uyusaydın kaldırmayacaktım seni akşam da mutfağı kemirirdin
Kuzum gece çoğunlukla uyuyor uyumasa da kesinlikle benden başkasında durmuyor çığlık çığlığa benim kızBütün gün uyumuş gece de o baksın.Emzirip ver eline çocuğu benim garip kocam yoğun çalışmasa ben de yapacam da.Geçen gece tel bekliyordu işle ilgili sen nasıl olsa ayaktasın dedim verdim çocuğu üç saat uyumuşum sonra getirdi yanıma
Yaaa boncuğu unuttum benAyy Kizlar boncogun dedeleri bile atak haftasinda bak oturmuyolar ayakta dikiliyolar hahahahadedelerin biride gelmiyomus
Ya canım yardım eder sağolsun laf etmez yemek olmayınca kalkar yapar falan bazen diyorum kendime nankörlük etme bırak gitsin görüşsün arkadaşlarıyla . Ama batıyor işte ben çıkamıyorum yaAyy seninkide gezmeci cikti valla dunur
Ay bende ona bakıcam da sonra benim de pişikolojim bozuluyorYaaa boncuğu unuttum bendur açayım dedeleri gitmeden
Psikolojimi bozabilecek kadar dikkatli izleyemiyorum madamcımAy bende ona bakıcam da sonra benim de pişikolojim bozuluyor
Cadı oldukları kadar tatlılar daPsikolojimi bozabilecek kadar dikkatli izleyemiyorum madamcımbenim cimcime müsaade etmiyor bu arada kendi kendine tutunmadan ayakta kalma denemeleri yapıyor açıyor bacakları pergel gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?