2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçecek canım ataktan sanırım böyle çoğu baksana . Bizimki de hep bi ağlama halinde asla oyuncaklarıyla oynamıyor eline saçma sapan bişey vermek lazım illa . Reklamlar çıkınca iyiyiz onda bile hem tv izliyor hem zırıl zırıl. Ne istediğini bilsem anlasam yapayım ama ...

Msjlarimzin altinda cikan hamilelik gunlugu ne guzelmis kizlar . Gecen sene bu zamanlar benim sancilarim baslamisti daha sıki kontrole gidiyordum en cok parmagii kim yedi tartismayalim ne cektimm bee . Pzt belki goncagulume toka taktirmaya giderim ama hala korkayrum

Canim bizim laz ziyada oyle inatci bide uyuz oluyorum inadina yaa

Uyanmış bana şimdi şaka yapıyor dedim valla sabaha kadar uyusaydın kaldırmayacaktım seni akşam da mutfağı kemirirdin
Uykusunu aldi tabi keyfi yerindedir. Benimkide napiyo kanka 4.30gekiyo acindan ölmus hemen yemek yiyruz yatiyot 1 1.5 saat sonrada gece uyuyamiyor benle ugrasiyo birak uyucam diyorum birakmiyo sonra duş sonrada sabaha kdar cinar beyimle emmeler .

Bu ara niyeyse boyleler cnm yaa .yemek yedirmek bana zulum oldu

Kanka şu erkeklerden ne çektin be kuzum bu erkekler çok bencil ya gerçekten anlamıyorlar. Canlar bu arada ben vertigo olacağım sanırım ya da oldum bilmiyorum dakika başı deprem hissi oluyor bir sağa bir sola sallanıyorum bir de aynı anda kulaklarıma bir uğultu geliyor

Benimki alıştı artık saatlerine sayılır sabah kaçta kalkarsa kalksın 7-8 değişiyor en geç 11de uyuyor.En geç 1 de kalkıyor 3-3,5 gibi yatıyor 5 gibi kalkıyor sonra da 8-8,30 gibi yatıyor.Bu saatler değişmiyor bizde.Mesela oldu da öğleden sonra 4de yattı diyelim kaçta kalkarsa kalksın akşam aynı saatte yatıyor.Ama gece sürekli kalkıyoruz sayamıyorum artık.Bazen 4 te kalkıyor bazen 6 da iki saat uyumuyor

Uyanmış bana şimdi şaka yapıyor dedim valla sabaha kadar uyusaydın kaldırmayacaktım seni akşam da mutfağı kemirirdin
Bütün gün uyumuş gece de o baksın.Emzirip ver eline çocuğu benim garip kocam yoğun çalışmasa ben de yapacam da.Geçen gece tel bekliyordu işle ilgili sen nasıl olsa ayaktasın dedim verdim çocuğu üç saat uyumuşum sonra getirdi yanıma

Kuzum gece çoğunlukla uyuyor uyumasa da kesinlikle benden başkasında durmuyor çığlık çığlığa benim kız

Ayy seninkide gezmeci cikti valla dunur
Ya canım yardım eder sağolsun laf etmez yemek olmayınca kalkar yapar falan bazen diyorum kendime nankörlük etme bırak gitsin görüşsün arkadaşlarıyla . Ama batıyor işte ben çıkamıyorum ya bi de bırakamıyorum ben selini ya ne uyuyqbiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum içim rahat etmiyor

Psikolojimi bozabilecek kadar dikkatli izleyemiyorum madamcım benim cimcime müsaade etmiyor bu arada kendi kendine tutunmadan ayakta kalma denemeleri yapıyor açıyor bacakları pergel gibi
Cadı oldukları kadar tatlılar da benimki tepine tepine uyudu bakalım kaç dk sonra kalkacak bak dk diyorum saat değil bi o meme bi bu meme derken savaş halinde ter sucuk içinde uyudu bende balkona çıktım rezene içiyorum . Ocak ayında havaya bak ... Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…