Bizimkinin saatlerine benziyormuş sizinki deBenimki alıştı artık saatlerine sayılır sabah kaçta kalkarsa kalksın 7-8 değişiyor en geç 11de uyuyor.En geç 1 de kalkıyor 3-3,5 gibi yatıyor 5 gibi kalkıyor sonra da 8-8,30 gibi yatıyor.Bu saatler değişmiyor bizde.Mesela oldu da öğleden sonra 4de yattı diyelim kaçta kalkarsa kalksın akşam aynı saatte yatıyor.Ama gece sürekli kalkıyoruz sayamıyorum artık.Bazen 4 te kalkıyor bazen 6 da iki saat uyumuyor
Hadi anneni şaşırt ve sabaha kadar prensesler gibi uyu selintoşCadı oldukları kadar tatlılar dabenimki tepine tepine uyudu bakalım kaç dk sonra kalkacak bak dk diyorum saat değil bi o meme bi bu meme derken savaş halinde ter sucuk içinde uyudu bende balkona çıktım rezene içiyorum . Ocak ayında havaya bak ... Allah sonumuzu hayır etsin
Senin kiz nasıl uyuyor pinkerestcim emerek mi sallayarak mı nasılHadi anneni şaşırt ve sabaha kadar prensesler gibi uyu selintoşaynen kuzum ya bu havalar inan hiç hayra alamet değil, Allah sonumuzu hayr etsin. Haftaya soğuyacak diyorlar bakalım inşallah bir kar yağsa lapa lapa benimki hala uyanık kuzum bir çay içirmedi bana beraber bebe bisküvisi yiyoruz bir ona bir bana
Kanka bu çocuklar ayından mı suyundan mı inan bilmiyorum ama yıldım artık gerçekten, sabah canlı dersimden 1 dk önce kalktı ne zaman bitti o zaman uyumak istedi 1 de uyudu sözde 20 dk ya 20 dk , 8 buçukta kalktı o kadar uyudu ve ondan beri hiç uyumadı emmiyor da yemiyor da peşimi de bırakmıyor. İnan bulaşık makinesini yerleştirmeye geçiyorum oraya geliyor bari elimde yıkayım diyorum bacaklarıma yapışıyor. Tabi burada koca denilen öküz nerde uyuyor sözde 1 saat uyuyacaktı akşam oldu . İnan sinirden ağlıyorum şunu yazarken ya, yapmayacağım yemek akşama b.k yesin it herif, ekmek de yok ben makarna yapar yerim o zıkkımın kökünü yesin inan valla usandım çocuğu da aynı kendi gibi huysuz aksi
Emerek canım, sallamayı bırakalı baya oldu,koydurtmuyor bile dizimeSenin kiz nasıl uyuyor pinkerestcim emerek mi sallayarak mı nasıl
Canım sesten rahatsız olmuyor ki genelde, çocuk olmadan yine yapardı bişeyler ben süpürür o silerdi felan, hamileyken de yaptı işte azcık tam ihtiyacım varken eleğini duvara astı. Konuşcam da sakinleşmeyi bekliyorumSenin isin gercekten cok zor canim canli derslerle bebek zaten zorken ustune kocanin bu tavrı Allah sana cok sBir versin ,kendjni ve bebegini dusun yeter o uyurken rn bolll sesli islerini yao yapabiliyoraann
Ayy bu hafta cok uzucuyduAy bende ona bakıcam da sonra benim de pişikolojim bozuluyor
Ağladım yine yaaaaAyy bu hafta cok uzucuydu
Digerleride cok uzucuydu canim defnenimde tipi degisiyor kapattik bizdeAğladım yine yaaaaiyi gelmiyor bana bu dizi ama meraktan izliyorum işte arada . Boncuk için izlemiştim zaten kapattım şimdi
Ayy Allah korusu canim bi kbb ye gitsen.Kanka şu erkeklerden ne çektin bekuzum bu erkekler çok bencil ya gerçekten anlamıyorlar. Canlar bu arada ben vertigo olacağım sanırım ya da oldum bilmiyorum dakika başı deprem hissi oluyor bir sağa bir sola sallanıyorum bir de aynı anda kulaklarıma bir uğultu geliyor
Ne yaptığımı söylesem inanamazsınKahvecim nasilsin ☺kahvetelvesi
Hahahaha gece 12den sonra ben memeye donusuyorumya memeyo. Iste kacamadim daha yanindanNe yaptığımı söylesem inanamazsın
Ama belki de aynı şeyi yapıyoruzdur.
İyiyim canım nolsun tam yatsam mı diye saati keserken bebe uyandı işte.
Sen nasılsın
Canım sesten rahatsız olmuyor ki genelde, çocuk olmadan yine yapardı bişeyler ben süpürür o silerdi felan, hamileyken de yaptı işte azcık tam ihtiyacım varken eleğini duvara astı. Konuşcam da sakinleşmeyi bekliyorum
Ben bıraktım ne kadar sürecek bakalım.Hahahaha gece 12den sonra ben memeye donusuyorumya memeyo. Iste kacamadim daha yanindankizim geldi insallah kucuk birakirsa bi hikaye okurum fistigima .bol sutler kahvecim ☺
Valla ilerlemeden gitmek de fayda olabilir kuzum? Zeynoya kontrolde bir sıra da ben alayım olmazsaAyy Allah korusu canim bi kbb ye gitsen.
Keşke canım keşkee, ben kinci bir insan değilim hemen unutuyorum yapılanı işte bu yüzden belki de bilmiyorumIyi yapmissin canim keske ise yarasa konusmalarin
Biraktim ben gidemeyince babasinokudu hikayesini bemde hizlica mutfagi topladim sen yatir dedi yatirdim duvarina sumuk surmusBen bıraktım ne kadar sürecek bakalım.
Darısı başına
Biz kitap üstüne 3 masalla kapanışı yaptık, onda da darısı başına
Canim benimm kayinpederimin basina geldide dr unu bulmak cok zor her kbb ci anlamiyor .adamcagizin nevri donuyordu iyilesti sukur d vit takviyesi falanda kullandi cnm belki gidene kdar takviye yaparsin sende . Ihmal etme canim yerimden kakamazdi kp bide afedersin nenyese cikarirdi cok siddetli oluyodu tutuncaValla ilerlemeden gitmek de fayda olabilir kuzum? Zeynoya kontrolde bir sıra da ben alayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?