2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimkinin saatlerine benziyormuş sizinki de

Hadi anneni şaşırt ve sabaha kadar prensesler gibi uyu selintoş aynen kuzum ya bu havalar inan hiç hayra alamet değil, Allah sonumuzu hayr etsin. Haftaya soğuyacak diyorlar bakalım inşallah bir kar yağsa lapa lapa benimki hala uyanık kuzum bir çay içirmedi bana beraber bebe bisküvisi yiyoruz bir ona bir bana

Senin kiz nasıl uyuyor pinkerestcim emerek mi sallayarak mı nasıl

Senin isin gercekten cok zor canim canli derslerle bebek zaten zorken ustune kocanin bu tavrı Allah sana cok sBir versin ,kendjni ve bebegini dusun yeter o uyurken rn bolll sesli islerini yao yapabiliyoraann

Senin isin gercekten cok zor canim canli derslerle bebek zaten zorken ustune kocanin bu tavrı Allah sana cok sBir versin ,kendjni ve bebegini dusun yeter o uyurken rn bolll sesli islerini yao yapabiliyoraann
Canım sesten rahatsız olmuyor ki genelde, çocuk olmadan yine yapardı bişeyler ben süpürür o silerdi felan, hamileyken de yaptı işte azcık tam ihtiyacım varken eleğini duvara astı. Konuşcam da sakinleşmeyi bekliyorum

Ağladım yine yaaaa iyi gelmiyor bana bu dizi ama meraktan izliyorum işte arada . Boncuk için izlemiştim zaten kapattım şimdi
Digerleride cok uzucuydu canim defnenimde tipi degisiyor kapattik bizde dedigin gibi merakda ediyorum sonra izleyip pisman oluyorum

Ayy Allah korusu canim bi kbb ye gitsen.

Ne yaptığımı söylesem inanamazsın
Ama belki de aynı şeyi yapıyoruzdur.
İyiyim canım nolsun tam yatsam mı diye saati keserken bebe uyandı işte.
Sen nasılsın
Hahahaha gece 12den sonra ben memeye donusuyorumya memeyo. Iste kacamadim daha yanindan kizim geldi insallah kucuk birakirsa bi hikaye okurum fistigima .bol sutler kahvecim ☺

Iyi yapmissin canim keske ise yarasa konusmalarin

Hahahaha gece 12den sonra ben memeye donusuyorumya memeyo. Iste kacamadim daha yanindan kizim geldi insallah kucuk birakirsa bi hikaye okurum fistigima .bol sutler kahvecim ☺
Ben bıraktım ne kadar sürecek bakalım.
Darısı başına
Biz kitap üstüne 3 masalla kapanışı yaptık, onda da darısı başına

Ben bıraktım ne kadar sürecek bakalım.
Darısı başına
Biz kitap üstüne 3 masalla kapanışı yaptık, onda da darısı başına
Biraktim ben gidemeyince babasinokudu hikayesini bemde hizlica mutfagi topladim sen yatir dedi yatirdim duvarina sumuk surmus korkmus bu defada bocek falan gelirmiki dio . Ay gulmektenn yazamiyorum

Valla ilerlemeden gitmek de fayda olabilir kuzum? Zeynoya kontrolde bir sıra da ben alayım olmazsa
Canim benimm kayinpederimin basina geldide dr unu bulmak cok zor her kbb ci anlamiyor .adamcagizin nevri donuyordu iyilesti sukur d vit takviyesi falanda kullandi cnm belki gidene kdar takviye yaparsin sende . Ihmal etme canim yerimden kakamazdi kp bide afedersin nenyese cikarirdi cok siddetli oluyodu tutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…