2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Aa hadi bakalim hayirlisi aminn insalllah rabbim gonlumuzdekini omrumuze hayirli eylesin ❤ oglu olan kiz, kizi olan erkek gecirir gonlunden.. ikisi de ayni bahcenin meyvesi insan hem kizi hem erkegi tatmak istiyo. Rabbim insallah bize de nasip eder..

Ben gittigimde ilk oglun olunca kiz ister gonul dimi dedi kiza benziyo simdlik dedi. Adam devlet doktoru ve ilk kez gittim bi cikinti olsa illaki derdi diyorum oglumda erken ogrenmistim. Bakalim nasip ❤

Ben en son 2 ay önce falan tahlil yaptırmıştım onda bir sıkıntı gözükmüyorda korktum. Yumurtlama ağrısı gibi böyle oturup kalkarkende hafif ağrıyor. Normaldir inşallah canımm sağoll ☺
Aynen aynen oluyor öyle kalkarken otururken bişey olmaz Allah'ın izniyle

Selam herkese bizde kontrolden geldik. En son 5 hafta önce görmüştük bebekcanı. Kocaman olmuş. Hiç ama hiç durmuyor sürekli hareket halinde el salladı hatta bize. Ölçümlerin hepsi güzel çıktı çok şükür. 2li tarama istemedik biz doktorumda ölçümleri normal gerek yok zaten kesin sonuç çıkmıyor dedi. Kıza benzetti ama 16.haftada bidaha bakılacak

Kızlar bir şey sorucam ya hamilelik sırasında saçlarınızdaki beyazlarda bir artış oldu mu? Benim aşırı çoğaldılar tek tük vardı önceden şimdi maşallahı var sinirimi bozmaya başladı artık

Gözün aydın canım bende en son 6.haftada gittim bi dahaki kontrolüm 13 gün sonraa bende çok heyecanlıyım benim minnakta hareketlendimi acaba

Hayırlısı olsun benim senle son adet tarihim aynıydı çok merak ediyorum bende cinsiyeti egzama için ne dedi kaşıntılar devam ediyor mu
Ya cnm bnm kasıntım yoktu sadece küçük kabarcıklar şeklinde kızarıklıklar vardı doktor mantar olduğunu söyledi sıcaktan olms dedi krem verdi

gözünaydın kuzum darısı başımıza inşallah her şey yolundadır diye diye kendimi yiyorum ben de:)))
Valla bnde öyle hatta dün gece hep düşünüp durdum şağlıklı mıdır kalbi hala atıyor mudur bi sıkıntı var mdr diye kendimi yedim sabaha kdr hatta o kdr düşünmüşüm ki rüya gördüm orda bile cinsiyetinin erkek olduğunu söylüyordu doktor

Valla benimde midem bulanmıyorum göğüslerim acımıyor diye sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu sağlıklı mı diye. Geçen hafta ağlaya ağlaya doktora gittim kalbimi durdu diye niye göğüslerim acımıyor diye allaha şükür atıyordu 13. Haftada çağırdı ama hala tedirginim neden belirtler kayboldu diye

Amiiin canım aminnn.. geçende de yazdım bir arkadaşa benim dr kız dedi bir kaç hafta sonra erkek dedi o yüzden ben hiç umutlanmıyorum

Hamilelikte cok dikkat etmedimde canim benim ilk dogumumda ciktigimda baya bi cogalmisti stres etkiliyor ya belki hamileliktede o yuzden artarabilir gibi geldi bana

Canım benim de öyle hic bir belirti kalmadı hatta gecen hafta hissettiğim pır pırları da hissetmiyorum ama güzel düşünelim dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…