Merak etme cnm belirtiler hep olacak değil ya .benimde azaldı hatta hiç belirtim Yoktu.hamile değilim sanki o yüzden endişeye kapılmıştım ama gerek yokmuş stres yapmaya herşey normalmişValla benimde midem bulanmıyorum göğüslerim acımıyor diye sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu sağlıklı mı diye. Geçen hafta ağlaya ağlaya doktora gittim kalbimi durdu diye niye göğüslerim acımıyor diye allaha şükür atıyordu 13. Haftada çağırdı ama hala tedirginim neden belirtler kayboldu diye
Pazartesi randevum canım 2li tarama da yapıldak o gün çok sağol canım benim Allah razı olsun aminnnnnnn
MasallahErkeğe benziyor dedibide ikili tarama ister msn dedi Bn istemedim
Anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)Tup bebek oldugu icin dusuk engelleyici progestron canim
Hımm Bn gerek duymadımMasallahbende istemedim ama ilki genetik hastalıklı olduğu için ısrar ediyorlar bana riskli gebeliğe giriyormuşum
yalnız değilsin...bendede hiç bir belirti kalmadı..bulantı hiç olmadı zaten...yarın bakıcaz artık ne yaptıgınaValla benimde midem bulanmıyorum göğüslerim acımıyor diye sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu sağlıklı mı diye. Geçen hafta ağlaya ağlaya doktora gittim kalbimi durdu diye niye göğüslerim acımıyor diye allaha şükür atıyordu 13. Haftada çağırdı ama hala tedirginim neden belirtler kayboldu diye
yalnız değilsin...bendede hiç bir belirti kalmadı..bulantı hiç olmadı zaten...yarın bakıcaz artık ne yaptıgına
Amiiin canım aminnn.. geçende de yazdım bir arkadaşa benim dr kız dedi bir kaç hafta sonra erkek dedi o yüzden ben hiç umutlanmıyorum
Psikoloji cok onemli bence, ozellikle aynalarla barisik olmak.Kızlar bir şey sorucam ya hamilelik sırasında saçlarınızdaki beyazlarda bir artış oldu mu? Benim aşırı çoğaldılar tek tük vardı önceden şimdi maşallahı var sinirimi bozmaya başladı artık
Hamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demekKızlar geceyi çok kötü geçirdiö ateşim yükseldi sürekli bugün kbbye geldim kriptik tonsilit olduğu için agumentin başladıkendi doktorum yok ama kadındoğumdan başka birine danıştım kullanabilirsin dedi agumentin kullanan oldumu hiç?
Augmentin kullanabilirsin canım bir sıkıntı olmaz, rahatsızlığın geçmezse daha bğyğk tehlikeKızlar geceyi çok kötü geçirdiö ateşim yükseldi sürekli bugün kbbye geldim kriptik tonsilit olduğu için agumentin başladıkendi doktorum yok ama kadındoğumdan başka birine danıştım kullanabilirsin dedi agumentin kullanan oldumu hiç?
Aman gerek de kalmasın zatenHımm Bn gerek duymadım
Bendede var ama koku olmadığı için doktorum sıkıntı yok demiştiKızlar bugünlerde sarı akıntı yaşayan var mı?dün baktırdim enfeksiyon yok bu arada.
Cnm sen kaç haftadasın peki 12 den snra gecmesi normalmiş ?Valla benim 1 haftadır bulanmıyor vay bebeğe birşey mi oldu diye doktora gittim ağlaya ağlaya boşver geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?