2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merak etme cnm belirtiler hep olacak değil ya .benimde azaldı hatta hiç belirtim Yoktu.hamile değilim sanki o yüzden endişeye kapılmıştım ama gerek yokmuş stres yapmaya herşey normalmiş

yalnız değilsin...bendede hiç bir belirti kalmadı..bulantı hiç olmadı zaten...yarın bakıcaz artık ne yaptıgına

yalnız değilsin...bendede hiç bir belirti kalmadı..bulantı hiç olmadı zaten...yarın bakıcaz artık ne yaptıgına

Sizin ne zaman kesildi göğüs hassasiyeti? Ben 9. Haftaya girince kesildi. Kesildiği gün gittim kalbi atıyordu ama yinede tedirgin oluyorum

Kızlar geceyi çok kötü geçirdiö ateşim yükseldi sürekli bugün kbbye geldim kriptik tonsilit olduğu için agumentin başladı kendi doktorum yok ama kadındoğumdan başka birine danıştım kullanabilirsin dedi agumentin kullanan oldumu hiç?

4 hafta kontrol için beklemek cidden çok fazla ya en azından 16.haftaya kadar 2 haftada bir çağırsa. Sonra hareketleri hissedince rahatlıcaz zaten. Benim belirtilerimde çok çok azaldı korkuyodum ama bebek kıpır kıpırdı içimde maşallah. Annelik delilik işte doğmadan başlıyor onlarla bağımız, onlar için endişelerimiz.

Psikoloji cok onemli bence, ozellikle aynalarla barisik olmak. Gozune batiyorsa boyat gitsin. Diplerini oryalle actirmadan tabiki.
Benim beyazimda artis yok ama sac dibini gorunce canim sıkılıyor, bende yarin fln boyarim, iyi geliyor bana

Hamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demek bi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹

Augmentin kullanabilirsin canım bir sıkıntı olmaz, rahatsızlığın geçmezse daha bğyğk tehlike

Ben 9. Haftaya girerken kesildi. Apar topar gittik doktora baktı bebeğim büyümüştü kalbide atıyordu çok şükür . Gebelik belirtilerinin kesilmesi illa kötü birşey değil dedi

Merhaba hanımlar, ben yeni üyeyim hem siteye hem de Mart anneleri grubuna. Benim de tahmini doğum tarihim 5 Mart görünüyor. İnşallah hepimize sağ salim kucağımıza almamız nasip olsun yavrularımızı. Gebeliği sonlanan tüm arkadaşlara da en kısa zamanda sağlıklı gebelikler evlatlar versin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…