Aynen canım koku filan yok çok şükür. Sulu bir akıntı zaten, koyu değil. Teşekkür ederim cevabın içinBendede var ama koku olmadığı için doktorum sıkıntı yok demişti
Aynen canım koku filan yok çok şükür. Sulu bir akıntı zaten, koyu değil. Teşekkür ederim cevabın için
Ben de senin ve bebeğin için ayetel kürsi okudum. İnşallah çok sağlıklıdır bebecikPazartesi randevum canım 2li tarama da yapıldak o gün çok sağol canım benim Allah razı olsun aminnnnnnn
Super cok sevindiiim , cinsiyet tahmini ne peki ??Çok şükür cnm gördük bebişimizi cinsiyet tahmini bile yapıldı
Ya nekadar şanslısınız masallah diyorum vallaBen 9. Haftaya girerken kesildi. Apar topar gittik doktora baktı bebeğim büyümüştü kalbide atıyordu çok şükür. Gebelik belirtilerinin kesilmesi illa kötü birşey değil dedi
Sorma nasil beklicem ben de bilmiyorumÇok teşekkür ederim yinede Allah razı olsun :) Evet fazladan zarar olmaz Allah kabul etsin hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah
Bence ertele 2li tarama falan yatırmayacaksan bide neden 24. Hafta ? Arada 12 hafta var nasil bekleyeceksin :)
Ben de tüp bebek olduğu için kullanıyorum. Tüp olmasa da tisk görülürse tutunma artsın diye veriliyorO jeli ne için kullaniyorsunuz
Aaa orası özlemiymiş cok saçma başka doktorlara gitsen görmek icinSorma nasil beklicem ben de bilmiyorumYurtdışında yaşıyorum, burda 16 ve 20. Haftalarda da kontrol var ama ultrasona almıyolar. Mecbur 24e kadar bekliyosun. Randevuyu da erteledim gitti, 9unda görcem minnağı
Ben de tüp bebek olduğu için kullanıyorum. Tüp olmasa da tisk görülürse tutunma artsın diye veriliyor
Sorma nasil beklicem ben de bilmiyorumYurtdışında yaşıyorum, burda 16 ve 20. Haftalarda da kontrol var ama ultrasona almıyolar. Mecbur 24e kadar bekliyosun. Randevuyu da erteledim gitti, 9unda görcem minnağı
Ben de tüp bebek olduğu için kullanıyorum. Tüp olmasa da tisk görülürse tutunma artsın diye veriliyor
Crino jel kullanıyormusun oda yapıyorKızlar bugünlerde sarı akıntı yaşayan var mı?dün baktırdim enfeksiyon yok bu arada.
Aslında çokta şanslı saymıyorum kendimi.ilk bebeğimde gelişim geriliği vardı kalbi 60 atıyordu ve düştüğü hafta belirtler kesilmişti. Şimdide kesilince panik oldum benim için çok gergin geçiyor süreç. 13. Hafta bitmeden rahatlayamıcam sanırım. Belirtilerim sürekli olursa oh bebeğim yaşıyor derim ama doktor her gebelik bir olmuyor stres yapma diyorYa nekadar şanslısınız masallah diyorum valla
Ben aldım canım. Alınması Gerekiyormuş. Ho iş yeri pek hamile muamelesi yapmasada ileride büyük bir problem olursa işe yarar mutlakaArkadaşlar çalışıpta heyet raporu alan varmı iş yeri için
Özeldeki dr devletten al dedi sen nerden nasıl aldın benim zaten 3 hafta önce kanamam oldu 1 gün hastanede kaldım özelde devlet rahat verirmiBen aldım canım. Alınması Gerekiyormuş. Ho iş yeri pek hamile muamelesi yapmasada ileride büyük bir problem olursa işe yarar mutlaka
Rabbim korktugundan korusun cnm saglikla al bebeginiAslında çokta şanslı saymıyorum kendimi.ilk bebeğimde gelişim geriliği vardı kalbi 60 atıyordu ve düştüğü hafta belirtler kesilmişti. Şimdide kesilince panik oldum benim için çok gergin geçiyor süreç. 13. Hafta bitmeden rahatlayamıcam sanırım. Belirtilerim sürekli olursa oh bebeğim yaşıyor derim ama doktor her gebelik bir olmuyor stres yapma diyor
Amin cümlemiz sağlıkla hayırla alalım kucağımızaRabbim korktugundan korusun cnm saglikla al bebegini
Allah korusun benimde aklıma hep öyle şeyler geliyor Allah yazdıysa bozsun sağlıkla gelsinlerValla benimde midem bulanmıyorum göğüslerim acımıyor diye sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu sağlıklı mı diye. Geçen hafta ağlaya ağlaya doktora gittim kalbimi durdu diye niye göğüslerim acımıyor diye allaha şükür atıyordu 13. Haftada çağırdı ama hala tedirginim neden belirtler kayboldu diye
Yok canım, ağızdan progestan alıyorum.Crino jel kullanıyormusun oda yapıyor
Bendede aynısı pldu ben jel kullanıyorum ondan kaynaklı dedi drYok canım, ağızdan progestan alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?