2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sorma nasil beklicem ben de bilmiyorum Yurtdışında yaşıyorum, burda 16 ve 20. Haftalarda da kontrol var ama ultrasona almıyolar. Mecbur 24e kadar bekliyosun. Randevuyu da erteledim gitti, 9unda görcem minnağı
O jeli ne için kullaniyorsunuz
Ben de tüp bebek olduğu için kullanıyorum. Tüp olmasa da tisk görülürse tutunma artsın diye veriliyor

Aaa orası özlemiymiş cok saçma başka doktorlara gitsen görmek icin

k

kontrollerde ne yapılıyor peki canım bebeğe bakmıyorlar mı

Ya nekadar şanslısınız masallah diyorum valla
Aslında çokta şanslı saymıyorum kendimi.ilk bebeğimde gelişim geriliği vardı kalbi 60 atıyordu ve düştüğü hafta belirtler kesilmişti. Şimdide kesilince panik oldum benim için çok gergin geçiyor süreç. 13. Hafta bitmeden rahatlayamıcam sanırım. Belirtilerim sürekli olursa oh bebeğim yaşıyor derim ama doktor her gebelik bir olmuyor stres yapma diyor

Ben aldım canım. Alınması Gerekiyormuş. Ho iş yeri pek hamile muamelesi yapmasada ileride büyük bir problem olursa işe yarar mutlaka
Özeldeki dr devletten al dedi sen nerden nasıl aldın benim zaten 3 hafta önce kanamam oldu 1 gün hastanede kaldım özelde devlet rahat verirmi

Rabbim korktugundan korusun cnm saglikla al bebegini

Allah korusun benimde aklıma hep öyle şeyler geliyor Allah yazdıysa bozsun sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…