2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
2 sene ayrılmamış mıydın sen?
Hadi hayırlı olsun, aşı da şifa olsun.
sagol cnm ,yok 2 sene degil para suyunu cekene kadardi kizimda oglumda evde olacak bi gun de baba ile olacaklar o yuzden gozum arkada degil bklm kizim konusabiliyor en azindan hani her seyi soyler eder kadinda esimin is arkadasinin hanimi bklm

Sasirdim ve hayirlisi olsun diyorum. İlk etapta biraz zorlanırsiniz belki ama cok guzel olur calismak sana iyi gelir. Bu aralar bende cok dusunmeye basladim. Bakici fiyatlari nasıl?
2500-3000 normaldeama tanidik az olabilir bizimki ben ayda 22 gun calisiyorum bunun 11 gunu esim bakacak 11 gunu bakici ve 1300 tl ye bakacak kadin bayramlar da falan gelmiycek milli dini falan sigorta yok,oglan kucuk iki cocuga bakacak iste reyyan da tuvalete gittikce silecek , yemek yerken reyyana da iste koyacak falan zaten reyyan oyun oynarlarken dahil olacak falan oyle yani bi gun bakici bi gun baba ile gecirecekler zaten pandemiden dolayi su an is yerinde bi hafta calisiyoruz bi hafta calismiyoruz bizler de donusumlu ama tabi asidan sonra nasil olur bilmiyorum

Bu akşam eslem bazadan düştü. Gözü şişti, alni morardi
oy gelinim benim ya benimki de her gun bi yere vuruyor baya zorluyor sınırlarını en son ne zaman kafam patlar diye dusunuyor galiba hemen morluk kremi suruyoruz biz de buz koyuyoruz o morluk kremi oyle ise yariyor ki hemen surulur ise morarmayi,sismeyi o rada kan toplanmasini ve agriyi azaltiyor uzerine de buz tutuyoruz

evet cnm malesef matkap gerek iki de L demiri 2 dübel once dubele gore uygun delik acacaksin matkap ile esin delsin sen supurge tut o ara delinen yere hem ev batmaz hem de etkilenmezsiniz tozdan sonda cekuc ile o deliklere dubeli cakacaksiniz sonra dolabin yan kalinligina gore uygun viva ile once dolabi L demirine monte sonra L demirin diger deligini de dubele gore vida ile duvara monte edeceksiniz

Ya tabi orasi oyle ama diger taraftada bebek sozkonusu . Iki ucu pohlu degnek iste . Hayirlisi olsun guzel olsun bitsin gitsin körolasi . Varmi bi sikayetin canim
tetanoz olduk ya hamilelikte onun gibi biraz kol agrisi oldu yukari kaldirirken onun haricinde sukur olmadi tabi yabanci bi asi yan etkisi bilinmiyor cok o yuzden kisiden kisiye degisebilir her asoda oldugu gibi ates olabılir ve virusun hafif etkileri olabilir hani hafif grip gibi kirginlik gibi

Ya tabi orasi oyle ama diger taraftada bebek sozkonusu . Iki ucu pohlu degnek iste . Hayirlisi olsun guzel olsun bitsin gitsin körolasi . Varmi bi sikayetin canim
tetanoz olduk ya hamilelikte onun gibi biraz kol agrisi oldu yukari kaldirirken onun haricinde sukur olmadi tabi yabanci bi asi yan etkisi bilinmiyor cok o yuzden kisiden kisiye degisebilir her asida oldugu gibi ates olabılir ve virusun hafif etkileri olabilir hani hafif grip gibi kirginlik gibi

Aynen canim bir kac gun hafif rahatsizlik verir belki gecmis olsun hayirli olsun senin icin

Açııınnn kapıyıııı mart analarinin ustasi geldiii

Eskiden birbirimizi yerdik tabii buyuduk :) 2 kiz kardesim var biriyle 1 yas biriyoe 3 yas fark var cnm yanimda olan 3 yas fark olan.

Çok gürültü yapıyorlardı, kapattım odalarının kapısını, bakalım kendileri takılabiliyorlar mı
Ayy şu an ses geliyor, abi kardeşini öpüp duruyor, bir şeyler anlatıyor, şarkı söylemeye başladı.
Aynı abi ilerleyen saatlerde kardeşinin üzerine basıyor, kafasına vuruyor.

Bu sabah ilk adımını attı kız, ikincide yeri boyladı

sagol cnm ,yok 2 sene degil para suyunu cekene kadardi kizimda oglumda evde olacak bi gun de baba ile olacaklar o yuzden gozum arkada degil bklm kizim konusabiliyor en azindan hani her seyi soyler eder kadinda esimin is arkadasinin hanimi bklm
Kız göz kulak olur evet
Küçükler de büyüdü artık, neredeyse 1 yaş.

sagol cnm valla emziren hocalar falan vuruldu saglik ile ilgili sektor olunca insan riske atamiyor

Bizide dktorumuz aradi kafa karistirmamak icin yazmamistim martta aileler olarak baslanicak diye emzirenlerde dahilmis hamilelerde istege bagli dedi ,ikinci dozda oluncak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…