Çınar eslem ve mbr nim hüsmeni kadar memeci kalmadı burda valla. Bi salsinlar bizi artik. Aci var mi aci ?Gece olunca içine bişey kaçıyor bu bebelerinGörende bizimkileri Çınar gibi meme aşığı sanacak Pinkpinkblue
Desene nerdeyse benim içimden sen kadar biri cikacakZayıflamak gibi bi derdim yok benim de fikrimi söyliyim dedimzira 48 kiloya düşmüşüm
İyi uyumuş.Atakta bziimkisi qma bu atak cok uzun bitene kadar tum dUzeni değişmezse cok iyi..
Onlr tek uykuyu kaldirir belkide biz kaldiramyiz abisi 2yasina yakin tek uykuya gecmisti
Tabii kiKıymalı yeşil mercimek yemeği yapmıştım öğlen yemedi, blenderdan geçirdim öyle zar zor yedi.
Şimdi biz yerken gördü ezmeden yiyor maşallahgelip bizim yemeklerimize salça olmayı çok seviyor. Sizinkilerde böyle mi?
Geçmiş olsun, yükseği öğrenseler artık keşke aklı gidiyor insanınBu akşam eslem bazadan düştü. Gözü şişti, alni morardi
2 sene ayrılmamış mıydın sen?arkadaslar bi kac hafta icinde ise baslayacagim artik covid19 icin dun asımı da oldum bugun de bakici ile tanistik iki hafta deneyecegiz o da bebek de ona alisacak ve kizimda evde zaten kizim cok zorlamaz bklm hayirlisibir gun bakici abla bir gun esim bakacak cocuklara
Haydi ozaman tilililiİnşallah pinkerestcim ya . Selin o kadar çok düştü ki emeklemeye başladığı zamanlarda doktora sorduk ilk cocukmu dedi . Evet dedim . Normal o zaman dedine demek istediğini hala anlamış değilim
Canım banada mantıklı geldi sütü azaltma konusunda dediklerin . Ama suyu bolca içip eksiği tamamlarsak bi sorun kalmamış olurPeRRieR
Oyyy hic kiyamiyorum bak gece beslenmesinide kesemedim ☺Çınar eslem ve mbr nim hüsmeni kadar memeci kalmadı burda valla. Bi salsinlar bizi artik. Aci var mi aci ?Pinkpinkblue m b r
Eeee hani emzirenler asi olamiyordu canim ? Hayirli olsun asin ve isin insallah cok guzel olir zorluk cekmezsinarkadaslar bi kac hafta icinde ise baslayacagim artik covid19 icin dun asımı da oldum bugun de bakici ile tanistik iki hafta deneyecegiz o da bebek de ona alisacak ve kizimda evde zaten kizim cok zorlamaz bklm hayirlisibir gun bakici abla bir gun esim bakacak cocuklara
Yiyen içen birini gördüğünde verin diye ordan oraya atıyor kendini.Kıymalı yeşil mercimek yemeği yapmıştım öğlen yemedi, blenderdan geçirdim öyle zar zor yedi.
Şimdi biz yerken gördü ezmeden yiyor maşallahgelip bizim yemeklerimize salça olmayı çok seviyor. Sizinkilerde böyle mi?
Ben de gece gündüz farketmiyor dayıyorum memeyi.Gündüz 3-4 kere gece 2-3 kere emiyor en az.Oyyy hic kiyamiyorum bak gece beslenmesinide kesemedim ☺
Hahahaha bende oyle ama sakalasiyoruz isteİyi geceler Mart kuzuları ve annelerizabağnan görüşmek üzere bu forumda şive kazandım resmen konuşmam yazışmam değişti yaaa haha
Masallah .bama dr gece beslenmesini kes demistide kesemedimBen de gece gündüz farketmiyor dayıyorum memeyi.Gündüz 3-4 kere gece 2-3 kere emiyor en az.
Bi ara yaklasil.4saat emmedi ustumdeki badide biraz acik yakasi bunu ne zaman giysem zaten basima bela oluyoYiyen içen birini gördüğünde verin diye ordan oraya atıyor kendini.Önce gözlerini dikiyor kim yiyorsa bir elindekine bakıyor bir gözlerine.Göz göze geldiğinde sırıtıyor şirinlik yapıyor baktı veren yok çirkeflik yapıyor ağlıyor atıyor kendini
Sabaha doğru güzel emiyor ama bir de yatmadan önce.Aralarda iki üç çekip bırakıyor dudak tiryakisi buMasallah .bama dr gece beslenmesini kes demistide kesemedim
Bi ara yaklasil.4saat emmedi ustumdeki badide biraz acik yakasi bunu ne zaman giysem zaten basima bela oluyo. Emekleyerek geldi bemden tuttu ayaga kalkti omce gulumsedi sirinlik yapti anladim zaten sonra bana bi kizdi biseyler soylendi yakami ceke ceke acti cikardi emdi bide kucagima yatiyo tisil tisil
Suan memede benimki gzel emdi .pespese emmeleri bizimde oyle yalandanSabaha doğru güzel emiyor ama bir de yatmadan önce.Aralarda iki üç çekip bırakıyor dudak tiryakisi bu
MemecilerBenimki de resmen kucağıma gelip çekiştiriyor sonra yan yatıyor
Eeee hani emzirenler asi olamiyordu canim ? Hayirli olsun asin ve isin insallah cok guzel olir zorluk cekmezsinduygusallastim niyeyse yaa
sagol cnm valla emziren hocalar falan vuruldu saglik ile ilgili sektor olunca insan riske atamiyorEeee hani emzirenler asi olamiyordu canim ? Hayirli olsun asin ve isin insallah cok guzel olir zorluk cekmezsinduygusallastim niyeyse yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?