2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Atakta bziimkisi qma bu atak cok uzun bitene kadar tum dUzeni değişmezse cok iyi..
Onlr tek uykuyu kaldirir belkide biz kaldiramyiz abisi 2yasina yakin tek uykuya gecmisti
İyi uyumuş.
Bizimki gündüz uykusunu bırakmaya meyletmişti 2 yaşında.
Uzun uzun uyurlar inşallah.

2 sene ayrılmamış mıydın sen?
Hadi hayırlı olsun, aşı da şifa olsun.

Haydi ozaman tililili

Eeee hani emzirenler asi olamiyordu canim ? Hayirli olsun asin ve isin insallah cok guzel olir zorluk cekmezsin duygusallastim niyeyse yaa

Yiyen içen birini gördüğünde verin diye ordan oraya atıyor kendini.Önce gözlerini dikiyor kim yiyorsa bir elindekine bakıyor bir gözlerine.Göz göze geldiğinde sırıtıyor şirinlik yapıyor baktı veren yok çirkeflik yapıyor ağlıyor atıyor kendini

Bi ara yaklasil.4saat emmedi ustumdeki badide biraz acik yakasi bunu ne zaman giysem zaten basima bela oluyo . Emekleyerek geldi bemden tuttu ayaga kalkti omce gulumsedi sirinlik yapti anladim zaten sonra bana bi kizdi biseyler soylendi yakami ceke ceke acti cikardi emdi bide kucagima yatiyo tisil tisil

Benimki de resmen kucağıma gelip çekiştiriyor sonra yan yatıyor

Eeee hani emzirenler asi olamiyordu canim ? Hayirli olsun asin ve isin insallah cok guzel olir zorluk cekmezsin duygusallastim niyeyse yaa

sagol cnm valla emziren hocalar falan vuruldu saglik ile ilgili sektor olunca insan riske atamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…