2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben icerken cok tuvalete cikartiyordu idrar yani, bide dr emzirmeyle ilgili sutu azaltir o dedi sanirim hani vucuttaki suyu idrar ile attiriyor ya sut icinde suya ihtiyac var ama su idrarla gidiyor o yuzden dedi tabi artik sut azalmasi cok da onemli mi bilemedim bu aydan sonra hani

arkadaslar bi kac hafta icinde ise baslayacagim artik covid19 icin dun asımı da oldum bugun de bakici ile tanistik iki hafta deneyecegiz o da bebek de ona alisacak ve kizimda evde zaten kizim cok zorlamaz bklm hayirlisi bir gun bakici abla bir gun esim bakacak cocuklara

İnşallah pinkerestcim ya . Selin o kadar çok düştü ki emeklemeye başladığı zamanlarda doktora sorduk ilk cocukmu dedi . Evet dedim . Normal o zaman dedi ne demek istediğini hala anlamış değilim
Canım banada mantıklı geldi sütü azaltma konusunda dediklerin . Ama suyu bolca içip eksiği tamamlarsak bi sorun kalmamış olur PeRRieR

Hadi hayırlı olsun şimdiden mbr Ne iş yapıyordun kuzum sen ? İnşallah tospik alışır dadısına

Bu gece benim de ağzıma tükürdü inan yarım saat en geç 1 saatte bir kalktı, meme meme derdi bir de bırakmıyor ağzına alınca bekle babam beklee
Gece olunca içine bişey kaçıyor bu bebelerin Görende bizimkileri Çınar gibi meme aşığı sanacak Pinkpinkblue

yani kac aylik oldular artik biz zahmet su icsinler bizde suyu yeterli icip sutumuzu azaltmayalim yoksa ben de yesil cay icmek istiyorum iyi zayiflatiyordu beni

Hadi hayırlı olsun şimdiden mbr Ne iş yapıyordun kuzum sen ? İnşallah tospik alışır dadısına
ins cnm ben laboratuvar teknikeriyim bi patoloji laboratuvarinda dokulari kesip boyayip iste incelenecek hale getiriyoruz kanser ve bazi metabolik rahatsizliklar icin

Evhamlı geliyoruz canım onlara böyle panikleyince benimkinin de meme reddi olduğu zamanlar doktora diyordum emmiyor meme reddi yaşıyorum, diyordu ki hemen meme reddine bağlama sev okşa öp 4 saat geçerse sağ kaşıkla ver kendi yapabilecek miydi acaba bunu bilmiyorum

O dolap olayı bizde de var. Az da aldırsam illa bozulan bişiler oluyor. Valla Pinkpinkblue şanslısın eşin dolap temizlemiş. Benimkinin burnu koku bile almıyor dolapta bozulan bişi varsa da
Ya daha geçen hafta temizledim düzenledim, böyle ferah kalsın diye niyet ettim bir de
Bu akşam yemekleri koymaya yer bulamadım ne ara doldurduysak.
İnşallah vukuatsız boşalırız

Gördük ve bitti ya.
Birkaç saat kaldı yerde.
Heyecanımıza değmedi bizim.

Sasirdim ve hayirlisi olsun diyorum. İlk etapta biraz zorlanırsiniz belki ama cok guzel olur calismak sana iyi gelir. Bu aralar bende cok dusunmeye basladim. Bakici fiyatlari nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…