disten cnm ya yazik emince gececek zannediyorlarBu gece benim de ağzıma tükürdü inan yarım saat en geç 1 saatte bir kalktı, meme meme derdi bir de bırakmıyor ağzına alınca bekle babam beklee
ben icerken cok tuvalete cikartiyordu idrar yani, bide dr emzirmeyle ilgili sutu azaltir o dedi sanirim hani vucuttaki suyu idrar ile attiriyor ya sut icinde suya ihtiyac var ama su idrarla gidiyor o yuzden dedi tabi artik sut azalmasi cok da onemli mi bilemedim bu aydan sonra haniBn iciyorum kizlar nerdeyde 2gunde bir coksukur bi sorun yok bunların olmasi için gunde cokfazla icmen lazim ,cocuklara o kadar gaz ilaci ilac vermektense kendim kullanıyorum ama gaz bile cikarttiginj gormedim yeşil çayınm b r
Kuzum bir de bu halleri başladı ayakta durmaya çalışıyor, bugün canlı dersteyim mutfakta tam balkon kapısının orada ayağa kalkmaya çalıştı kafası mermere gelecekti ama ilk defa benim kocaayı bir işe yaramış pofuduk terliklerini orada unutmuş kafası tam ona geldi çok şükür, Allah korusun yavrularımızı kuzum inşallah sorunsuz sağlıkla büyür giderler
Canım banada mantıklı geldi sütü azaltma konusunda dediklerin . Ama suyu bolca içip eksiği tamamlarsak bi sorun kalmamış olurben icerken cok tuvalete cikartiyordu idrar yani, bide dr emzirmeyle ilgili sutu azaltir o dedi sanirim hani vucuttaki suyu idrar ile attiriyor ya sut icinde suya ihtiyac var ama su idrarla gidiyor o yuzden dedi tabi artik sut azalmasi cok da onemli mi bilemedim bu aydan sonra hani
Hadi hayırlı olsun şimdiden mbrarkadaslar bi kac hafta icinde ise baslayacagim artik covid19 icin dun asımı da oldum bugun de bakici ile tanistik iki hafta deneyecegiz o da bebek de ona alisacak ve kizimda evde zaten kizim cok zorlamaz bklm hayirlisibir gun bakici abla bir gun esim bakacak cocuklara
Gece olunca içine bişey kaçıyor bu bebelerinBu gece benim de ağzıma tükürdü inan yarım saat en geç 1 saatte bir kalktı, meme meme derdi bir de bırakmıyor ağzına alınca bekle babam beklee
yani kac aylik oldular artik biz zahmet su icsinler bizde suyu yeterli icip sutumuzu azaltmayalim yoksa ben de yesil cay icmek istiyorum iyi zayiflatiyordu beniİnşallah pinkerestcim ya . Selin o kadar çok düştü ki emeklemeye başladığı zamanlarda doktora sorduk ilk cocukmu dedi . Evet dedim . Normal o zaman dedine demek istediğini hala anlamış değilim
Canım banada mantıklı geldi sütü azaltma konusunda dediklerin . Ama suyu bolca içip eksiği tamamlarsak bi sorun kalmamış olurPeRRieR
ins cnm ben laboratuvar teknikeriyim bi patoloji laboratuvarinda dokulari kesip boyayip iste incelenecek hale getiriyoruz kanser ve bazi metabolik rahatsizliklar icinHadi hayırlı olsun şimdiden mbrNe iş yapıyordun kuzum sen ? İnşallah tospik alışır dadısına
Bizimkin de bir de salya oluyor kuzu yavrumun üstü hep ıslanıyordisten cnm ya yazik emince gececek zannediyorlar
Yok ya 1-2 gün iyi gibi oldu. Şimdi yine aynı ben anlamıyorum artık. Tükendim valla. Ondna mı bundan mı niye böyle oluyor demekten.Lostincim ilaç iyi geldi demiştin uykuları düzelmedi mi
Hay Allah ya ... nasıl düştü kuzum öyleçok geçmiş olsun
Evhamlı geliyoruz canım onlara böyle panikleyinceİnşallah pinkerestcim ya . Selin o kadar çok düştü ki emeklemeye başladığı zamanlarda doktora sorduk ilk cocukmu dedi . Evet dedim . Normal o zaman dedine demek istediğini hala anlamış değilim
Canım banada mantıklı geldi sütü azaltma konusunda dediklerin . Ama suyu bolca içip eksiği tamamlarsak bi sorun kalmamış olurPeRRieR
Çok fena bu bebelerAyyynen öylehep diyorum ya ona özel yap yemez ama elinde görsün yada sen ye karşısında ıh ıh ıh bana da ver diyor resmen
Ki benimki 4 ay benim mememi benim benim anasının memesini reddetmiş bir bebekGece olunca içine bişey kaçıyor bu bebelerinGörende bizimkileri Çınar gibi meme aşığı sanacak Pinkpinkblue
Zayıflamak gibi bi derdim yok benim de fikrimi söyliyim dedimyani kac aylik oldular artik biz zahmet su icsinler bizde suyu yeterli icip sutumuzu azaltmayalim yoksa ben de yesil cay icmek istiyorum iyi zayiflatiyordu beni
Hahahaja o degilde bana meme estetigi sart olduGece olunca içine bişey kaçıyor bu bebelerinGörende bizimkileri Çınar gibi meme aşığı sanacak Pinkpinkblue
Ya daha geçen hafta temizledim düzenledim, böyle ferah kalsın diye niyet ettim bir deO dolap olayı bizde de var. Az da aldırsam illa bozulan bişiler oluyor. VallaPinkpinkblue şanslısın eşin dolap temizlemiş. Benimkinin burnu koku bile almıyor dolapta bozulan bişi varsa da
Gördük ve bitti ya.Mümkün değil soymadan altını almak gelininin pinko yüzden bende külot bez alayım diyordum sen yazmışsın . Bilemedim 5 numara nasıldır acaba ? 4 bize küçük geliyor artık cırtlıda .
Yaaa kıyamam ilk kar görüldü deseneburalarda hiç yok yağmur yağıyor arada o kadar ama bekliyoruz bizde heyecanla
Cidden mıhlayacağım çok az kaldı geliyorlar bana yineSen zaten mihlarsin herifi biliyorum. Hahahaha kalipta deseydin iyiydi
Sasirdim ve hayirlisi olsun diyorum. İlk etapta biraz zorlanırsiniz belki ama cok guzel olur calismak sana iyi gelir. Bu aralar bende cok dusunmeye basladim. Bakici fiyatlari nasıl?arkadaslar bi kac hafta icinde ise baslayacagim artik covid19 icin dun asımı da oldum bugun de bakici ile tanistik iki hafta deneyecegiz o da bebek de ona alisacak ve kizimda evde zaten kizim cok zorlamaz bklm hayirlisibir gun bakici abla bir gun esim bakacak cocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?