evet 28 gun sonrA dediler ikinci doza
Belki biraz olsun rahatlarsın diye söylüyorum, doktora aynı şekilde dert yanmıştım ben de bu aylarda, sizinle masaya oturuyorsa tamam demişti.Kızlar artık ben çıldırcam inanın ben bıktım bu çocuktan gerçekten, hiç mi bişey yemez bir bebek ya ağzına mı sürmez aylardır usandım artık her sabah hazırla atsın döksün. Ben bırakıyorum bu kahvaltı işini artık vermiycem inanın psikolojim yıprandı artık ne zıkkım yerse yesin
Aynen kuzum anlarsın beni iki canlı ders arasında oturmuyorum bir şeyler hazırlıyorum ona yesin diye, ağzına götürse bir lokma koparsa inan razıyım ama dudak hizasına bile getirmeden yere atıyor, şimdi emdi uyudu mesala vermeyecektim ama meme meme diye ağladı aç biliyorumBelki biraz olsun rahatlarsın diye söylüyorum, doktora aynı şekilde dert yanmıştım ben de bu aylarda, sizinle masaya oturuyorsa tamam demişti.
Ne yediğiyle ilgilenmemişti.
O besleniyor bir şekilde, tek sorun senin emeğin boşa gidiyor.
Sütün besliyordur onu, biraz daha zaman tanı.Aynen kuzum anlarsın beni iki canlı ders arasında oturmuyorum bir şeyler hazırlıyorum ona yesin diye, ağzına götürse bir lokma koparsa inan razıyım ama dudak hizasına bile getirmeden yere atıyor, şimdi emdi uyudu mesala vermeyecektim ama meme meme diye ağladı aç biliyorumne yapacağımı şaşırdım inan
Canım benim eminim her yolu denemişsindir ama acaba kendi sütüne haşlanmış yumurta koysan biraz yer mi mesela sabahları ?Kızlar artık ben çıldırcam inanın ben bıktım bu çocuktan gerçekten, hiç mi bişey yemez bir bebek ya ağzına mı sürmez aylardır usandım artık her sabah hazırla atsın döksün. Ben bırakıyorum bu kahvaltı işini artık vermiycem inanın psikolojim yıprandı artık ne zıkkım yerse yesin
Allah razı olsun canım inan ben de sürekli kendimi telkin etmeye uğraşıyorum bu sorun arada olsa belki bu kadar yıpratmam ama aylardır uğraşıyorum, biraz daha bekleyeceğim bakalım çok sağol kuzumSütün besliyordur onu, biraz daha zaman tanı.
Onun tarzını yakalamaya çalış.
Bazen ne yaparsan yap olmuyor, demek ki ona ihtiyaç duymuyor.
İhtiyacını en iyi o bilir.
Konuşurken kolay da yaşarken öyle değil tabi
Onu denemedim kuzum bir de onu deneyeyim sabah inşallah yer kuzumCanım benim eminim her yolu denemişsindir ama acaba kendi sütüne haşlanmış yumurta koysan biraz yer mi mesela sabahları ?
Ya çok mutlu oldum o zaman dans yaza normalleşir miyiz dersinizBizide dktorumuz aradi kafa karistirmamak icin yazmamistim martta aileler olarak baslanicak diye emzirenlerde dahilmis hamilelerde istege bagli dedi ,ikinci dozda oluncak dimi
İnşallah canım benim . İstersen çeyrek koy yumurtayı bir çay bardağı süt sağabilirsen.Onu denemedim kuzum bir de onu deneyeyim sabah inşallah yer kuzum
Neye baslıyonuz gııı covid aşısımıBizide dktorumuz aradi kafa karistirmamak icin yazmamistim martta aileler olarak baslanicak diye emzirenlerde dahilmis hamilelerde istege bagli dedi ,ikinci dozda oluncak dimi
Şuan donuyorum arkadaşlarbalkona çıkmıştım hava almaya . Kızım da oynuyor içerde . Eğer girersem oyunu bozulacak bana saracak diye girmiyorum havanın 0 derece olması dışında bir sorun yok
Canım benım yaa Allah yardımcın olsun. Yemeyen cocuk nedır nasıl cildırır insan cok ıyı bılirim. Buyuk oglum da oyle mutfaktan cıkmazdım. Aklıma geldikce ozaman lar tuhaf oluyorm. Okadar etkılenmısım. Sıkma canını bıtanem duzelır InsallahOnu denemedim kuzum bir de onu deneyeyim sabah inşallah yer kuzum
Zeytiniyle ünlü bir yer diyeyim perocumMırrrooo sen neredeydin gıı hangi il ve ilçe
Masallah masallahKızlaaar selaam
Bugun cok üyüyüm maşallah diyelim. Sebebine gelince kız pınko bebem su ıcmıyordu ya biberon değişikliği yaptım sımdı ıcıyorhatta bezi bile dolup tasmış sabah maşşalah maşallah
Col sevindim yaaBizide dktorumuz aradi kafa karistirmamak icin yazmamistim martta aileler olarak baslanicak diye emzirenlerde dahilmis hamilelerde istege bagli dedi ,ikinci dozda oluncak dimi
Heee bı cesıt kebabıda meşhurmuZeytiniyle ünlü bir yer diyeyim perocuman itibariyle burdada başladı kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?