2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah sağabilirm canım onu da yemezse sütüme acırım bir de ben salak kafam gidip organik yumurta alıyorum bu zilliye tanesi 1.75, içime oturuyor valla
Sorma yaa ... biz normal alıyoruz . Ben gitsem markete organik alırım da eşime dedim bi kaç kez pek oralı olmadı

Ne kadar emzirmezsen rahatsız ediyor şu an, denedin mi?
13 aylıkken başlamıştım oğlanda, en fazla 7 veya 8 saat durduğum olmuştur, rahatsız ediyordu ama sağmadan idare edebiliyordum.
bu oglan emdikce emiyor valla sanirim rahatsiz olurum ama bklm

calisan anneler su anda sut sagiyor musunuz hani neredeyse yaslarina girecekler ,rahatsiz oluyor musunuz sagmayinca is yerinde 7 saatte
Ben arrık sağmıyorum. Bir kaç sağdım az geliyordu sütüm aonra onun için uğraşmak istemedim. Birde önceden dolunca akıyordu şimdi akmıyorda. Sabah 8 de emzirip çıkıyorum eve 5-6 gibi geliyorum emziriyorum. Bütün gün sağmıyorum valla. Ayın 2 haftası işe gidiyorum böyle oluyor artık.

Allah 2 çocuklu analara sabır versin anacımmm.
Bugün kuzenimdeydim. Kuzenim birşeyler hazırlarken ben 2 çocuğa birden baktım. Diğeri de 16 aylık ayy tükendim yarım saatte biri oraya tırmanır biri buraya. Hangisine yetişeceğini şaşırıyor insan. Çooook zor 2 çocuk.

Eee kızlar yok mu homm a üywlik düşünen çevreniz varsa evde kazanmaya ne dersiniz bayagı kazançlı bşr işe benziyor hep birlikte yükselelim inşallah düşünürseniz

Benden sana tavsiye artik ona ayri hazirlama. Sofraya oturt siz yemeye başlayin. Kendi isteyecektir zamanla. İstersen tuzsuz ayır ister tuzly sekilde ver.o sekilde bir dene
Tamam canım aslında biraz ona hazırlayıp kendimizinkin de vermeye çalışıyordum ama bu sefer ona hiç ayrı hazırlamayım

İnşallah peroşşum ya inan düzelsin o kadar istiyorum ki , hiç iştahlı olduğunu görmedim ama koyduğumu azcık da olsun yeter inan ona bile sevinebilirim
Canım benım Rabbım yardımcın olsun. Neden yemiyor acaba ki.. Buda sorumu bazen nedensiz yemiyor cocuklar. Benım buyugumu goturmedık doktor kullanmadığımız istah acıcı balık yagı vitamin kalmamıs tı. Benımkı hıcbısey yemezdi ama hıcbısey sadece tarhana corbası. Bende uykusunda corbasını ve yemekleri felan mikserler bıberona katar ıcırirdim.luk luk ıcerdı valla :) Ahh bu konuda cok cektım cok. Sımdıde oyle malesef ona ayrı yemek yapıyorum genellikle. Mesela makarna varsa sofrada bizle yer. Patates vs.kahvaltıda peynir zeytin nedır bilmez. Sadece yumurtalı seyler sucuk vs. Soylemesi ayıp bu aksam mercimek corbası ve ıspanak yemegı yapmıstım hıcbırını yemiyeceği için (ki corbaları genellikle sevdıgı halde bazen hatta cogu zaman ıcmıyor) ona ayrı kıyma kavurdum kekikli kımyonlu felan. ekmek arası yada lavaşla cok seviyor mesela.

Kuzum inan nedenini ben de bilmiyorum, sabah oturdum karşısına çocuk gibi ağladım o kadar bozulmuştu sinirlerim. En son 8.ayda kanı iyiydi b12 düşük çıkmıştı takviye alıyoruz, başına gelmiş beni çok iyi anlarsın bir lokma yiyince içimde sevinç kıpırtısı oluyor inan. İnşallah düzelir diyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…