Sorma yaa ... biz normal alıyoruz . Ben gitsem markete organik alırım da eşime dedim bi kaç kez pek oralı olmadıİnşallah sağabilirm canım onu da yemezse sütüme acırımbir de ben salak kafam gidip organik yumurta alıyorum bu zilliye tanesi 1.75, içime oturuyor valla
evet cnm memurum hastanede laboratuvardz ucretsiz izni sonlandiracagimTekrar mi işr başlıyorsum canım aynı işine mi
bu oglan emdikce emiyor valla sanirim rahatsiz olurum ama bklmNe kadar emzirmezsen rahatsız ediyor şu an, denedin mi?
13 aylıkken başlamıştım oğlanda, en fazla 7 veya 8 saat durduğum olmuştur, rahatsız ediyordu ama sağmadan idare edebiliyordum.
Canım rahatsız olma durumu kişiden kişiye değişir bence yaşamadan bilemezsin. Asıl bebeğin emmeden duracak mı alışacak mı bakalımbu oglan emdikce emiyor valla sanirim rahatsiz olurum ama bklm
Ben arrık sağmıyorum. Bir kaç sağdım az geliyordu sütüm aonra onun için uğraşmak istemedim. Birde önceden dolunca akıyordu şimdi akmıyorda. Sabah 8 de emzirip çıkıyorum eve 5-6 gibi geliyorum emziriyorum. Bütün gün sağmıyorum valla. Ayın 2 haftası işe gidiyorum böyle oluyor artık.calisan anneler su anda sut sagiyor musunuz hani neredeyse yaslarina girecekler ,rahatsiz oluyor musunuz sagmayinca is yerinde 7 saatte
Ahahah evet 2020 miş farketmedim olsun 2. Bebeklere 3. Bebeklere inşalalhTesekkur ederiz. Fakat aramizda dogurmamis kalmadi :)
Ben seni perrier ile mi karıştırdım kievet cnm memurum hastanede laboratuvardz ucretsiz izni sonlandiracagim
Canim burda boyle seylerd3n bahsetmek malesef yasak. İnşallah banlanmazsibEee kızlar yok mu homm a üywlik düşünen çevreniz varsa evde kazanmaya ne dersiniz bayagı kazançlı bşr işe benziyor hep birlikte yükselelim inşallah düşünürseniz
Canım biz de sütçüden alıyoruz organik diye ama inşallah öyledirSorma yaa ... biz normal alıyoruz . Ben gitsem markete organik alırım da eşime dedim bi kaç kez pek oralı olmadı
Tamam canım aslında biraz ona hazırlayıp kendimizinkin de vermeye çalışıyordum ama bu sefer ona hiç ayrı hazırlamayımBenden sana tavsiye artik ona ayri hazirlama. Sofraya oturt siz yemeye başlayin. Kendi isteyecektir zamanla. İstersen tuzsuz ayır ister tuzly sekilde ver.o sekilde bir dene
Sen teklif etme. Sadece oturtun karsiniza siz yeyin. Ne cok ac ne cok tok olsunTamam canım aslında biraz ona hazırlayıp kendimizinkin de vermeye çalışıyordum ama bu sefer ona hiç ayrı hazırlamayım
Hahahah aman hıc acık vermedin haa kankaHeh yaklaştın ona yakın bir yerlerdeyim perocumşey diyim sen anla
Bende 17.5Hahahah aman hıc acık vermedin haa kankahatta 10.5 ta olabiler demiii buranın oyle bır hıkayeside var halk arasında takılırlar birbirlerine heheheh tülülülü
Canım benım Rabbım yardımcın olsun. Neden yemiyor acaba ki.. Buda sorumu bazen nedensiz yemiyor cocuklar. Benım buyugumu goturmedık doktor kullanmadığımız istah acıcı balık yagı vitamin kalmamıs tı. Benımkı hıcbısey yemezdi ama hıcbısey sadece tarhana corbası. Bende uykusunda corbasını ve yemekleri felan mikserler bıberona katar ıcırirdim.luk luk ıcerdı valla :) Ahh bu konuda cok cektım cok. Sımdıde oyle malesef ona ayrı yemek yapıyorum genellikle. Mesela makarna varsa sofrada bizle yer. Patates vs.kahvaltıda peynir zeytin nedır bilmez. Sadece yumurtalı seyler sucuk vs. Soylemesi ayıp bu aksam mercimek corbası ve ıspanak yemegı yapmıstım hıcbırını yemiyeceği için (ki corbaları genellikle sevdıgı halde bazen hatta cogu zaman ıcmıyor) ona ayrı kıyma kavurdum kekikli kımyonlu felan. ekmek arası yada lavaşla cok seviyor mesela.İnşallah peroşşum ya inan düzelsin o kadar istiyorum ki , hiç iştahlı olduğunu görmedim ama koyduğumu azcık da olsun yeter inan ona bile sevinebilirim
Tamm kuzum dikkat etcem çok sağolSen teklif etme. Sadece oturtun karsiniza siz yeyin. Ne cok ac ne cok tok olsun
Kuzum inan nedenini ben de bilmiyorum, sabah oturdum karşısına çocuk gibi ağladım o kadar bozulmuştu sinirlerim. En son 8.ayda kanı iyiydi b12 düşük çıkmıştı takviye alıyoruz, başına gelmiş beni çok iyi anlarsın bir lokma yiyince içimde sevinç kıpırtısı oluyor inan. İnşallah düzelir diyorum inşallahCanım benım Rabbım yardımcın olsun. Neden yemiyor acaba ki.. Buda sorumu bazen nedensiz yemiyor cocuklar. Benım buyugumu goturmedık doktor kullanmadığımız istah acıcı balık yagı vitamin kalmamıs tı. Benımkı hıcbısey yemezdi ama hıcbısey sadece tarhana corbası. Bende uykusunda corbasını ve yemekleri felan mikserler bıberona katar ıcırirdim.luk luk ıcerdı valla :) Ahh bu konuda cok cektım cok. Sımdıde oyle malesef ona ayrı yemek yapıyorum genellikle. Mesela makarna varsa sofrada bizle yer. Patates vs.kahvaltıda peynir zeytin nedır bilmez. Sadece yumurtalı seyler sucuk vs. Soylemesi ayıp bu aksam mercimek corbası ve ıspanak yemegı yapmıstım hıcbırını yemiyeceği için (ki corbaları genellikle sevdıgı halde bazen hatta cogu zaman ıcmıyor) ona ayrı kıyma kavurdum kekikli kımyonlu felan. ekmek arası yada lavaşla cok seviyor mesela.
AA bak tanıdık değilse onlara hiç güvenme kuzum normal yumurtayı kakalarlar adamaCanım biz de sütçüden alıyoruz organik diye ama inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?