2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
idrar yolu enfeksiyonu oldum bende kullandım
kaçıncı haftadasin?

Özeldeki dr devletten al dedi sen nerden nasıl aldın benim zaten 3 hafta önce kanamam oldu 1 gün hastanede kaldım özelde devlet rahat verirmi
Ben özeldeki doktoruma yazdırdım. Acaba özelden alınca geçerli olmuyormu ki. Doktorum direk verdi söyleyince. Devlettede veriyorlar hemen kalp atışı duyulduktan sonra tabi. Bundan önce düşük yaptığım gebeliğimde devletten almıştım.

slm kizlarrr nasilsinizzz ,bayadir giremedim ve baya bi mesaj olmus ,bende yarin dr a gitcem bklm 12+4 um baklim belki soyler cinsiyeti ,once tabi minnak kalbi atsin daaa
Kalbi çok güzel atıyor cnm .bnde bu gün 11+2 idi.kalbi güzel atıyordu Cinsiyetini de tahmin etti doktor .herşeyi normalmiş sende içini ferah tut zaten ters giden bir durum olsaydı şimdiye kdr elbet anlardın

Cok sukur 2li testimizi yaptirdik 13+3deyiz ama doktor kucuk daha cinsiyeti belli degil dedi devlet hastanesi oldugu icin olabilir mi Yoksa cidden kucuk mu olabilir taktim kafaya sabahtan beri

Hamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demek bi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹
Canım benim ateşim gece 40 ları gördü ama

Canım nerdesin yurtdışında? Normalde bizde de öyle fakat 120€ ödüyosun ve 4-5 haftada bir görebiliyorsun. Usg sayısı artıyor

Ben 1 kilo aldım. Ama iştahım yok. Yediklerimden lezzet almıyorum. Sadece ekmek peynir bastırıyor. Onu da yemesem kilo bile almazdım

Sağlıklı olsun bebeğin ilerleyen aylarda belki daha iyi olursun .
Bende hiç kusma olmadı ama bi kaç gündür
Midem tuhaf
[

QUOTE="Beto2012, post: 60965580, member: 936188"]
3 ayda 3 kilo
[/QUOTE]

Bugün Dr gittim omega verdi kilo yapıyor balık yesem dedim
Elindeki benim bilgilerime baktı maşallah herkesin kilo verdiği zamanlar da homini homini yemişsin dedi
Ama 3kilo aldım
Bende kendim az kilo aldım diye düşünüyordum.
Bugün 13+5dedi bana

Mide bulantilarim yine çok fazla, istifra ediyorum hergün.
Rabbim yardımcımız olsun haftalar geçtikçe daha bi çoğalıyor bulantı.

İkili test yapmadık büyük biraz dedi sadece ultrason ile baktı .
Üçlü test ya da ayrıntılı yaptırırım.
Cinsiyeti göremedim dedi ama bence emin olmadan söylemedi
Gözükmuyor ise kesin kız dedik olabilir dedi

Sağlıklı olsun bebeğin ilerleyen aylarda belki daha iyi olursun .
Bende hiç kusma olmadı ama bi kaç gündür
Midem tuhaf
[

QUOTE="Beto2012, post: 60965580, member: 936188"]
3 ayda 3 kilo

Bugün Dr gittim omega verdi kilo yapıyor balık yesem dedim
Elindeki benim bilgilerime baktı maşallah herkesin kilo verdiği zamanlar da homini homini yemişsin dedi
Ama 3kilo aldım
Bende kendim az kilo aldım diye düşünüyordum.
Bugün 13+5dedi bana
[/QUOTE]
3 kilo çok fazla değil ki, canınızı sıkmayın. Özellikle bulantı olmazsa nasıl acıktığının farkına varıyorsun. Ben de ilk 2 ay çok iştahım açıktı ama sadece 1 kilo almışım. Şaşırdım aslında. Sadece aşırı kilo alımı çok kötü oluyor onu biliyorum. Çünkü az kilo alsan bile son aylara doğru şişiyorsun. Onun için sağlığımıza negatif etkisi olmaksızın çok yağlı çok şekerli ve çok tuzlu ha bir de hamur işlerinden kaçınmalıyız. Bu aralar yeni yeni mandalina çıkıyor. Ben onlardan yemeye çalışıyorum bol bol. Yeşil ve çok ekşi ama hoşuma gidiyor yine de Zaten canım hiç tatlı şeyler istemiyor. Baharatlı, ekşi, acı ve özellikle et yemek istiyorum

8+5 şu anda kbb güvendiğim bir de kadın doğumdanda teyit aldım Allah ım korusun artıkne diyeyim çünki ateşim çok yükseliyor ona daha fazla zarar verebilir

Ateşin çok yükseldiyse enfeksiyon var demekki baya canım bu durumda kullanmaman daha tehlikeli. Agumentin kullanılabilen bi antibiyotik zaten öyle olmasa vermezlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…