- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Erkeğe benziyor dedi doktorSuper cok sevindiiim , cinsiyet tahmini ne peki ??
idrar yolu enfeksiyonu oldum bende kullandımKızlar geceyi çok kötü geçirdiö ateşim yükseldi sürekli bugün kbbye geldim kriptik tonsilit olduğu için agumentin başladıkendi doktorum yok ama kadındoğumdan başka birine danıştım kullanabilirsin dedi agumentin kullanan oldumu hiç?
Ben özeldeki doktoruma yazdırdım. Acaba özelden alınca geçerli olmuyormu ki. Doktorum direk verdi söyleyince. Devlettede veriyorlar hemen kalp atışı duyulduktan sonra tabi. Bundan önce düşük yaptığım gebeliğimde devletten almıştım.Özeldeki dr devletten al dedi sen nerden nasıl aldın benim zaten 3 hafta önce kanamam oldu 1 gün hastanede kaldım özelde devlet rahat verirmi
Bunu bende duymuştum doktoruma sordum 20. Haftaya kadar istediğin gibi yat sonrasında yuz üstü ve sırt üstünü önermiyoruz sag sol senin icin farketmez ama bebegin en rahat ettiği soldur demiştiGebelikte yatış pozisyonu hakkında
Benim kordon damarinda çentik vardi kizima hamileyken. Ama surekli sola yatamamiştim. Doktorum sola yatmami soylemiştiGebelikte yatış pozisyonu hakkında
Pazartesi randevum canım 2li tarama da yapıldak o gün çok sağol canım benim Allah razı olsun aminnnnnnn
Kalbi çok güzel atıyor cnm .bnde bu gün 11+2 idi.kalbi güzel atıyordu Cinsiyetini de tahmin etti doktor .herşeyi normalmiş sende içini ferah tut zaten ters giden bir durum olsaydı şimdiye kdr elbet anlardınslm kizlarrr nasilsinizzz ,bayadir giremedim ve baya bi mesaj olmus ,bende yarin dr a gitcem bklm 12+4 um baklim belki soyler cinsiyeti ,once tabi minnak kalbi atsin daaa
Canım benim ateşim gece 40 ları gördü amaHamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demekbi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹
8+5 şu anda kbb güvendiğim bir de kadın doğumdanda teyit aldım Allah ım korusun artıkne diyeyim çünki ateşim çok yükseliyor ona daha fazla zarar verebiliridrar yolu enfeksiyonu oldum bende kullandım
kaçıncı haftadasin?
Canım nerdesin yurtdışında? Normalde bizde de öyle fakat 120€ ödüyosun ve 4-5 haftada bir görebiliyorsun. Usg sayısı artıyorSorma nasil beklicem ben de bilmiyorumYurtdışında yaşıyorum, burda 16 ve 20. Haftalarda da kontrol var ama ultrasona almıyolar. Mecbur 24e kadar bekliyosun. Randevuyu da erteledim gitti, 9unda görcem minnağı
Ben de tüp bebek olduğu için kullanıyorum. Tüp olmasa da tisk görülürse tutunma artsın diye veriliyor
Ayy nasıl rahatladım tahmin edemezsiniz. Genelde sağıma yatıyorum, ya da yüzüstü dana gibi yayılıyorum. Hep soluma yatmaya çalışıyorum ama alışamıyorum. Ee zaten 24.haftadan sonra istesek de yüzüstü yatamayız göbekten..Gebelikte yatış pozisyonu hakkında
Ben 1 kilo aldım. Ama iştahım yok. Yediklerimden lezzet almıyorum. Sadece ekmek peynir bastırıyor. Onu da yemesem kilo bile almazdım
Bende mecburen kullandım doktorum jullanilmamasinin daha zararlı olabileceğini söylemişti8+5 şu anda kbb güvendiğim bir de kadın doğumdanda teyit aldım Allah ım korusun artıkne diyeyim çünki ateşim çok yükseliyor ona daha fazla zarar verebilir
Sağlıklı olsun bebeğin ilerleyen aylarda belki daha iyi olursun .
Bende hiç kusma olmadı ama bi kaç gündür
Midem tuhaf
[
QUOTE="Beto2012, post: 60965580, member: 936188"]
3 ayda 3 kilo
8+5 şu anda kbb güvendiğim bir de kadın doğumdanda teyit aldım Allah ım korusun artıkne diyeyim çünki ateşim çok yükseliyor ona daha fazla zarar verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?