cok iyiymissin pink gercektenGece surmuyodu ortamiza aldim capraz yatti ustumuz acik kaldi her yerim agriyor .10.30da kalktik kajvalti hazirlamaya basladim bas bas bagriyor kan damlasi verdim zar zor ustune mandalina verecektim istemedi armut denedim istemedi . Aldim salliyorum . Yeni bi disle ugrasiyo kafasi sicak salyali ve huysuz sureklide basini belaya sokuyo sandalyaneninnaltina girdi kafasini surttu canida kiymetli durup durup agliyooyle iste gune boyle basladim iyiyiz cok sukur . Sen nasilsin
bilmem ki cnmBen seni perrier ile mi karıştırdım ki
neyse ki simdi hamile kalsan bile cocugun 16 ayligi gecer cnm azcik buyuk olur hadi yirttin yineAllah 2 çocuklu analara sabır versin anacımmm.
Bugün kuzenimdeydim. Kuzenim birşeyler hazırlarken ben 2 çocuğa birden baktım. Diğeri de 16 aylık ayy tükendim yarım saattebiri oraya tırmanır biri buraya. Hangisine yetişeceğini şaşırıyor insan. Çooook zor 2 çocuk.
Kotuyum desem ne degiscek be mbrcok iyiymissin pink gercekten
Ve yine tirmanirneyse ki simdi hamile kalsan bile cocugun 16 ayligi gecer cnm azcik buyuk olur hadi yirttin yineen az 20 aylik olur dogurana kadar bak bu arada benim icime baziseyler dogar soylersen biledurduk yere olur :)
eh iste bizim kizi hazirliyorum bakiciya evdeki her seyi soyleme anlatma kardesin ile ilgilenirken rahatsiz etme uyandirma kardesini ,terliklerini giy ayagina ben yokken cisini bakici cocugu uyutmadan yap uyuturken rahatsiz etme falan filan binbir nasihat evde odev etkinlik hazirliycam onlarla ugrassin bakicinin buyuk bi kizi var liseye giden reyyan da onunla oynar kadin getirsem olur mu bazen sıkılıyor dedi benin canima minnet reyyani oyalar ,bir suru nohut ,kuru fasulye isladim buzluga aticam kadin zaten iki cocuk bakacak temizlik yemek istemedim bazilari eve supurge tutturuyor ve yemek de yaptiriyor da iki cocuk ve uygun fiyat alacak o yuzden ben yaparim zaten yemek yapcam azcik fazla yaparim gecer giderKotuyum desem ne degiscek be mbraklimi yitirmiyim kafi . Cayinn altini kpattim bebee salliyorum oda varya hem uykusu var hem miril miril . Sen nasilsin cocuklar nasil
Su cok guzel gelseneAllah 2 çocuklu analara sabır versin anacımmm.
Bugün kuzenimdeydim. Kuzenim birşeyler hazırlarken ben 2 çocuğa birden baktım. Diğeri de 16 aylık ayy tükendim yarım saattebiri oraya tırmanır biri buraya. Hangisine yetişeceğini şaşırıyor insan. Çooook zor 2 çocuk.
Tanidik birimi canim guvenebilecekmisin ? Insallah guzel olur alisma sureci cabucak gecer insallah. Aynen canim fasulye nohut kofte yap koy borek sar yesil mercimek haslayabilirsin sana pratik olur. Allah kolaylik versin canimeh iste bizim kizi hazirliyorum bakiciya evdeki her seyi soyleme anlatma kardesin ile ilgilenirken rahatsiz etme uyandirma kardesini ,terliklerini giy ayagina ben yokken cisini bakici cocugu uyutmadan yap uyuturken rahatsiz etme falan filan binbir nasihat evde odev etkinlik hazirliycam onlarla ugrassin bakicinin buyuk bi kizi var liseye giden reyyan da onunla oynar kadin getirsem olur mu bazen sıkılıyor dedi benin canima minnet reyyani oyalar ,bir suru nohut ,kuru fasulye isladim buzluga aticam kadin zaten iki cocuk bakacak temizlik yemek istemedim bazilari eve supurge tutturuyor ve yemek de yaptiriyor da iki cocuk ve uygun fiyat alacak o yuzden ben yaparim zaten yemek yapcam azcik fazla yaparim gecer gider
Diş mi çıkarıyor acaba annesi ondan mı oluyor acaba
Dişi olabilir mi kuzum o saatte uykusunu kaçırdıysabu gece kalkıp oyun istemelerine ben hiç katlanamıyorum ya
malesef bi ara benim buyuk de onu huy etmisti her gece 3 de gelirdi 1 yasindan sonra yururken anne keeek anne keeek kek yer yatardi sonra tok da olsa gece yatmadan yedirdim gece o sira cise tuttum cisi ogrendikten sonra simdi bile gece 3 de gelir cis yapar su icer yatar
Gece surmuyodu ortamiza aldim capraz yatti ustumuz acik kaldi her yerim agriyor .10.30da kalktik kajvalti hazirlamaya basladim bas bas bagriyor kan damlasi verdim zar zor ustune mandalina verecektim istemedi armut denedim istemedi . Aldim salliyorum . Yeni bi disle ugrasiyo kafasi sicak salyali ve huysuz sureklide basini belaya sokuyo sandalyaneninnaltina girdi kafasini surttu canida kiymetli durup durup agliyooyle iste gune boyle basladim iyiyiz cok sukur . Sen nasilsin
Kızzz ne diyorsunn kalbime mi indirceksinnneyse ki simdi hamile kalsan bile cocugun 16 ayligi gecer cnm azcik buyuk olur hadi yirttin yineen az 20 aylik olur dogurana kadar bak bu arada benim icime baziseyler dogar soylersen biledurduk yere olur :)
Amaninn çok güzelmiş harika tam hayalimi anlattın. Bende diyorum ne eksik hayatımdaSu cok guzel gelsene. Yok beee gozun korkmus senin bisey olmuyo bak bu sabah ben tutusmusum hem makine bosaltiyorum hem cinara kan ilaci zorluyorum hem cay koydum hem cinara yumurta hasliyorum .defne cikti geldi cadi gibida saclar kabarik surat bes karis ookkk oookk annee beyy kustum sana beni kaldirmadan kahvalti hazirliyosun dedi .daha bosry hazirlamadim dedim o yumurta ne ozaman dedi o kardesinin bize baska bisey yapicam dedim git corap giy yelek giy cisini yap elini yuzunu yika dedim beni taklit ediyo oburu mama sandalyesinden intihara yeltenmis sarkitmis kendini bagriyor yimirta kaynadim morarcam bak cikarin beni die fokurduyo cay suyu kaynadi demlemiyosan kaynaya kaynaya buhar olcam bak diyo ben su kasiklarida yerlestirseydimde oyle patlasaydiniz hepiniz diyorum .sonra aldim cimari odaya gittim kocaayu kukreye kukreye uyuyo ittire ittire oturdum cocuk salliyorum
Sıradan bir gün diye ekle de tam olsunSu cok guzel gelsene. Yok beee gozun korkmus senin bisey olmuyo bak bu sabah ben tutusmusum hem makine bosaltiyorum hem cinara kan ilaci zorluyorum hem cay koydum hem cinara yumurta hasliyorum .defne cikti geldi cadi gibida saclar kabarik surat bes karis ookkk oookk annee beyy kustum sana beni kaldirmadan kahvalti hazirliyosun dedi .daha bosry hazirlamadim dedim o yumurta ne ozaman dedi o kardesinin bize baska bisey yapicam dedim git corap giy yelek giy cisini yap elini yuzunu yika dedim beni taklit ediyo oburu mama sandalyesinden intihara yeltenmis sarkitmis kendini bagriyor yimirta kaynadim morarcam bak cikarin beni die fokurduyo cay suyu kaynadi demlemiyosan kaynaya kaynaya buhar olcam bak diyo ben su kasiklarida yerlestirseydimde oyle patlasaydiniz hepiniz diyorum .sonra aldim cimari odaya gittim kocaayu kukreye kukreye uyuyo ittire ittire oturdum cocuk salliyorum
Bende nasıl olayım kuzu okuul işlerini bitirdim ev temizliği bir bitmiyorGece surmuyodu ortamiza aldim capraz yatti ustumuz acik kaldi her yerim agriyor .10.30da kalktik kajvalti hazirlamaya basladim bas bas bagriyor kan damlasi verdim zar zor ustune mandalina verecektim istemedi armut denedim istemedi . Aldim salliyorum . Yeni bi disle ugrasiyo kafasi sicak salyali ve huysuz sureklide basini belaya sokuyo sandalyaneninnaltina girdi kafasini surttu canida kiymetli durup durup agliyooyle iste gune boyle basladim iyiyiz cok sukur . Sen nasilsin
Ayy ne güzel ya ben daha yeni başladım ve hemen ara verdim.Bende nasıl olayım kuzu okuul işlerini bitirdim ev temizliği bir bitmiyor
Aynen aynenSıradan bir gün diye ekle de tam olsun
Ayy cmm not zamanimiAyy ne güzel ya ben daha yeni başladım ve hemen ara verdim.
Yarın başımın etini yerler bitirmezsem.
Çok zorlanıyorum öğrencileri hiç tanımıyorum.
Ev temizligi bitmez canim her hafta bu hafta sonu mutfagi temizlicem diyorum hepte kaliyor .artik yarin musaitse annemi cagirayim cocuklara baksin bende toparlayayimBende nasıl olayım kuzu okuul işlerini bitirdim ev temizliği bir bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?