2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok kuzuuumm nerde bu koca şehirde güvenilir tanıdık, valla sizin oraların minik ilçelerine tsyin istiycez ama emekli olmuyorlar ki oralardakiler kadrolar boşalmıyor
Bitane İngilizce öğretmeni çkadın vardı en az 20 sene çalıştı aynı okulda haklısın

Gece 3de kalkti oturdu kizim bu ara bunu huy edindi tam dalmışım fark edemedim babasi kucaklamis ,kalktim doyurdum ama gozumu bile acamadim geri veriyorum esime bana bakip bakip agliyor bn aliyorum babasina bakip guluyor oyun oynamak icin kac saat uyaniktik hatirlamiyorum basim catliyorr

Diş mi çıkarıyor acaba annesi ondan mı oluyor acaba

Bi kaçta saman parçası tamam 5 numara külot bez aldım gelinine 288 tane dünürüm çeyizlik ucuz buldum mu b*kunu çıkarırım
Ben de külot beze geçcem ya ben cırtlayana kadar 3 kez kaçırıyorum elimden güle güle kullan canım iyi günlerde s.çsın Selintoş

Dişi olabilir mi kuzum o saatte uykusunu kaçırdıysa bu gece kalkıp oyun istemelerine ben hiç katlanamıyorum ya

Canım rahatsız olma durumu kişiden kişiye değişir bence yaşamadan bilemezsin. Asıl bebeğin emmeden duracak mı alışacak mı bakalım
artik o mecbur alisacak cnm cok dusunmemeye calisiyorum uzulmemek icin o kısmı

aynen ilk iki hafta oyle zorlanirim sonra gogusler ona da alisir artik

Nasılsınız kızlar nasıl geçiyor pazar gününüz minnaklar nasıl
Gece surmuyodu ortamiza aldim capraz yatti ustumuz acik kaldi her yerim agriyor .10.30da kalktik kajvalti hazirlamaya basladim bas bas bagriyor kan damlasi verdim zar zor ustune mandalina verecektim istemedi armut denedim istemedi . Aldim salliyorum . Yeni bi disle ugrasiyo kafasi sicak salyali ve huysuz sureklide basini belaya sokuyo sandalyaneninnaltina girdi kafasini surttu canida kiymetli durup durup agliyo oyle iste gune boyle basladim iyiyiz cok sukur . Sen nasilsin

malesef bi ara benim buyuk de onu huy etmisti her gece 3 de gelirdi 1 yasindan sonra yururken anne keeek anne keeek kek yer yatardi sonra tok da olsa gece yatmadan yedirdim gece o sira cise tuttum cisi ogrendikten sonra simdi bile gece 3 de gelir cis yapar su icer yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…