2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amaninn çok güzelmiş harika tam hayalimi anlattın. Bende diyorum ne eksik hayatımda
O zaman atesli zalım gecelere baslarsin eksigi tamamlamak icin kizinda tuna gibi hareketli olursa yandin lostin degil kirmizi oda kirmizi salon bile kurtaramaz

Hem yapip hem agliyorlar ya insan şaşırıyor dimi canları yansana asla vazgecmiyorlar topluca gecmis olsun cnm su dis mizmizligi hic biseye benzemiyorki atak donemine bari denk gelmese
Aynrm cnm daha algilayamiyorlar ulan kafami soktum acidi en iyisi bidaha yapmayim diyemiyolar gerci 4.5yasindaki danamda diyemiyo daha hala koltuk tepelerinde hop hop .1haftadir alni mor kapiya vurdu sararmis alni dokununca aciyo diyo . Disi kusu atagi bitmez bizim sonn cocuklar bunlarin bile tadini cikaralim davsanim . Valla suan tek cocugu olan arkadaslara hayatta basarilar diliyorum . Suan onumuzde yurume 1yas atagi kopek dis azi disler anne bu ne anne bu ne sorusu 2 yas atagi ve wc egitimi var 7 level kalmis azcik rahatlamaya

2 gündür kara doyduk biz artık.
Kız kara dokundu ve alelade bir şeymiş gibi kafasını çevirdi.
Eşek hoşaftan ne anlar.
Oğlan iyi eğlendi, dokunamam edemem demedi Allah'tan bu sene.
Guya ankaradada yagacakti ama bisey yok sincana ve batikente yagmis paylasimlara doyduk kiskandik . Cinarda eminim kari yemeye calisirdi . Defnede binkar yagsada elmadagina kayak yapmaya gitsek diyo eski kayakcilardan kim kaldi

Canım benım bılmezmiyim bır tane dıyrum bak sadece 1 tane makarna yedirebılmek ıcın annemle ne uğraşırdık evi iyice hıjyen hale getirir yer yer kuru uzum felan koyardım bulsunda atsın agzına dıye gunde kaç cesıt kek yaptığımı bılirim havuclu pekmezlı cesıt ceşit.bırgun mercimek koftesı yaptım (ozaman 2 3 yasına gelmişti) hayatta agzına surmedıgı halde kucuk kucuk misket yaptım parka indik cocuklara verirken bak deedim ne güzel yiyolar anne bende yıcem dedı bıraz yemısti mesela bu bır ornek.bırbırlerını gorunce de yiyor cocuklar. Bunun gibi cok sey. Allah yardımcın olsun canım tekrar tekrar.sıkma canını duzelır Insallah ama yemezsede ne yaparsan yap yemiyorlar canını da hıc sıkma.benım oglan sımdı 12 yasında 1 2 sene oncesıne kadar hala savasıyordum bizimle alıssın yemek kultur une dıye ama olmadı. Huylanıyor herseyden... Hamur islerini cok seviyor cocuklar bılırsın zaten... Tarhana corbası. Patates yemekleri. Bunlardan denemıssındır muhakkak. Gunde ne yiyor mesela ne kadar yiyor. B12 eksıklıgıde ıstahsızlık yapıyor. Bılgın olsun.

Guya ankaradada yagacakti ama bisey yok sincana ve batikente yagmis paylasimlara doyduk kiskandik . Cinarda eminim kari yemeye calisirdi . Defnede binkar yagsada elmadagina kayak yapmaya gitsek diyo eski kayakcilardan kim kaldi
Oh planı da yapmış cimcime
Gidiyor musunuz, gitmezseniz canınıza okur gibi hissettim
Bizde abi yemeye çalıştı tabii ki, her yeri yaladı, baktım başedemiyorum koyverdim.

Kuzum önceden bir tatlı kasesi hani cam olanlar var ya onun neredeyse yarısından fazla yoğurt yerdi her gün kesinlikle ama şimdi onu da yemiyor. Mesala bugün ne yedi ben söyleyim sana bir tane parmağı kadar patates minicik bir kaşar çeyrek bardak ıhlamur 2 tane zeytin sadece zeytini löp löp yedi diğerlerini zorla, 2 gibi de yeşil mercimek ve yoğurt verdim bir sos kasesinde, mercimekten 1 tatlı kaşığı ya yedi ya yemedi ama yoğurdu bir şekilde verdim akşam da çorba yapcam bakalım

Acimiyo yapmiyim demezler zaten inu buyuklerde demiyo dedigin gibide hic korkmuyorlarda yaa gerci bizim abi surekli koltuklardan atliyor onu goren mirada kendini birakiveriyor tabi onun aglama cigliklari bitnek bilmiyorda gordugunu yaouyor iste bnim kafam gerckten cocuk goturmuyormus pink bn bunu cok iyi anladim sadece guzel zamanlarin tadini cikartmak istiyorum bu 7levelin arkasida var ama darilirim simdi hepsini tek çocuklu arladaslardan saklarsan

Az azda olsa yemis cnm ,yesnde azina raziyim bende PeRRieR in dedigi gini yapardim gozunun onunde olursa alir ver belki diye temizledigim sehpalara oyun oynadigimiz yerlerim yanina meyve koyardim bunun icin daha cok kucukler ama gozunun onhnde oldukca alsisiyorlar bakalim aksama nasil yiycek bizimkide

İnşallah yer kuzum inan insan ne yapacağını şaşırıyor

O zaman atesli zalım gecelere baslarsin eksigi tamamlamak icin kizinda tuna gibi hareketli olursa yandin lostin degil kirmizi oda kirmizi salon bile kurtaramaz
Hahahhaha ayy yok canım ben almayayım bu oğlana benzeme ihtimali çok yüksek anası belli sonuçta bana yetiyii Allah olmayana versinn anacımm

Kızlar bu arada eşiyle problemleri olanlar aile danışmanına gitsin gerçekten işe yarıyor. İnsan farkına varıyor. Ben 5 seans gittim tek şimdi eşimle başladık. Bana neyi neden yaptığımı falan söyledi. Şimdi birşey yaparken sorguluyorum dikkat ediyorum. Eşimle devam edeceğiz. Psikoloğumdan ayrıca çok memnun kaldım zaten. Zengin olsam her hafta gidip herşeyi anlatmak isterim o kadar sevdim adamı.

Ne mutlu size ya çok sevindim

Canim emin ol yine iyi..diyorum ya benimki neredeyse hiçbirşey yemiyodu

Tekrar mi işr başlıyorsum canım aynı işine mi

Benimkide babayi gorunce guluyor zipliyor ona gitmek istiyor ona gidince bana gelmek istiyor

neyse ki simdi hamile kalsan bile cocugun 16 ayligi gecer cnm azcik buyuk olur hadi yirttin yine en az 20 aylik olur dogurana kadar bak bu arada benim icime baziseyler dogar soylersen biledurduk yere olur :)
seni andım bu gece diyor .kulaklarin çınlasın tililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…