sagol cnm rahatlattinKalbi çok güzel atıyor cnm .bnde bu gün 11+2 idi.kalbi güzel atıyordu Cinsiyetini de tahmin etti doktor .herşeyi normalmiş sende içini ferah tut zaten ters giden bir durum olsaydı şimdiye kdr elbet anlardın
Evet 2 defaGunaydin kizlar ruyamda erkek bebek gordum yuzunu gordum boyle gorup cinsiyeti cikan oldumu dana once
Hayırlı olsun canım ben de ilk gittiğimde kız 2. De erkek dediler 3.yü bekliyorum kesin sonuç için Allah hayırlısıyla sağlıklı nasip etsinTeşekkür ederim :) Cinsiyeti ilk öğrenen ben oldum sanırım , listede sadece benim ki yazıyor daha :) Bundan sonra herkesinki teker teker gelir , hadi kızlar hayırlısı olsun hepimiz için :)
Ay ben yapmak istemedim onuNasil gidiyor kizlar? Benim 2li testimhaftaya persembe zaman geçmiyor sanki ya
Küçük olduğundan değil bence cnm belki senin ki kızdırCok sukur 2li testimizi yaptirdik 13+3deyiz ama doktor kucuk daha cinsiyeti belli degil dedi devlet hastanesi oldugu icin olabilir mi Yoksa cidden kucuk mu olabilir taktim kafaya sabahtan beri
2 li test mi yaptırmayacaksınız? Ben de yaptırıp yaptırmamakta emin değilim. Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Benden de ister ikili test için kan vermemi diye tahmin ediyorum ama. Siz neden yaptırmak istemiyorsunuz?Ay ben yapmak istemedim onu
Amin. Benim de aynı şekilde. Bulantı, istifra hergün. Hiçbirşey yiyemiyorum. Ve benim de her geçen gün artış gösteriyor. İnşaallah gecer tez vakitte bulantılarımız.Mide bulantilarim yine çok fazla, istifra ediyorum hergün.
Rabbim yardımcımız olsun haftalar geçtikçe daha bi çoğalıyor bulantı.
Cnm ikili test bebeğin down sendromlu olup olmadığına bakılıyor. Eger allah korusun down sendromlu ise herhangi bir müdahale edilmez öğrenmenle kalırsın.sadece aldırmak istersen çocuğu aldırırsın.e ben çocuk ne olursa olsn aldırmam. Ne gelirse Allahtan baş göz üstüne.eğer düşük bir ihtimal dahi verseler Doğum yapana kadar çok kötü stresli bir hamilelik geçireceksin .o yüzden öğrenmek istemiyorum dedim .bide bu gün ense kalınlığına baktı doktor.ense kalınlığı da bir nevi down sendromun belirtisi gibi bir şey.çünkü ense ne kdr kalın olursa o kdr down sendromlu olduğu ihtimali artıyor.ben sadece onunla yetindim2 li test mi yaptırmayacaksınız? Ben de yaptırıp yaptırmamakta emin değilim. Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Benden de ister ikili test için kan vermemi diye tahmin ediyorum ama. Siz neden yaptırmak istemiyorsunuz?
Ciktimi ruyandaki gercekte oldumuEvet 2 defa
Anladım canım belki ben de yaptırmam. Çok dua ediyorum kendime de tüm gebelere de. İnşallah hepimiz sağlıkla selametle alalım bebişlerimize kucağımızaCnm ikili test bebeğin down sendromlu olup olmadığına bakılıyor. Eger allah korusun down sendromlu ise herhangi bir müdahale edilmez öğrenmenle kalırsın.sadece aldırmak istersen çocuğu aldırırsın.e ben çocuk ne olursa olsn aldırmam. Ne gelirse Allahtan baş göz üstüne.eğer düşük bir ihtimal dahi verseler Doğum yapana kadar çok kötü stresli bir hamilelik geçireceksin .o yüzden öğrenmek istemiyorum dedim .bide bu gün ense kalınlığına baktı doktor.ense kalınlığı da bir nevi down sendromun belirtisi gibi bir şey.çünkü ense ne kdr kalın olursa o kdr down sendromlu olduğu ihtimali artıyor.ben sadece onunla yetindim
Kesenin şekline bakarak ben erkek diyorumKızlar banada tahmin yapıııın
Amin cnm duan kabul olur inşallahAnladım canım belki ben de yaptırmam. Çok dua ediyorum kendime de tüm gebelere de. İnşallah hepimiz sağlıkla selametle alalım bebişlerimize kucağımızaBu arada benim bir kızım var elhamdülillah, bu da erkek olsun istiyorum öyle geçiyor gönlümden bakalım hayırlısı inşallah
Fetal dna yaptirin emin olmak icin amniyosentez riskli bir islem ve bir doktora daha gorunun derimBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
2 li testin zararlı bir yani mi var yoksa bebeğin bi riskli durumu çıkacak diye mi yatırmıyorsunuz?? Benimde yarin kontrolum var 12+2 olcam belki ikili test yapar.. ilk gebeligim oldugu icin merak etttim yaptirmamanizdaki kriteri2 li test mi yaptırmayacaksınız? Ben de yaptırıp yaptırmamakta emin değilim. Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Benden de ister ikili test için kan vermemi diye tahmin ediyorum ama. Siz neden yaptırmak istemiyorsunuz?
Ahh kuzum ya vakit kaybetmeden başka bir doktora daha git . Beyindeki ödem geçici birşey arkadaşımın bebeğinde de olmuştu geçti. Ama diğer şeyler için uzman görüşü şartBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Aynı şeyi bende bi doktorun konuşmasından dinledim ama bebekte gelişim geriliği varsa sola yatmak daha iyiymişGebelikte yatış pozisyonu hakkında
Canım ben yaptırıp yaptırmamakta emin değilim henüz. Zaten bu bi kontrol testi. Herhangi bi zararlı yanı yok. Doktorunuz yaptırın derse ve siz de isterseniz tabiki yaptırın. Ben de yaptırmayacak olan arkadaşlarımıza sormuştum neden diye.2 li testin zararlı bir yani mi var yoksa bebeğin bi riskli durumu çıkacak diye mi yatırmıyorsunuz?? Benimde yarin kontrolum var 12+2 olcam belki ikili test yapar.. ilk gebeligim oldugu icin merak etttim yaptirmamanizdaki kriteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?