- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
Gittiğim doktor zaten doçentti,daha bir üst uzmanı varmı ki,kime gideyim..Ahh kuzum ya vakit kaybetmeden başka bir doktora daha git . Beyindeki ödem geçici birşey arkadaşımın bebeğinde de olmuştu geçti. Ama diğer şeyler için uzman görüşü şartİnşallah sağlıklıdır dur bakalım diğer doktorlar ne diyecek. Gerekirse amniyosentez de yaptır kesin sonuç al Allahtan Ümit kesilmez
Nifty yaptırsam dedim, sadece para harcarsınız dediFetal dna yaptirin emin olmak icin amniyosentez riskli bir islem ve bir doktora daha gorunun derim
Bence işinin ehli,densyimli uzman bir doktora daha görünmelisin. Rabbim yardımcınız olsun .Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Allah sabır versin canım ne yazıldıysa o. Sen yinede emin olmak için bir daha baktır eğer öyleyse zaten doğma ihtimali düşük . Sana da zarar verebilir Allah korusun Allah sağlıklı evlatlar versinGittiğim doktor zaten doçentti,daha bir üst uzmanı varmı ki,kime gideyim..
Başka bir perinatoloğa daha gideyim diyorum,sonuç değişrmi bilmiyorum,ne yapacağımıda bilemiyorum inanBence işinin ehli,densyimli uzman bir doktora daha görünmelisin. Rabbim yardımcınız olsun .
Aminn,evet onuda söyledi unutmuşum, bu arada yaşamınıda yitirebilir dediAllah sabır versin canım ne yazıldıysa o. Sen yinede emin olmak için bir daha baktır eğer öyleyse zaten doğma ihtimali düşük . Sana da zarar verebilir Allah korusun Allah sağlıklı evlatlar versin
Başka bir perinatoloğa daha gideyim diyorum,sonuç değişrmi bilmiyorum,ne yapacağımıda bilemiyorum inan
Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
3 kilo çok fazla değil ki, canınızı sıkmayın. Özellikle bulantı olmazsa nasıl acıktığının farkına varıyorsun. Ben de ilk 2 ay çok iştahım açıktı ama sadece 1 kilo almışım. Şaşırdım aslında. Sadece aşırı kilo alımı çok kötü oluyor onu biliyorum. Çünkü az kilo alsan bile son aylara doğru şişiyorsun. Onun için sağlığımıza negatif etkisi olmaksızın çok yağlı çok şekerli ve çok tuzlu ha bir de hamur işlerinden kaçınmalıyız. Bu aralar yeni yeni mandalina çıkıyor. Ben onlardan yemeye çalışıyorum bol bol. Yeşil ve çok ekşi ama hoşuma gidiyor yine deBugün Dr gittim omega verdi kilo yapıyor balık yesem dedim
Elindeki benim bilgilerime baktı maşallah herkesin kilo verdiği zamanlar da homini homini yemişsin dedi
Ama 3kilo aldım
Bende kendim az kilo aldım diye düşünüyordum.
Bugün 13+5dedi bana
Canım Allah yardımcınız olsun. Bunlar düzelebilecek durumlar mı onu tabiki doktorlar daha iyi bilir. Ben de bir uzmana daha görünmenizde fayda vardır diye düşünüyorum. İnşallah iyi olur kuzucuk. Ama eğer çabalasanızda sonuç olumsuzsa yine de güçlü olun. İnşallah mutlaka sağlıklı evlatlarınız olacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yavrucak için ve sizin için hayırlı olan olsun.Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Kızlar banada tahmin yapıııın
Allah razı olsunCok uzulduminsallah bir caresi vardir dicek birsey bulamiyorum. Tek aklima gelen mutlaka bir dr daha gorunun, zaten bahsettiklerinizin hepsinin olma durumunda sag salim dogmayabilir ve bu sizin icin oldukca riskli olur. Dualarimdasiniz, vardir rabbimin bir bildigi oyle dusunun. Ama bir dr daha kesinlikle. Rabbim sifanizi versin insallah insallah yanilmadir
Allah razı olsun,çok özür dilerim herkesten moralinizi de bozmak istemem ama paylaşırsam belki biraz kafam dağılır dedim,Allahım sizlerin bebişlerine sağlık versin,mutluluka kucağınıza alın inşallah..Canım Allah yardımcınız olsun. Bunlar düzelebilecek durumlar mı onu tabiki doktorlar daha iyi bilir. Ben de bir uzmana daha görünmenizde fayda vardır diye düşünüyorum. İnşallah iyi olur kuzucuk. Ama eğer çabalasanızda sonuç olumsuzsa yine de güçlü olun. İnşallah mutlaka sağlıklı evlatlarınız olacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yavrucak için ve sizin için hayırlı olan olsun.
Canım benim çok üzüldüm umarım yanılıyordur doktor, mutlaka başka doktorada görün inşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim yardımcın olsun inşallahhh, umudunu kaybetmeBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Başka doktora da git mutlaka canım Allah yardımcın olsunBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Bende de var cnm baş ağrısı ama ilaç içmiyorum biraz yatıp dinleniyorum3 gündür öğleden sonraları giren baş ağrım var sizde de var mı
Amin ,tek olumsuzluk olsa tolere edersin belki yanılıyordur derim ama hepsi olumsuz olurmuCanım benim çok üzüldüm umarım yanılıyordur doktor, mutlaka başka doktorada görün inşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim yardımcın olsun inşallahhh, umudunu kaybetme
Amin, sağolBaşka doktora da git mutlaka canım Allah yardımcın olsun
Olur mu olur Allah büyüktür sen inancını kaybetmeAmin ,tek olumsuzluk olsa tolere edersin belki yanılıyordur derim ama hepsi olumsuz olurmu
Benimde 10 gün ara verdi. 3 4 gundur yine varMide bulantilarim yine çok fazla, istifra ediyorum hergün.
Rabbim yardımcımız olsun haftalar geçtikçe daha bi çoğalıyor bulantı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?