2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gittiğim doktor zaten doçentti,daha bir üst uzmanı varmı ki,kime gideyim..

Bence işinin ehli,densyimli uzman bir doktora daha görünmelisin. Rabbim yardımcınız olsun .

Gittiğim doktor zaten doçentti,daha bir üst uzmanı varmı ki,kime gideyim..
Allah sabır versin canım ne yazıldıysa o. Sen yinede emin olmak için bir daha baktır eğer öyleyse zaten doğma ihtimali düşük . Sana da zarar verebilir Allah korusun Allah sağlıklı evlatlar versin

Cok uzuldum insallah bir caresi vardir dicek birsey bulamiyorum. Tek aklima gelen mutlaka bir dr daha gorunun, zaten bahsettiklerinizin hepsinin olma durumunda sag salim dogmayabilir ve bu sizin icin oldukca riskli olur. Dualarimdasiniz, vardir rabbimin bir bildigi oyle dusunun. Ama bir dr daha kesinlikle. Rabbim sifanizi versin insallah insallah yanilmadir

3 kilo çok fazla değil ki, canınızı sıkmayın. Özellikle bulantı olmazsa nasıl acıktığının farkına varıyorsun. Ben de ilk 2 ay çok iştahım açıktı ama sadece 1 kilo almışım. Şaşırdım aslında. Sadece aşırı kilo alımı çok kötü oluyor onu biliyorum. Çünkü az kilo alsan bile son aylara doğru şişiyorsun. Onun için sağlığımıza negatif etkisi olmaksızın çok yağlı çok şekerli ve çok tuzlu ha bir de hamur işlerinden kaçınmalıyız. Bu aralar yeni yeni mandalina çıkıyor. Ben onlardan yemeye çalışıyorum bol bol. Yeşil ve çok ekşi ama hoşuma gidiyor yine de Zaten canım hiç tatlı şeyler istemiyor. Baharatlı, ekşi, acı ve özellikle et yemek istiyorum
[/QUOTE]

Evet bende bana faydası olmayacak abur çubuk ve çikolata dan uzak durup daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah

Canım Allah yardımcınız olsun. Bunlar düzelebilecek durumlar mı onu tabiki doktorlar daha iyi bilir. Ben de bir uzmana daha görünmenizde fayda vardır diye düşünüyorum. İnşallah iyi olur kuzucuk. Ama eğer çabalasanızda sonuç olumsuzsa yine de güçlü olun. İnşallah mutlaka sağlıklı evlatlarınız olacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yavrucak için ve sizin için hayırlı olan olsun.

Allah razı olsun

Allah razı olsun,çok özür dilerim herkesten moralinizi de bozmak istemem ama paylaşırsam belki biraz kafam dağılır dedim,Allahım sizlerin bebişlerine sağlık versin,mutluluka kucağınıza alın inşallah..

Canım benim çok üzüldüm umarım yanılıyordur doktor, mutlaka başka doktorada görün inşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim yardımcın olsun inşallahhh, umudunu kaybetme

Başka doktora da git mutlaka canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…