2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar fotoğraflar geldi harika süper diyemicem ama yine de fiyatına göre başarılı buldum . Neticede telefondan çekilen fotoğraflar . Kalitesi güzel olanlar gayet iyi ama karanlık bulanık olanlar da vardı olduğu gibi çıkmış işte daha nolsun Yine de 10 üzerinden 8 veriyorum

Tahmin edebiliyorum, evden çıkarken kapı açılmadı da ayağımla salona attırıverdim oyuncakları

Yaa pink bi gülüşü yeter ama
Tabii hepsi güzel, gece hiç yatmasan da canı sağolsun sen de süpürge ol
Karısının memesi deyince aklıma geldi.
Arkadaşın oğlu benimkinden birkaç yaş büyük, karakterler benzer.
Herhalde büyüyünce bi konsolosluktan arar anne ben evleniyorum der dedi.
Dedim ümidin var yani haber vereceğine dair
Besle büyüt, sonra ne olacak bakalım.

İnşallah kuzum ama işin diğer bir tarafı bizimle beraber geri dönebilir. Okullar tam kadro açılırsa mecbur döncem ben de bakacak kimse de yok
Evde başkasıyla yaşamak kabusumdur.
Annem bile olsa 1 günde ayarlarım şaşar benim.
Gerek olmaz inşallah.

Ayyy Allahhimm hayirli evlat etsin hepsini yureeem dayanmaz pink karisi ölül ölüül (defnenin tabiriyle) . Defne oyle diyo ben evlenmem sensiz ben ölülüm ölülüm dio aksamda ben buyuyunce ne pisirirsem onu yiceksin valla ispanak yapamam dedide aklima sen geldin

Allah razi olsun canimm. Oyle dusunerek kendini bunaltma canim gormezden duymazdan gel zaten sevecekler kizini sende bunu bi mola bi nefes arasi gibi dusun dinlenmeye caliscabucak gecsin gunler canim
Bir kaç gündür öğlenleri annemle 1 saat uyuyorlarmış. Hemde annem sallamıyormuş desteksiz uyuyormuş. Bana garezi var bu çocuğun ondan bana gelince uyumuyor

Şuan evvde her yer her yerde. Ama acaip başım ağrıyor. Hazır oğlanıda uyutmuşken bende vurup kafayı yatiyim diyorum ama aklım mutfakta :/
Yarın iş olmasa sıkıntı değilde annem erken geliyor. Mutfağı öyle bbırakmak istemiyorum bu sefer o topluyor.

Kızlar ben bu ara ara öğün bulamıyorum ya . En son araba tutup kustuğundan beri muhallebi yemiyor . Ah ne muhallebiler yapardım ne güzel yerdi meyveleri de pek istemiyor elma armut falan . Muz da her gün olmaz kabız yapıyor . Avokadodan da sıkıldı çocuk. Şu kavanoz mamaların organiklerini araştırdım . Hiç verdiniz mi sevdiler mi diye size sorayım dedim hipp milupa falan ?

Bizde dun gece yusrayla wcde yemekleri paylastirdik. Yusra mercimekle pirasa yapcak eslem ezogelinle ispanak

İki gündür bebek sütlacı almıştım ondan verdim. Ama bence cok sağlıklı degil onlar esleme sayili kez 3 4 defa almisimdir

Bana da 3 gün dedi kuzum, benimki o zaman emeklemiyordu o yüzden sorun olmadı, bence de canım 3 gün en az başka yerde olsan sanki iyi olur

Evde başkasıyla yaşamak kabusumdur.
Annem bile olsa 1 günde ayarlarım şaşar benim.
Gerek olmaz inşallah.
İnan ben de yapabileceğimi hiç düşünmüyorum, kendi annem kaldı da onunla bile olmadı kv ile hiç düşünemiyorum bir de benimki çok bilmiş

Ben hic vermedim canim yogurt mayalamak icin almistim icini dokerkent adina baktimda cok kotu bence . Bu arada 1 yasa dogru muhallebiden soguyorlar artik canim benimkide yemiyor hele bugun varya ne versem yemedi 2tanr bebek biskuvisi yedi bi o yani dusun deli oldum . Meyvesinide yemedi muhallebinin ucundan bile bakmadi tadina . Vasat gun....

Bir kaç gündür öğlenleri annemle 1 saat uyuyorlarmış. Hemde annem sallamıyormuş desteksiz uyuyormuş. Bana garezi var bu çocuğun ondan bana gelince uyumuyor
Ay pislikler yaa hepsi aybi bunlarin benimkide baskasiyla oynar oynar beni gorunce mizirdanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…