Tahmin edebiliyorum, evden çıkarken kapı açılmadı da ayağımla salona attırıverdim oyuncaklarıAyy evet sorma bende tadını çıkarıyorum :) olmyecek kadar ıs yapıyorum suan zaten birde anca bu kadar suan ıcın.. Bebemle vakit gecırıyorum en tatlı yaşları.. Geciyor bır yandan uzuluyorumda... Evı oglana teslim ettik zaten alllllah bır gorsen salonun halini suan
Benimkine 3gun oldu yapmiyor ne guzel duzeldi zannetmistim . Hemek yedirio biraz beklicem bakalim . Ahhh keskeeeSabah beri baya aciydilarda neyseki wc isini yapınca bebisin keyfi yerine geldi. Ah bide azcik uyuyabilsek
Yaa pink bi gülüşü yeter amaGeceleri beni 3-4yasin hayalide kesmiyo7 yas olsunda sabah erken kalksinda gorsun ebesini diyorum . Muhtamelen cok ama cooohhkk böyük bi ihtimalle kaza bela olmazsa son bebek oldugu icin bemde tadini cikariyorum gece bin kere emiyor aaaa ne guzel 1000. Emisin bile ne guzel sirtimin usumesi ayaklarimin donmasi bebegimin tisilamasi ne guzel diyorum . Gercekten artik boyle dusunuyorum instada birini takip ediyorum kendinizi cocuklarinizdan esirgemeyin diyo yokk be canim ne esirgemesi ulu orta memeler bide Allahin emaneti diyimcede icim burkuldu yani evlencek karisinin memesini emcek diye
Evde başkasıyla yaşamak kabusumdur.İnşallah kuzum ama işin diğer bir tarafı bizimle beraber geri dönebilir. Okullar tam kadro açılırsa mecbur döncem ben de bakacak kimse de yok
Ayyy Allahhimm hayirli evlat etsin hepsini yureeem dayanmaz pink karisi ölül ölüül (defnenin tabiriyle)Yaa pink bi gülüşü yeter ama
Tabii hepsi güzel, gece hiç yatmasan da canı sağolsun sen de süpürge ol
Karısının memesi deyince aklıma geldi.
Arkadaşın oğlu benimkinden birkaç yaş büyük, karakterler benzer.
Herhalde büyüyünce bi konsolosluktan arar anne ben evleniyorum der dedi.
Dedim ümidin var yani haber vereceğine dair
Besle büyüt, sonra ne olacak bakalım.
Bir kaç gündür öğlenleri annemle 1 saat uyuyorlarmış. Hemde annem sallamıyormuş desteksiz uyuyormuş. Bana garezi var bu çocuğun ondan bana gelince uyumuyorAllah razi olsun canimm. Oyle dusunerek kendini bunaltma canim gormezden duymazdan gel zaten sevecekler kizini sende bunu bi mola bi nefes arasi gibi dusun dinlenmeye caliscabucak gecsin gunler canim
Yat gitsin lostincim ya bi gün de dağınık kalsınŞuan evvde her yer her yerde. Ama acaip başım ağrıyor. Hazır oğlanıda uyutmuşken bende vurup kafayı yatiyim diyorum ama aklım mutfakta :/
Ya öylede işte sonradan mesajda düzrnleme yaptımYat gitsin lostincim ya bi gün de dağınık kalsın
Bizde dun gece yusrayla wcde yemekleri paylastirdik. Yusra mercimekle pirasa yapcak eslem ezogelinle ispanakAyyy Allahhimm hayirli evlat etsin hepsini yureeem dayanmaz pink karisi ölül ölüül (defnenin tabiriyle). Defne oyle diyo ben evlenmem sensiz ben ölülüm ölülüm dio aksamda ben buyuyunce ne pisirirsem onu yiceksin valla ispanak yapamam dedide aklima sen geldin
İki gündür bebek sütlacı almıştım ondan verdim. Ama bence cok sağlıklı degil onlar esleme sayili kez 3 4 defa almisimdirKızlar ben bu ara ara öğün bulamıyorum ya . En son araba tutup kustuğundan beri muhallebi yemiyor . Ah ne muhallebiler yapardım ne güzel yerdimeyveleri de pek istemiyor elma armut falan . Muz da her gün olmaz kabız yapıyor . Avokadodan da sıkıldı çocuk. Şu kavanoz mamaların organiklerini araştırdım . Hiç verdiniz mi sevdiler mi diye size sorayım dedim hipp milupa falan ?
Bana da 3 gün dedi kuzum, benimki o zaman emeklemiyordu o yüzden sorun olmadı, bence de canım 3 gün en az başka yerde olsan sanki iyi olurBenim evde dün ilaçlama yapıldı adam bana 1 hafta su temizliği yapma dedi yaa sen nasıl yaptın ilaçlamadan ne kadar süre sonra temizlik yaptın kv nin evine geldik bizde bebek zaten yerlerde geziniyor evi kapadık geldik buraya bi 5 gün sonra eve gider temizlik yaparım diye düşünüyorum
Zoru bacisina satmis bakBizde dun gece yusrayla wcde yemekleri paylastirdik. Yusra mercimekle pirasa yapcak eslem ezogelinle ispanak
İnan ben de yapabileceğimi hiç düşünmüyorum, kendi annem kaldı da onunla bile olmadı kv ile hiç düşünemiyorum bir de benimki çok bilmişEvde başkasıyla yaşamak kabusumdur.
Annem bile olsa 1 günde ayarlarım şaşar benim.
Gerek olmaz inşallah.
Ama öyle değil mi madamNe kadar ben
Ben hic vermedim canim yogurt mayalamak icin almistim icini dokerkent adina baktimda cok kotu benceKızlar ben bu ara ara öğün bulamıyorum ya . En son araba tutup kustuğundan beri muhallebi yemiyor . Ah ne muhallebiler yapardım ne güzel yerdimeyveleri de pek istemiyor elma armut falan . Muz da her gün olmaz kabız yapıyor . Avokadodan da sıkıldı çocuk. Şu kavanoz mamaların organiklerini araştırdım . Hiç verdiniz mi sevdiler mi diye size sorayım dedim hipp milupa falan ?
Ay pislikler yaa hepsi aybi bunlarinBir kaç gündür öğlenleri annemle 1 saat uyuyorlarmış. Hemde annem sallamıyormuş desteksiz uyuyormuş. Bana garezi var bu çocuğun ondan bana gelince uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?