- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Hipp ürünlerini bana da doktor tavsiye etti kavanoz mamaları çok pahalı ama civil den sipariş veriyorum güzel paketleme yapıp hızlıca kargoya veriyorlar fiyatı da indirimli oluyorBen kullanıyorum canım acil hazırlayamayınca iyi oluyor.Bana arkadaşım söylemişti doktor o da kullanıyormuş.Ben sadece hip kullandım.Organik sebze meyve kullanılıyor ben şahsen eve organik almıyorum
Diş sıkıntısından dolayı sanırım derin uykuya geçemiyorlar ben yanıma aldım mıkırdandıkça hemen emziği dayıyorum ağzına iyice uyanmadan geri uyusun diyeHic uyumadi bu gece ya hic. 10 dk 15 dk arayla uyandi. En sonunda sinir harbiyle kalktik cumleten oturuyoruz
Sağol canım ya . Bende aldırayım bi deniyim bakalım dediğin gibi acil durumlar için iyi olur . Bugün kek yapıyorum bakalım sevecek mi yiyecek miBen kullanıyorum canım acil hazırlayamayınca iyi oluyor.Bana arkadaşım söylemişti doktor o da kullanıyormuş.Ben sadece hip kullandım.Organik sebze meyve kullanılıyor ben şahsen eve organik almıyorum
Akıllı kız şimdiden belli duruşu ıspanağı karşıAyyy Allahhimm hayirli evlat etsin hepsini yureeem dayanmaz pink karisi ölül ölüül (defnenin tabiriyle). Defne oyle diyo ben evlenmem sensiz ben ölülüm ölülüm dio aksamda ben buyuyunce ne pisirirsem onu yiceksin valla ispanak yapamam dedide aklima sen geldin
Ben dışardayken denemiştim oğlanda bir-iki, hiç sevmedi.Kızlar ben bu ara ara öğün bulamıyorum ya . En son araba tutup kustuğundan beri muhallebi yemiyor . Ah ne muhallebiler yapardım ne güzel yerdimeyveleri de pek istemiyor elma armut falan . Muz da her gün olmaz kabız yapıyor . Avokadodan da sıkıldı çocuk. Şu kavanoz mamaların organiklerini araştırdım . Hiç verdiniz mi sevdiler mi diye size sorayım dedim hipp milupa falan ?
Kahve tezesi kilikliAkıllı kız şimdiden belli duruşu ıspanağı karşı
Yüsra da akıllı, ıspanağı kardeşine vermişBizde dun gece yusrayla wcde yemekleri paylastirdik. Yusra mercimekle pirasa yapcak eslem ezogelinle ispanak
Gecmis olsun canim inşallah ilaclar iyi gelir. Vajinal kultur aldi miKizlar ben böğün dohdura gittim kadin dogum dohduruna. Kasinti ve kizariklik vardi lekelenme vardi 11gundur usg ile bakti temiz bisey yok dedi. Bide spekulum takip gozle muayane etti hafif kanamali akintin old. Icin krem veya fitil veremem fayda etmez dedi . Ama cok kotu kasiniyorum yaa sirkeli suyla kanki olduk yakiyor bi ferahliyorum sonra kasintilar devam .
Bende bazen oluyor bazen olmuyor agriDogumdan sonra hala adet agrisi ceken var mi kizlar su 3aydir cok ve cokagrili oluyorum ya ,hani azalairdi her dogumdan sonra
Bizde de farksiz maalesefArtık hiç iş göremiyorum açemeklemeyi pekiştirdik hemen arkamda sizde durumlar nasıl
Geçmiş olsun canım inşallah iyi felirKizlar ben böğün dohdura gittim kadin dogum dohduruna. Kasinti ve kizariklik vardi lekelenme vardi 11gundur usg ile bakti temiz bisey yok dedi. Bide spekulum takip gozle muayane etti hafif kanamali akintin old. Icin krem veya fitil veremem fayda etmez dedi . Ama cok kotu kasiniyorum yaa sirkeli suyla kanki olduk yakiyor bi ferahliyorum sonra kasintilar devam .
Kizlar ben böğün dohdura gittim kadin dogum dohduruna. Kasinti ve kizariklik vardi lekelenme vardi 11gundur usg ile bakti temiz bisey yok dedi. Bide spekulum takip gozle muayane etti hafif kanamali akintin old. Icin krem veya fitil veremem fayda etmez dedi . Ama cok kotu kasiniyorum yaa sirkeli suyla kanki olduk yakiyor bi ferahliyorum sonra kasintilar devam .
Bende bazen oluyor bazen olmuyor agri
Canım benim sezeryan oldu. İlk bi kaç ay ağrısızdı. Sonra hep ağrılı oldu maalesef. Bende bugün oldum hemen bi tane parol içtim .Dogumdan sonra hala adet agrisi ceken var mi kizlar su 3aydir cok ve cokagrili oluyorum ya ,hani azalairdi her dogumdan sonra
Aylardır öyleyiz biz canımArtık hiç iş göremiyorum açemeklemeyi pekiştirdik hemen arkamda sizde durumlar nasıl
Aynıydık. Bu 3.gece artık. 9.10. Dişler geliyor sanırım. Çok acayip yorgunumHic uyumadi bu gece ya hic. 10 dk 15 dk arayla uyandi. En sonunda sinir harbiyle kalktik cumleten oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?