2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İki gündür bebek sütlacı almıştım ondan verdim. Ama bence cok sağlıklı degil onlar esleme sayili kez 3 4 defa almisimdir
Bi deniyim bakalım . Mühendisoğlunun sayfasından baktım orda yazanlardan bulabilirsem alıcam canım. Yoğurt verdim iki gündür ama doyurmuyor ekmekte vermek istemiyorum . Kek denemek istiyorum fırsat yok olsa da eminim sevmeyecek boşuna uğraşıcam yine geçen pastaneden aldığımız kekten verdim nasıl yiyor

Benim bebem de 6 aylıktan beri emekliyor ilk kızım 9 aylıkken emeklemişti bu erken emekleyince süreç baya uzun geldi bana yürüse artık diyorum

Ayniyim bnde oglum gidiyordu ama emeklemmisti simdi emekleyince dahada hizli geliyor artik tutunup kalkiyorda bundan sonra yurusede en az2yil gozumuz uzerinde olur

Hipp karisik meyveli vermistim sevmisti.

Ben bir kere meyveli olanlarından almıştım sevmemişti.
Ara öğün yoğurt veriyorum ben birtek onun dışında birşey yemiyor zaten bizimki. Ara öğün sevmiyor. 3 öğün yemek aralarda da süt. Bir tek ikindileyin yoğurdu var. Onu da yemediği zaman içine meyve falan katıyorum anca öyle yiyor. Meyveyide sade çok sevmiyor.

Benimki bir aydır emekliyor aştı kendini girmedik yeri yok.Gece gündüz mahvoldum.Eşim çalışıyor gündüz yok kızım derse girip duruyor sürekli yemek derdinde oğlan bir yandan.Bazen annemle babam geliyorlar yemek yemeye iş yapmaya fırsatım oluyor.Gece zaten kalk dur .Her gün sıkıldım ben de dışarı zaten çıkamıyorum soğuk hem oğlan durmuyor annemi zorluyor çok.Eşim elinden geleni yapıyor da hep beni istiyor veletÇıldırmaya az kaldı

Benimki en azından wc kapısında beklemiyor

Ben kullanıyorum canım acil hazırlayamayınca iyi oluyor.Bana arkadaşım söylemişti doktor o da kullanıyormuş.Ben sadece hip kullandım.Organik sebze meyve kullanılıyor ben şahsen eve organik almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…