Bi deniyim bakalım . Mühendisoğlunun sayfasından baktım orda yazanlardan bulabilirsem alıcam canım. Yoğurt verdim iki gündür ama doyurmuyor ekmekte vermek istemiyorum . Kek denemek istiyorum fırsat yok olsa da eminim sevmeyecek boşuna uğraşıcam yineİki gündür bebek sütlacı almıştım ondan verdim. Ama bence cok sağlıklı degil onlar esleme sayili kez 3 4 defa almisimdir
Benim bebem de 6 aylıktan beri emekliyor ilk kızım 9 aylıkken emeklemişti bu erken emekleyince süreç baya uzun geldi bana yürüse artık diyorum
Sorma yaa WC de bile rahat yok hemen dayanıyor kapıya ayağa kalkıp güm güm vuruyor kapıya
Aralayip aciyoruz. Sonrada otur kizim deyip ikna edip oyleBen kapiyi acik birakiyorumcunku kapiya tutunup kalkinca acamiyorum duscek diye korkuyorum
Aralayip aciyoruz. Sonrada otur kizim deyip ikna edip oyle
Hipp karisik meyveli vermistim sevmisti.Kızlar ben bu ara ara öğün bulamıyorum ya . En son araba tutup kustuğundan beri muhallebi yemiyor . Ah ne muhallebiler yapardım ne güzel yerdimeyveleri de pek istemiyor elma armut falan . Muz da her gün olmaz kabız yapıyor . Avokadodan da sıkıldı çocuk. Şu kavanoz mamaların organiklerini araştırdım . Hiç verdiniz mi sevdiler mi diye size sorayım dedim hipp milupa falan ?
Bizimde atak haftası bitti takvime göre. O durduk yere sürekli ağlamaları yok gerçekten 2 gündür. Kafasını falan yere vuruyordu onlarda gitti gibi.Atak haftamizdamiyiz acaba ? Benimki yamyamlasti.
Ben bir kere meyveli olanlarından almıştım sevmemişti.Kızlar ben bu ara ara öğün bulamıyorum ya . En son araba tutup kustuğundan beri muhallebi yemiyor . Ah ne muhallebiler yapardım ne güzel yerdimeyveleri de pek istemiyor elma armut falan . Muz da her gün olmaz kabız yapıyor . Avokadodan da sıkıldı çocuk. Şu kavanoz mamaların organiklerini araştırdım . Hiç verdiniz mi sevdiler mi diye size sorayım dedim hipp milupa falan ?
Uzun bi süredir atak dönemindeler zaten az kaldı bitmesine şükürAtak haftamizdamiyiz acaba ? Benimki yamyamlasti.
Daha emeklemiyor mu boşver seninki direkt yürüyüşe geçecek o zaman emeklemeden yürüyen bebe çokBenimki buyumedi :)
Benimki bir aydır emekliyor aştı kendini girmedik yeri yok.Gece gündüz mahvoldum.Eşim çalışıyor gündüz yok kızım derse girip duruyor sürekli yemek derdinde oğlan bir yandan.Bazen annemle babam geliyorlar yemek yemeye iş yapmaya fırsatım oluyor.Gece zaten kalk dur .Her gün sıkıldım ben de dışarı zaten çıkamıyorum soğuk hem oğlan durmuyor annemi zorluyor çok.Eşim elinden geleni yapıyor da hep beni istiyor veletOff kızlar nolur bana bir uyku rutini bısey soyleyin. Bebem uyumuyor yaaa sımdı gene uyandı gece oturtur 2 3e kadar napcam ben perısan im. Emeklemeye basladı 10 saniye bile yalnız bırakamıyorum hep arkasındayım. Ya gercekten pilim bitiyor babası abısı destek cıkıyolar sagolsun lar ama ne kadar anne kadar olabılır ki. Suan uyandı ayakta sallıyorum dıretıyor tekmeliyor napcam ben. Kesinlikle kendime bakamıyorum zaten saglık olsun tabıkı ama gercekten cok yoruluyorm... Zaten abimize ayrı yeme ıcme hazırlanıyor herseyi yiyen bir cocuk degıl. E esımde zaten hep evde izninde felan. Eve koştur et derken ben sureklı ayaktayım lavaboya bıle zor gidiyorum of.
Benimki en azından wc kapısında beklemiyorİnan çoğumuz ayni durumdayiz. İki kucuk cocukla evde dört dönüyorum ne duzgun yemek oluyor ne duzgun ev işi. Cocuklarada cok vakit ayiramiyorum oyun icin falan. Kendime zaten hiiiiç yok. Gece uyanmalari normal ogrendiklerini tekrarliyorlar. Bizde dün gece kac kez kalktıksay alarmi duymadim esim ise gec gitti. Birini uyutuyorum biri uyanik yine yatamiyorum mesela. Yada ev isi yapcam saatlerce bekliyorum. Hatta kendime yemeye birseyler hazirliyorum onları bile yiyemedigim oluyo. Wcde kapı önünde bekleşiyolar eslem agliyo
Ben de koyuyorum da istemiyor artıkBen hala yürütece arada koyuyorum yoksa bulasik makinasini bosaltamiyorum. Hoş onda da olsa agliyor zaten artik beynim patliyor
Bizim kız anaokuluna başlayınca biraz düzeldi sonra ilkokulda biraz daha şimdi 4. Sınıf gece 12 den aşağı yatmıyor en geç sabah dokuzda ayaktaBuyuk kizda girmedi. Hâlada girmiyor
Ben kullanıyorum canım acil hazırlayamayınca iyi oluyor.Bana arkadaşım söylemişti doktor o da kullanıyormuş.Ben sadece hip kullandım.Organik sebze meyve kullanılıyor ben şahsen eve organik almıyorumBi deniyim bakalım . Mühendisoğlunun sayfasından baktım orda yazanlardan bulabilirsem alıcam canım. Yoğurt verdim iki gündür ama doyurmuyor ekmekte vermek istemiyorum . Kek denemek istiyorum fırsat yok olsa da eminim sevmeyecek boşuna uğraşıcam yinegeçen pastaneden aldığımız kekten verdim nasıl yiyor
İlk 3 yıl zor zamanlar ilk yıl bitti sayılır kaldı iki yılAyniyim bnde oglum gidiyordu ama emeklemmisti simdi emekleyince dahada hizli geliyor artik tutunup kalkiyorda bundan sonra yurusede en az2yil gozumuz uzerinde olur
BENde hipp kaşık mamalarını kullanıyorum hepsini de sevdi memnunumHipp karisik meyveli vermistim sevmisti.
Bizim daha iki hafta var bakalımBizimde atak haftası bitti takvime göre. O durduk yere sürekli ağlamaları yok gerçekten 2 gündür. Kafasını falan yere vuruyordu onlarda gitti gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?