- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Kesinlikle bende ayni fikirdeyim cuma gunu randevum var doktorum oneriyor esimde ilimli bakiyor ben yaptirmak istemiyorum desemde kafam karisti akisina biraktim ilk muayenede yaptirin derse gerek gorurse yaptiradabilieimCnm ikili test bebeğin down sendromlu olup olmadığına bakılıyor. Eger allah korusun down sendromlu ise herhangi bir müdahale edilmez öğrenmenle kalırsın.sadece aldırmak istersen çocuğu aldırırsın.e ben çocuk ne olursa olsn aldırmam. Ne gelirse Allahtan baş göz üstüne.eğer düşük bir ihtimal dahi verseler Doğum yapana kadar çok kötü stresli bir hamilelik geçireceksin .o yüzden öğrenmek istemiyorum dedim .bide bu gün ense kalınlığına baktı doktor.ense kalınlığı da bir nevi down sendromun belirtisi gibi bir şey.çünkü ense ne kdr kalın olursa o kdr down sendromlu olduğu ihtimali artıyor.ben sadece onunla yetindim
Renkli usg ile mi bakildi. Ben olsam 2doktora daha giderim. Ayni seyleri duyarsam dna testi yaptırır ogrenirdim. Allah yardimcin olsun. Korktuguna ugratmasin inşallahBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Bikac doktora daha git bence canim eltimede down sendromu olablr kalbi delik olabilir cucelik olablr dendi ama sapasaglam bebegimiz. Rabbim buyuk umidini kesme . eger gercekten bunlar cikarsa demesi kolay belki biliyorm ama anneye bir zarar vermiyosa bence aldirma bu senin sinavin olablrBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Allahtan istemekte çekinme. Bol dua. Duanin acamayacagi kapi yok. Hemen olumsuz dusunme. Elbet cok zordur tahmin edebiliyorum. Bende 2 yasindaki kizim icin zor zamanlardan gectim bugun feraha erdim biraz.. ha karninda ha kucağında, annelik hissi girdimmi hepsi ayni. Sen kaygilandikca o da hissedecek elinden geldigince mesguliyet bul kendineAmin ,tek olumsuzluk olsa tolere edersin belki yanılıyordur derim ama hepsi olumsuz olurmu
herseyden once rabbim sana guc ve derman versin acini gercekten cani gonulden paylasiyoruz keske elimizden elden bisey gelse... icinin daha sonra gercekten rahat etmesi icin bir doktora daha danis.. daha sonra keske deme... eger sonucun yine ayni cikarsa da rabbine sigin... gercekten bir bildigi vardir... insallah tez zamanda rabbim en icten haliyle yuzunu guldursunBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Cnm hiç bir doktor bunu gerekli görmez çünkü dediğim gibi anne karnında hiç bir müdahalesi Yok .bazı doktorlar sırf para için tüm testleri gerekli görüp yaptırıyor ona da dikkat etKesinlikle bende ayni fikirdeyim cuma gunu randevum var doktorum oneriyor esimde ilimli bakiyor ben yaptirmak istemiyorum desemde kafam karisti akisina biraktim ilk muayenede yaptirin derse gerek gorurse yaptiradabilieim
Yalniz soyle bisey var eltim hicbir testi yaptirmadi sonra bebekle ilgili sknti oldugunu soylediler down sendromu olabilir kalbi delik olablr cucelik denilen sey olabilir denildi. Kiz uzuntuden yuz felci gecirdi bebek masaallah sapasaglam dogdu ama testleri yaptrsaydi belki aklinda soru olmicakti bir rahatsizlik varsa kendni ona hazirlicak bilgi edinicekti. Rabbim buyuk tabi . ki basta engelli olcak denilseydide aldirmazdi. Sadece bilseydi belki bu denli acaba neyi var diye uzulmezdi diye dusunuyorum. Bu sebepten dolayi esim yaptirmak istiyor enazindan ikili test ve en son detayliyi dusunuyorm ikili olmasada.. nasip bakalim.
Of canım çok zor.. Bizim de ense kalınlığımız 6 mm kalp atışları 176 idi. Burun kemiği vardı ama.. Ne denir ki ben dr sadece dua ediyorumm.. İnsan bir umut olsun istiyor hep.. Rabbim umutlarımızı dualarımızı inşallah güzelliklere çıkarsın..Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Amniyosentez keain sonuçmuş canım çok araştırdım. Nifty de sadece ihtimaller. Keain şu var demiyolrmışNifty yaptırsam dedim, sadece para harcarsınız dedi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki cinsiyet için gittiğimizde güle oynaya gittik ağlayarak çıktık o anı hissettim tekrar sanki seni yerin dibine sokup sokup cikariyolar sanki seni dünyan başına yıkılıyor başından aşağı kaynar sular dökülüyor sanki öyle bir an...Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Banada koptu öneriyorlar aksine.insallah öyle birseye gerek kalmasın da.Nifty yaptırsam dedim, sadece para harcarsınız dedi
Amin amin ecmain rabbim yasatmasin kötü şeyler bebelerimize sağlıkla kavuşalım inşallah günahlarımızı evlatlarımızdan çıkarmasın evlatla sınamasın hiç kimseyi AllahAllahım sen şifa bekleyen hastalara özellikle de bu fünahsız bebelere sağlık ver yardım et rabbim.. Sana sığınıyoruz
Amin tum hamileler saglikla kavussun inşallahAllahım sen şifa bekleyen hastalara özellikle de bu fünahsız bebelere sağlık ver yardım et rabbim.. Sana sığınıyoruz
Benim idrar enfeksiyonuyla oldu pazar aksami. Takip et, devam ederse yarin acile gidersin canimKizlar uyumayan varsa bi bakar misiniz?
Az once wc deydim afedersiniz peceteyle silince sumuksu kahverengi bi sey geldi camasirimda yok ama sariyla kahverengi karisimi silince geldi akan bisey yok ama cok korktum. Onemli bisey midir
Benim idrar enfeksiyonuyla oldu pazar aksami. Takip et, devam ederse yarin acile gidersin canim
Ne denir ki şu an hissettiklerim karşısında. Burda bütün hamileler olarak dua ediyoruz sana. Başka doktora.git güzel haberler al inşallah. Insan sonuçta doktor da yanılma payı olabilir.Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Olabilir canım stres her şeyin başı zatenHamilelikte cok dikkat etmedimde canim benim ilk dogumumda ciktigimda baya bi cogalmisti stres etkiliyor ya belki hamileliktede o yuzden artarabilir gibi geldi bana
Yok boyamayı düşünmüyorum da artış çok dikkatimi çekti. Allahtan en üstlerde değil ikinci katlarda elimle ayırmadan belli olmuyor ya da toplamayınca.Psikoloji cok onemli bence, ozellikle aynalarla barisik olmak.Gozune batiyorsa boyat gitsin. Diplerini oryalle actirmadan tabiki.
Benim beyazimda artis yok ama sac dibini gorunce canim sıkılıyor, bende yarin fln boyarim, iyi geliyor bana
Canım sakın acele bir karar verme öncelikle aklından bu fikri çıkar sonra da başka bir doktordan randevu al çevremde aynı sorunla karşılaşanlar çok oldu özele gittiler sırf para alabilmek için çocukta sorun var dediler şu şu testler yapılacak şu kadar denildi sonradan başka doktora gidildiğinde sonuç tertemiz ve şuan çocuklar sağasağlam çok şükür. Sakın moralini bozma öncelikle başka bir hastaneye git hemen kontrol etsinler hatta 2 hastaneye git emin ol. Rabbim yardımcın olsun Rabbimin takdiridir her şey asla isyan etme dua et bol bol içini ferah tut. Dualarım seninle.Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?