2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kesinlikle bende ayni fikirdeyim cuma gunu randevum var doktorum oneriyor esimde ilimli bakiyor ben yaptirmak istemiyorum desemde kafam karisti akisina biraktim ilk muayenede yaptirin derse gerek gorurse yaptiradabilieim
Yalniz soyle bisey var eltim hicbir testi yaptirmadi sonra bebekle ilgili sknti oldugunu soylediler down sendromu olabilir kalbi delik olablr cucelik denilen sey olabilir denildi. Kiz uzuntuden yuz felci gecirdi bebek masaallah sapasaglam dogdu ama testleri yaptrsaydi belki aklinda soru olmicakti bir rahatsizlik varsa kendni ona hazirlicak bilgi edinicekti. Rabbim buyuk tabi . ki basta engelli olcak denilseydide aldirmazdi. Sadece bilseydi belki bu denli acaba neyi var diye uzulmezdi diye dusunuyorum. Bu sebepten dolayi esim yaptirmak istiyor enazindan ikili test ve en son detayliyi dusunuyorm ikili olmasada.. nasip bakalim.

Renkli usg ile mi bakildi. Ben olsam 2doktora daha giderim. Ayni seyleri duyarsam dna testi yaptırır ogrenirdim. Allah yardimcin olsun. Korktuguna ugratmasin inşallah

Bikac doktora daha git bence canim eltimede down sendromu olablr kalbi delik olabilir cucelik olablr dendi ama sapasaglam bebegimiz. Rabbim buyuk umidini kesme . eger gercekten bunlar cikarsa demesi kolay belki biliyorm ama anneye bir zarar vermiyosa bence aldirma bu senin sinavin olablr

Amin ,tek olumsuzluk olsa tolere edersin belki yanılıyordur derim ama hepsi olumsuz olurmu
Allahtan istemekte çekinme. Bol dua. Duanin acamayacagi kapi yok. Hemen olumsuz dusunme. Elbet cok zordur tahmin edebiliyorum. Bende 2 yasindaki kizim icin zor zamanlardan gectim bugun feraha erdim biraz.. ha karninda ha kucağında, annelik hissi girdimmi hepsi ayni. Sen kaygilandikca o da hissedecek elinden geldigince mesguliyet bul kendine

herseyden once rabbim sana guc ve derman versin acini gercekten cani gonulden paylasiyoruz keske elimizden elden bisey gelse... icinin daha sonra gercekten rahat etmesi icin bir doktora daha danis.. daha sonra keske deme... eger sonucun yine ayni cikarsa da rabbine sigin... gercekten bir bildigi vardir... insallah tez zamanda rabbim en icten haliyle yuzunu guldursun

Cnm hiç bir doktor bunu gerekli görmez çünkü dediğim gibi anne karnında hiç bir müdahalesi Yok .bazı doktorlar sırf para için tüm testleri gerekli görüp yaptırıyor ona da dikkat et

Kizlar uyumayan varsa bi bakar misiniz?
Az once wc deydim afedersiniz peceteyle silince sumuksu kahverengi bi sey geldi camasirimda yok ama sariyla kahverengi karisimi silince geldi akan bisey yok ama cok korktum. Onemli bisey midir

Of canım çok zor.. Bizim de ense kalınlığımız 6 mm kalp atışları 176 idi. Burun kemiği vardı ama.. Ne denir ki ben dr sadece dua ediyorumm.. İnsan bir umut olsun istiyor hep.. Rabbim umutlarımızı dualarımızı inşallah güzelliklere çıkarsın..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki cinsiyet için gittiğimizde güle oynaya gittik ağlayarak çıktık o anı hissettim tekrar sanki seni yerin dibine sokup sokup cikariyolar sanki seni dünyan başına yıkılıyor başından aşağı kaynar sular dökülüyor sanki öyle bir an...

Allahım sen şifa bekleyen hastalara özellikle de bu fünahsız bebelere sağlık ver yardım et rabbim.. Sana sığınıyoruz
Amin amin ecmain rabbim yasatmasin kötü şeyler bebelerimize sağlıkla kavuşalım inşallah günahlarımızı evlatlarımızdan çıkarmasın evlatla sınamasın hiç kimseyi Allah

Kizlar uyumayan varsa bi bakar misiniz?
Az once wc deydim afedersiniz peceteyle silince sumuksu kahverengi bi sey geldi camasirimda yok ama sariyla kahverengi karisimi silince geldi akan bisey yok ama cok korktum. Onemli bisey midir
Benim idrar enfeksiyonuyla oldu pazar aksami. Takip et, devam ederse yarin acile gidersin canim

Benim idrar enfeksiyonuyla oldu pazar aksami. Takip et, devam ederse yarin acile gidersin canim

Yarin sabah ilk isim dr umu ariyim bakiyim cok korktum. Sari kokusuz akintim vardi surekli degildi ama bu da oyle pmbe falan degil koyu kahve sumuksu peceteye geldi elim ayagim kesildi saol cnm cevabin icin

Ne denir ki şu an hissettiklerim karşısında. Burda bütün hamileler olarak dua ediyoruz sana. Başka doktora.git güzel haberler al inşallah. Insan sonuçta doktor da yanılma payı olabilir.

Psikoloji cok onemli bence, ozellikle aynalarla barisik olmak. Gozune batiyorsa boyat gitsin. Diplerini oryalle actirmadan tabiki.
Benim beyazimda artis yok ama sac dibini gorunce canim sıkılıyor, bende yarin fln boyarim, iyi geliyor bana
Yok boyamayı düşünmüyorum da artış çok dikkatimi çekti. Allahtan en üstlerde değil ikinci katlarda elimle ayırmadan belli olmuyor ya da toplamayınca.

Canım sakın acele bir karar verme öncelikle aklından bu fikri çıkar sonra da başka bir doktordan randevu al çevremde aynı sorunla karşılaşanlar çok oldu özele gittiler sırf para alabilmek için çocukta sorun var dediler şu şu testler yapılacak şu kadar denildi sonradan başka doktora gidildiğinde sonuç tertemiz ve şuan çocuklar sağasağlam çok şükür. Sakın moralini bozma öncelikle başka bir hastaneye git hemen kontrol etsinler hatta 2 hastaneye git emin ol. Rabbim yardımcın olsun Rabbimin takdiridir her şey asla isyan etme dua et bol bol içini ferah tut. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…