2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım merhaba, sakın bir doktorun dediğine bağlı kalarak ne kendini üz ne de bebeğini. Seni hissediyor annesi. Çok yakın arkadaşıma özel hastanede bir doktor bunu yaptı, kız nifty testi yaptırdı, o süreçte yaşadığı stres tabi anlatılamaz. Ama baika bir doktora yönelince rahatladı ve şimdi neredeyse 2 aylık sapasağlam bir kuzumuz var

Kızlar bugünlerde sarı akıntı yaşayan var mı? dün baktırdim enfeksiyon yok bu arada.
ben yaşıyorum canım bi ara biraz fazlaydı şuan azaldı. Doktoruma bahsettim önemli bu haftalarda akıntı dedi. Mantar enf için bir ilaç verdi 3 gün ara ile iki fitil. Onu kullanıcam kaşıntım kızarıklığım yok ama, verdiyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

Günaydın canım ,

Çok geçmiş olsun , yoktur inş birşey. Kesinlikle sonlandırmayı aklından çıkar ve başka bir doktora git. Hatta devlet hastanesine git. Özeller hep para peşinde. 2 doktor görmeden böyle bir karar verme. Kendini yıpratma , rabbim hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

mertugce35 Melina melina kızlar mutlaka başka doktorlara da gidin. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi bu şekilde sorun var denilen bebekler sağlıklı da doğabiliyor. Anne karnında müdahale de edilebiliyor bazı durumlar için. Biz burda her zaman sizi dinleriz , içinizi daraltmayın . Allah büyük , yardımcınız olsun inşallah

Hamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demek bi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹
merhaba ilacı kullanamaman daha büyük sıkıntı olur. annenin aldığı tüm enfeksiyonlar hamileyken bebeğe geçiyor hamilelikte bunu tedavi ettirmek çok önemli benim ilk hamileliğimde çıkan uçuk bile bebeğe uçuk virüsü olarak geçmişti ve on gün küvezde kalmıştı orada da çok görmüştüm hamile olduğu için ilaç içmeyi rededen anneleri

Sağol canım, aynen başk doktora daha gidicem insan bi türlü umutnarayışına giriyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız

Canım çok zor bir durum üzülmen çok normal ama bu şekilde söylenip normal doğan çok bebek var. İkili test sonucu geldi mi yoksa ölçümlerden yola çıkarak mı söyledi sadece bunları? Biri daha görsün nolur nolmaz. Benim kendi doktorum ne sağlıklı bebekler alınıyor bu testlerden dolayı diye çok üzülürdü. Rabbim korkuğumuza uğratmasın

Ciktimi ruyandaki gercekte oldumu
Ben ilkine 2 aylık hamileydim rüyamda oğlumu gördüm. Doktor 3 aylık cinsiyet tahmini yaparken kız olabilir dedi ama içimden o erkek dedim. Rüyadan çok etkilenmiştim.Sonra zaten erkek olduğunu 4 aylıkken gördü. Şimdi de erkek bebek gördüm doktorda erkek dedi. Yanılma payı olabilir diye bekliyorum . Haftaya kontrolüm var

Allah büyük ol derse olur,siz birkaç doktora daha gidin bazı doktorların yaşam enerjisi olmayıp hastayı demoralize edebiliyorlar,gün içinde belki onunda kötü aldığı bi haber olabilir,bıkmış,yorulmuş olabilir.. allahtan gelen allaha gider,tüm bu olumsuzlukların belki hiç biri yok ve bu sizinle bebeğinizin ilk hayat sınavıdır,hiçbir şeyi bilemeyiz,üzülmeyin tevekkül edin,dualarımızdasınız

Tatlım Allah nasip ederse en iyisi en güzeli olur sen başka bir dr daha git içinde kalmasın acabamı diye dualarım seninle inş Rabbim yardımcın olur

Tek doktorla bırakmamakta fayda var. İnşallah söyledikleri sadece bir tahmindir. Sonuçta bu şekilde söylenip sağlıklı sorunu yaşamayan bir sürü bebek var. Gerekli görülen testleri yaptırmakta mantıklı olabilir . Sonra ki aşamaları planlamak için emin olmak lazım. İnşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…