- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
Canm rabbim yardımcınız olsun inşallahBaşka bir perinatoloğa daha gideyim diyorum,sonuç değişrmi bilmiyorum,ne yapacağımıda bilemiyorum inan
Canım merhaba, sakın bir doktorun dediğine bağlı kalarak ne kendini üz ne de bebeğini. Seni hissediyor annesi. Çok yakın arkadaşıma özel hastanede bir doktor bunu yaptı, kız nifty testi yaptırdı, o süreçte yaşadığı stres tabi anlatılamaz. Ama baika bir doktora yönelince rahatladı ve şimdi neredeyse 2 aylık sapasağlam bir kuzumuz varBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Amin canım , bakalım 2. kontrolümde ne diyecek. Ama bildiğin gösterdi ya değişeceğini pek sanmıyorum ama hayırlısı .)Hayırlı olsun canım ben de ilk gittiğimde kız 2. De erkek dediler 3.yü bekliyorum kesin sonuç için Allah hayırlısıyla sağlıklı nasip etsin
ben yaşıyorum canım bi ara biraz fazlaydı şuan azaldı. Doktoruma bahsettim önemli bu haftalarda akıntı dedi. Mantar enf için bir ilaç verdi 3 gün ara ile iki fitil. Onu kullanıcam kaşıntım kızarıklığım yok ama, verdiyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum.Kızlar bugünlerde sarı akıntı yaşayan var mı?dün baktırdim enfeksiyon yok bu arada.
Günaydın canım ,Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
merhaba ilacı kullanamaman daha büyük sıkıntı olur. annenin aldığı tüm enfeksiyonlar hamileyken bebeğe geçiyor hamilelikte bunu tedavi ettirmek çok önemli benim ilk hamileliğimde çıkan uçuk bile bebeğe uçuk virüsü olarak geçmişti ve on gün küvezde kalmıştı orada da çok görmüştüm hamile olduğu için ilaç içmeyi rededen anneleriHamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demekbi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹
O cinsiyetler tahmindir diye dusunuyorum degisende oluyor benceKızlar Nisan 2020 annelerine şöyle bir göz gezdireyim dedim ne kadar çok cinsiyet öğrenen var ve çoğunluk kız gördüğüm kadarıyla
bende tahminidir diye düşünüyorum şuanda ben 12+4 teyim ve doktor tahmini söylemek istemiyorum bir sonrakinde söylerim dediO cinsiyetler tahmindir diye dusunuyorum degisende oluyor bence
Aynen canım bende tahmini duymak istemiyorum gördüğünde emin olunca soylesin istiyorumbende tahminidir diye düşünüyorum şuanda ben 12+4 teyim ve doktor tahmini söylemek istemiyorum bir sonrakinde söylerim dedi
Sağol canım, aynen başk doktora daha gidicem insan bi türlü umutnarayışına giriyor.. İnşallah hayırlı haberler alırızmertugce35 Melina melina kızlar mutlaka başka doktorlara da gidin. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi bu şekilde sorun var denilen bebekler sağlıklı da doğabiliyor. Anne karnında müdahale de edilebiliyor bazı durumlar için. Biz burda her zaman sizi dinleriz , içinizi daraltmayın . Allah büyük , yardımcınız olsun inşallah
Bence de iyileşir çok erken onlar için bizim bile tahmin sonuçtaO cinsiyetler tahmindir diye dusunuyorum degisende oluyor bence
Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Ben ilkine 2 aylık hamileydim rüyamda oğlumu gördüm. Doktor 3 aylık cinsiyet tahmini yaparken kız olabilir dedi ama içimden o erkek dedim. Rüyadan çok etkilenmiştim.Sonra zaten erkek olduğunu 4 aylıkken gördü. Şimdi de erkek bebek gördüm doktorda erkek dedi. Yanılma payı olabilir diye bekliyorum . Haftaya kontrolüm varCiktimi ruyandaki gercekte oldumu
Allah büyük ol derse olur,siz birkaç doktora daha gidin bazı doktorların yaşam enerjisi olmayıp hastayı demoralize edebiliyorlar,gün içinde belki onunda kötü aldığı bi haber olabilir,bıkmış,yorulmuş olabilir.. allahtan gelen allaha gider,tüm bu olumsuzlukların belki hiç biri yok ve bu sizinle bebeğinizin ilk hayat sınavıdır,hiçbir şeyi bilemeyiz,üzülmeyin tevekkül edin,dualarımızdasınızBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Tatlım Allah nasip ederse en iyisi en güzeli olur sen başka bir dr daha git içinde kalmasın acabamı diye dualarım seninle inş Rabbim yardımcın olurAllah razı olsun,çok özür dilerim herkesten moralinizi de bozmak istemem ama paylaşırsam belki biraz kafam dağılır dedim,Allahım sizlerin bebişlerine sağlık versin,mutluluka kucağınıza alın inşallah..
Tek doktorla bırakmamakta fayda var. İnşallah söyledikleri sadece bir tahmindir. Sonuçta bu şekilde söylenip sağlıklı sorunu yaşamayan bir sürü bebek var. Gerekli görülen testleri yaptırmakta mantıklı olabilir . Sonra ki aşamaları planlamak için emin olmak lazım. İnşallah her şey yolunda giderBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
ay evet maşallah benim doktor 20. haftadan önce söylemeyecek galibaBence de iyileşir çok erken onlar için bizim bile tahmin sonuçta☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?