- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
MerhabaBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Bende baya gercekciydi ruya sanirim erkek olacak. Gonlumden kiz geciyordu ama saglikli olsun yeterBen ilkine 2 aylık hamileydim rüyamda oğlumu gördüm. Doktor 3 aylık cinsiyet tahmini yaparken kız olabilir dedi ama içimden o erkek dedim. Rüyadan çok etkilenmiştim.Sonra zaten erkek olduğunu 4 aylıkken gördü. Şimdi de erkek bebek gördüm doktorda erkek dedi. Yanılma payı olabilir diye bekliyorum . Haftaya kontrolüm var
Kadıköy Acıbadem Melih bey var perinatolog aynı zamanda Prof muayene ücreti biraz yüksek ama bi gidin isterseniz hakkınızda hayırlısı olsun her şey AllahtanGittiğim doktor zaten doçentti,daha bir üst uzmanı varmı ki,kime gideyim..
Bence 1 2 uzmana daha gidin aklınızda soru işareti kalmasin inşalalh hiç birseyi yoktur bebeğinin üzülme hakkinizda hayırlısi olsunBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Meraba kızlar . bu sabah afedersiniz lavaboya gittiğimde kasiklarimda sancı vardi sonra ikinci kez gittiğimde afedersiniz idrar yaparken az miktarda ve yanma ile birlikte rahatsızlık hissi oldu. Sanırım sistit oldum. Aranızda böyle bir sey yaşayan var mi ? Endişe ediyorum:/
Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Benimde yarın 2li testim. Zaman geçmiyor. Sabırsızlanıyorum miniğimi görmek içinNasil gidiyor kizlar? Benim 2li testimhaftaya persembe zaman geçmiyor sanki ya
Tekrar oldu mu, doktora gittinmiYarin sabah ilk isim dr umu ariyim bakiyim cok korktum. Sari kokusuz akintim vardi surekli degildi ama bu da oyle pmbe falan degil koyu kahve sumuksu peceteye geldi elim ayagim kesildisaol cnm cevabin icin
Rabbim yardımcınız olsunBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
Hadi ya ne cabuk ogreniyor herkes,ben niye hâla ogrenemedimKızlar Nisan 2020 annelerine şöyle bir göz gezdireyim dedim ne kadar çok cinsiyet öğrenen var ve çoğunluk kız gördüğüm kadarıyla
Benim kan bile geldi. Cok kotu enfeksiyon olmusum hâla gecmedi. Mutlaka dra gidinMeraba kızlar . bu sabah afedersiniz lavaboya gittiğimde kasiklarimda sancı vardi sonra ikinci kez gittiğimde afedersiniz idrar yaparken az miktarda ve yanma ile birlikte rahatsızlık hissi oldu. Sanırım sistit oldum. Aranızda böyle bir sey yaşayan var mi ? Endişe ediyorum:/
Tekrar oldu mu, doktora gittinmi
Ben ikisinde de kız istedim ama sağlıklı olmaları herşeyden önce geliyor. Aklımda başka birşey yokBende baya gercekciydi ruya sanirim erkek olacak. Gonlumden kiz geciyordu ama saglikli olsun yeter
Benim kan bile geldi. Cok kotu enfeksiyon olmusum hâla gecmedi. Mutlaka dra gidin
Fehmi yazicioglu baya bir unlu bu konuda sanirimAllah razı olsun hepinizden,tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın,kafam yerinde değil,bugün bir perinatoloğa daha gideceğim öğleden sonra ,renkli usg değildi bakılan,doktor üniversite hastanesi nde doçent,özel olsa belki derdim başka testler istiyor hastaneye kazandırmak için diye ama değil,kan testine geçemdik sadece ultrason değerlendirmesi yaptı ve olasılıkları söyledi işte
Canım benim üzülme var öyle dangalak doktorlar da ... Özele git tabi ama devlette de ezdirme kendini yine git boşuna mı sigorta ödüyoruz yıllarca ...o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
ya varya bide ufak el hareketi gibi bişey görür gibi oldum baktırmadı ya gözümün önüne geliyor...ağlattı ya beni şurda allaha havale ediyorum...Canım benim üzülme var öyle dangalak doktorlar da ... Özele git tabi ama devlette de ezdirme kendini yine git boşuna mı sigorta ödüyoruz yıllarca ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?