2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba
Yaşadığınız şeyler, duyduklarınız... Biliyorum hiç kolay değil. Öncelikle herşeyin en iyisini düşünüp, yeni bir uzmana daha görünün. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin ama bu söylediklerinin hepsi sadece o kötü ihtimali arttırıyor, bu aşamada bir kesinlikten bahsedemez diye biliyorum. Mesela benim doktorum bunların her birini incelerken genetik bir sorunu olan bebeklerin yüzde şu kadarında şu olur şu olmaz diye konuştu. Geriye kalan yüzdeler için ise aksi söz konusu olduğu anlamına gelir bu.
Dilerim güzel haberlerinizi duyarız, dualarimdasiniz

Bende baya gercekciydi ruya sanirim erkek olacak. Gonlumden kiz geciyordu ama saglikli olsun yeter

Kızlar merhaba :) ben cok sık size katılamayanlardanım bir ilk zamanlar girebilmistim birde su ara okuyorum yazdıklarınızı..
benimde 3.5 yasındaki kızımın okula uyum süreciyle ugrasmaktan kendime bakamıyordum ki sonuc hüsran oldu gitmiyor okula oysaki cok umutluydum haftanın 3 günü kendimle kalayım diye :))

Bende 12. Haftamı bekliyorum ikili tarama testi icin dilerim Allah tan bir sorun cıkmaz
Cinsiyet konusmussunuz benim kızımda doktorumuz 11+5 te kız oldugunu söylemisti
Cok sükür kızım oldu, bunda da cinsiyete bakalım dedi haftaya ctesi Allah nasip ederse söyler diye düşünüyorum bir sıkıntımız yok ise insallah

Meraba kızlar . bu sabah afedersiniz lavaboya gittiğimde kasiklarimda sancı vardi sonra ikinci kez gittiğimde afedersiniz idrar yaparken az miktarda ve yanma ile birlikte rahatsızlık hissi oldu. Sanırım sistit oldum. Aranızda böyle bir sey yaşayan var mi ? Endişe ediyorum:/

Bence 1 2 uzmana daha gidin aklınızda soru işareti kalmasin inşalalh hiç birseyi yoktur bebeğinin üzülme hakkinizda hayırlısi olsun

Bol bol su ic canım cok su ic ama susuz kalmıssın büyük ihtimalle benimde sistitim oldugu icin biraz susuz kalsam hemen hissediyorum su iciyorum geciyor ama devam ederse akıntın vs olursa muhakkak doktora gitmelisin. Sakın ihmal etme..

Doktor mu yoksa felaket habercisi mi bilemedim uslüp o kadar önemli ki sırf böyle bir dr yüzünden gecen yıl düsük yaptıgımda panik atak oldum atamadım üstümden.
Diger arkadaslarında dedigi gibi kesinlikle 2. Hatta 3. Dr görüsü almadan sakın hareket etme..
Allah bebisinde seninde yardımcın olsun insallah

Allah razı olsun hepinizden,tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın,kafam yerinde değil,bugün bir perinatoloğa daha gideceğim öğleden sonra ,renkli usg değildi bakılan,doktor üniversite hastanesi nde doçent,özel olsa belki derdim başka testler istiyor hastaneye kazandırmak için diye ama değil,kan testine geçemdik sadece ultrason değerlendirmesi yaptı ve olasılıkları söyledi işte

Rabbim yardımcınız olsun yer gök dua ile umarım sagsalim doğar bebişiniz

Benim kan bile geldi. Cok kotu enfeksiyon olmusum hâla gecmedi. Mutlaka dra gidin

Benim kan bile geldi. Cok kotu enfeksiyon olmusum hâla gecmedi. Mutlaka dra gidin
Fehmi yazicioglu baya bir unlu bu konuda sanirim

o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz

Canım benim üzülme var öyle dangalak doktorlar da ... Özele git tabi ama devlette de ezdirme kendini yine git boşuna mı sigorta ödüyoruz yıllarca ...

Canım benim üzülme var öyle dangalak doktorlar da ... Özele git tabi ama devlette de ezdirme kendini yine git boşuna mı sigorta ödüyoruz yıllarca ...
ya varya bide ufak el hareketi gibi bişey görür gibi oldum baktırmadı ya gözümün önüne geliyor...ağlattı ya beni şurda allaha havale ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…