2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Başka doktorlara git canım benim 1 doktorla kalma sakin. Amniyosentez den korkma garanti %100 sonuç veriyor basit bir işlem sadece 1 hafta yat hep dikkat et kendine o kadar gerisi Allah kalmis birşey.
Bazı testleri yapmadan (amniyosentez gibi) sonlandırmayı düşünme sakin elinde garanti sonucun olmalı diye düşünüyorum
Inşallah güzel temiz sonuçların çıkar inşallah yanılmışlardır inşallah

Olsun canım sağlıklı olsun da üzülme özelde görürsün

Devlette çalışan doktorlar niye böyle gerçekten merak ediyorum hiç gitmedim devlet hastanesine ama bu kadar zor olmamalı bir gülümsemek bir ilgilenmek bir fotoğraf çıktısı vermek.. Üzme canını özele gidince alırsın bebişin fotoğrafını o sağlıklı olsun da☺

Ağlama canım benim yaaa gerçekten çok ilginç bazı doktorlar. O görsün diye gittin sanki bilgi vermemek ne demek. Orda oturup söylene söylene para alıyorlar. Sevmiyosanız, insanlarla ilgilenmeyecekseniz yapmayın bu işi. Üzme kendini diğer doktorda görürsün inşallah

canım devlet hastanesinin ortamı yetiyor zaten insana maalesef. Bizim devlettekilerde ilgileniyor babayı içeri alıyor gösteriyor bebği foto veriyor falan ama yine de makinaları yetersiz , kalabalığı cabası , doktor artist olmasa da sekreteri hemşiresi illa bi cins oluyor geçen ikiliye gittiğimde tam 1 saat bekledim sırada

İyileştirme yapsınlar şu hastanelerde kalabalık olması bence en büyük sıkıntı doktorlar kimbilir kaç hastaya bakıyor bir günde onlar içinde zor ama hamile olunca insan iki katı ilgi bekliyor. Allah yardım etsin sürekli devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara

Hamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demek bi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹
Banada 625 ml lik verdi enf. Içın

ya iyileride var muhakkak bundan önceki aynı hastane aynı oda...(eş fln zaten giremiyor ) ama bu mendevurla alakası yok yani olay tamamen kişisel.. ya hevesim kursağımda kaldı ona ağlıyorum zaten..bugünü zor etmiştim şimdi atarsa 7 gün daha...ölücem burda yaa birde pek sevimliydi sanki

İnsallah güzel haberler alırsın canım, farklı dr gorusleri almak lazım mutlaka, amniyosentez kesin tanı koymak için bir çözümdür. Haberlerini bekliyoruz.

İnsan ne umutla gidiyor her seferinde bebeği görmek için herhalde onlar bunu anlamıyor.iki hamileliğimde bir kez devlete gittim. Amacımız iyi birşeyler duyup bebeği görmek insan özlüyor zaten. Hiçbirşey görememiştim birşeyde anlatmamıştı. Ultrasonda ben gözümü bebeğin üzerinden hiç ayırmadan bakıyorum.Doktorun dediklerini destekleyici şeyleri görmek istiyor insan. Üzülme özeldeki doktoruna git. Ama sağlık için bizden kesilen paralarda böyle boşa gitmiş oluyor

Fazla su icemiyorum mide bulantısı yapıyor. Ama zorlayacagim başka çare yok

Devlette oyle maalesef.bebek iyi bile demiyolar...

rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…