Başka doktorlara git canım benim 1 doktorla kalma sakin. Amniyosentez den korkma garanti %100 sonuç veriyor basit bir işlem sadece 1 hafta yat hep dikkat et kendine o kadar gerisi Allah kalmis birşey.Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
Olsun canım sağlıklı olsun da üzülme özelde görürsüno kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Devlette çalışan doktorlar niye böyle gerçekten merak ediyorum hiç gitmedim devlet hastanesine ama bu kadar zor olmamalı bir gülümsemek bir ilgilenmek bir fotoğraf çıktısı vermek.. Üzme canını özele gidince alırsın bebişin fotoğrafını o sağlıklı olsun da☺o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Erkek kesinKızlar banada tahmin yapıııın
canım devlet hastanesinin ortamı yetiyor zaten insana maalesef. Bizim devlettekilerde ilgileniyor babayı içeri alıyor gösteriyor bebği foto veriyor falan ama yine de makinaları yetersiz , kalabalığı cabası , doktor artist olmasa da sekreteri hemşiresi illa bi cins oluyorDevlette çalışan doktorlar niye böyle gerçekten merak ediyorum hiç gitmedim devlet hastanesine ama bu kadar zor olmamalı bir gülümsemek bir ilgilenmek bir fotoğraf çıktısı vermek.. Üzme canını özele gidince alırsın bebişin fotoğrafını o sağlıklı olsun da☺
İyileştirme yapsınlar şu hastanelerde kalabalık olması bence en büyük sıkıntı doktorlar kimbilir kaç hastaya bakıyor bir günde onlar içinde zor ama hamile olunca insan iki katı ilgi bekliyor. Allah yardım etsin sürekli devlet hastanesine gitmek zorunda olanlaracanım devlet hastanesinin ortamı yetiyor zaten insana maalesef. Bizim devlettekilerde ilgileniyor babayı içeri alıyor gösteriyor bebği foto veriyor falan ama yine de makinaları yetersiz , kalabalığı cabası , doktor artist olmasa da sekreteri hemşiresi illa bi cins oluyorgeçen ikiliye gittiğimde tam 1 saat bekledim sırada
Banada 625 ml lik verdi enf. IçınHamile oldugunu bilmesine ragmen augmentin verdi demekbi de Allah bilir 1000 mg dir. yani bilemedim.
Benimde geniz akintim var, sinir oluyorum. Acaba bana da bole antibiyotik mi verir¿
tuhaf bi durum cunku ciddi antibiyotik vermis☹
ya iyileride var muhakkak bundan önceki aynı hastane aynı oda...(eş fln zaten giremiyor ) ama bu mendevurla alakası yok yani olay tamamen kişisel.. ya hevesim kursağımda kaldı ona ağlıyorum zaten..bugünü zor etmiştim şimdi atarsa 7 gün daha...ölücem burda yaaİyileştirme yapsınlar şu hastanelerde kalabalık olması bence en büyük sıkıntı doktorlar kimbilir kaç hastaya bakıyor bir günde onlar içinde zor ama hamile olunca insan iki katı ilgi bekliyor. Allah yardım etsin sürekli devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara
İnsallah güzel haberler alırsın canım, farklı dr gorusleri almak lazım mutlaka, amniyosentez kesin tanı koymak için bir çözümdür. Haberlerini bekliyoruz.Allah razı olsun hepinizden,tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın,kafam yerinde değil,bugün bir perinatoloğa daha gideceğim öğleden sonra ,renkli usg değildi bakılan,doktor üniversite hastanesi nde doçent,özel olsa belki derdim başka testler istiyor hastaneye kazandırmak için diye ama değil,kan testine geçemdik sadece ultrason değerlendirmesi yaptı ve olasılıkları söyledi işte
Ya ben mart annesiyim daha ogrenemedim onlar nasıl ogrenmişKızlar Nisan 2020 annelerine şöyle bir göz gezdireyim dedim ne kadar çok cinsiyet öğrenen var ve çoğunluk kız gördüğüm kadarıyla
İnsan ne umutla gidiyor her seferinde bebeği görmek için herhalde onlar bunu anlamıyor.iki hamileliğimde bir kez devlete gittim. Amacımız iyi birşeyler duyup bebeği görmek insan özlüyor zaten. Hiçbirşey görememiştim birşeyde anlatmamıştı. Ultrasonda ben gözümü bebeğin üzerinden hiç ayırmadan bakıyorum.Doktorun dediklerini destekleyici şeyleri görmek istiyor insan. Üzülme özeldeki doktoruna git. Ama sağlık için bizden kesilen paralarda böyle boşa gitmiş oluyoro kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Fazla su icemiyorum mide bulantısı yapıyor. Ama zorlayacagim başka çare yokBol bol su ic canım cok su ic ama susuz kalmıssın büyük ihtimalle benimde sistitim oldugu icin biraz susuz kalsam hemen hissediyorum su iciyorum geciyor ama devam ederse akıntın vs olursa muhakkak doktora gitmelisin. Sakın ihmal etme..
Devlette oyle maalesef.bebek iyi bile demiyolar...o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Gozun aydın cnm çok sevindimKızlar çok şükür bebeğimi gördüm. Doktor baya şaşırdı 3 hafta geriden geliyo sata göre şuan 10+3 olması lazım dedi ama usgde 7+3 çıktı kalp atışını duyduk çok şükür tahmini doğum tarihime 13 Nisan dedi
Sata göre 25 marttı
rabbim yardımcınız olsunAllah razı olsun hepinizden,tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın,kafam yerinde değil,bugün bir perinatoloğa daha gideceğim öğleden sonra ,renkli usg değildi bakılan,doktor üniversite hastanesi nde doçent,özel olsa belki derdim başka testler istiyor hastaneye kazandırmak için diye ama değil,kan testine geçemdik sadece ultrason değerlendirmesi yaptı ve olasılıkları söyledi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?