2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ahh canim uzulme diye seni teselli ediyor ❤❤ siz konuşurken sizdende duyuyorsa ondanda diyordur canim defne bari biraz sakinde seni anliyor ama senin icin gidiyor iste az klxi yasina insallh
Canim anca yazabikiyor k.bkma. sukurler olsun defmede bebekken boyleydi ama zamanla cok akilli oldu sozumu dinler masallah dedigin gibi ennazindan o zorlamiyor beni .ama iste hep 2.plandaymis gibi oluyor kuzum oda benle kendini heba ediyomus gibi oluyor cogu zaman .

Artik bilmiyorum kahve bittik galiba artik . Saat gecip aksama yaklastikca geriliyorum inanki
Bilmez miyim karabasan gibi gibi çöker akşam.
Arada bir es verse de dinlensen.
Alışkanlık yaptı iyice, ciddi sabır göstermen lazım alışkanlığını kırmak için

Aklıma da gelmedi değil canım ama gerekli önlemleri almıştı eldivenini de sık sık değiştiriyordu bilemedim canım ya adamın olduğundan da emin değilim ve ben de hiç belirti yok
Siz test yaptıramaz mısınız?
Ama covid olsa en az 4 kişisiniz, hiçbiriniz mi belirti vermeyeceksiniz.

Siz test yaptıramaz mısınız?
Ama covid olsa en az 4 kişisiniz, hiçbiriniz mi belirti vermeyeceksiniz.
Kuzum benim kv kanser, kp kalp hastası ben 1 haftadır onlarla hep aynı odayım biri olmasa biri kesin bir belirti gösterir eşim sigara kullanıyor mesala hafif de olsa bir belirti gösteririz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya temas olacak somut bir kişi de söyleyemem ki? Dişçi pozitif mi değil mi bilmiyorum ki

Ben hemen kizarinca sürüyorum geciyor suan ihtiyac duymadim canim sagol. Gecti mi sizin 5amamen
Bizimki tam pişik olmuştu portakaldan.
Ben de normalde kızarınca sudocrem sürüyodum hemen işe yarıyordu. Pişik olunca işe yaramadı. Şuan kızarıklık gibi oldu tamamen iyileşmdi ama

Oğlumun 9 12 aylık ayaklı uyku tulumu küçüldü ya. Kolları uyurken yukarı çıkıyor açılıyor falan. Şimdi 12 18 aylık yeni bi tane alsam seneye giyemez. 18 24 alsam şuan çok mu büyük olur. Napsam ya
Sizler kaç beden almıştınız ve küçüldü mü onu sormaya geldim

İşte ondan sonra toparlanamadık
Aşk meyvesi olaydı belki çocuum da daha farklı olurdu.
Nieki ucunda olunca ask meyvesi olmuyomu ne guzel rabbim aratmadan vermis melegini masallah . Bu arada off amam kahbe eve amestezi seti almanin zamani geldi hasat bana canli ders verir damar yolu acmayi ogretirzatennuzaktan egitim cok revasta Hasatzamani bu defa huni kar atmiyo bana damar yolu acmagi ogret

Benim bebede bu huzursuz bugün.emziriorm azıcık keyfi gelip sonra ağlamaya baslio.salladı uyumuo yerde oynamak istifi...su an dolanio koridorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…