Şansınıza bak...Valla bizden önce 2 tane bizimle de bir bebek yatırdılar canım ateş şikayetiyle muhtemelen burada salgın başladı
Canim anca yazabikiyor k.bkma. sukurler olsun defmede bebekken boyleydi ama zamanla cok akilli oldu sozumu dinler masallah dedigin gibi ennazindan o zorlamiyor beni .ama iste hep 2.plandaymis gibi oluyor kuzum oda benle kendini heba ediyomus gibi oluyor cogu zaman .Ahh canim uzulme diye seni teselli ediyor❤❤ siz konuşurken sizdende duyuyorsa ondanda diyordur canim defne bari biraz sakinde seni anliyor ama senin icin gidiyor iste az klxi yasina insallh
Artik bilmiyorum kahveOfff bu his de çok tanıdık
Neyse ki bunun böyle olmadığını zaten biliyorsun.
İşte ondan sonra toparlanamadıkYimirtann ucundaymis
Bilmez miyim karabasan gibi gibi çöker akşam.Artik bilmiyorum kahvebittik galiba artik . Saat gecip aksama yaklastikca geriliyorum inanki
Aklıma da gelmedi değil canım ama gerekli önlemleri almıştı eldivenini de sık sık değiştiriyordu bilemedim canım ya adamın olduğundan da emin değilim ve ben de hiç belirti yokDiş hekiminden kaynakli olabilir mi sence
Sorma canım şansım işteŞansınıza bak...
Siz test yaptıramaz mısınız?Aklıma da gelmedi değil canım ama gerekli önlemleri almıştı eldivenini de sık sık değiştiriyordu bilemedim canım ya adamın olduğundan da emin değilim ve ben de hiç belirti yok
Hayır abartma dedıgım anneligıni karıstırma dıyorum.Siz 1gune dayanamiyosunuz pero ben aylardir bu vaziyetteyim artik sucu kendimde ariyorum gercekten demekki beceremiyorum olmuyo
AnlıyabilyorumInsallah pero cok perisan oluyorum gunduz bende gece bende bi nefes aldirmiyo
Kuzum benim kv kanser, kp kalp hastası ben 1 haftadır onlarla hep aynı odayım biri olmasa biri kesin bir belirti gösterir eşim sigara kullanıyor mesala hafif de olsa bir belirti gösteririz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya temas olacak somut bir kişi de söyleyemem ki? Dişçi pozitif mi değil mi bilmiyorum kiSiz test yaptıramaz mısınız?
Ama covid olsa en az 4 kişisiniz, hiçbiriniz mi belirti vermeyeceksiniz.
Arada bi korunmasız ilişki oluveriyor yaa çok korkuyorum kazaya kurban giderim diye hemen duş alıyorum bu riski azaltır mı acaba yaa size sormadan edemedim
Kendine haksizlik ediyorsunHala uyutamadim benim gibi anne olmaz olsun hic bi halta yaramiyorum bi bebeyi bile uyutamadim
Bizimki tam pişik olmuştu portakaldan.Ben hemen kizarinca sürüyorum geciyor suan ihtiyac duymadim canim sagol. Gecti mi sizin 5amamen
Nieki ucunda olunca ask meyvesi olmuyomuİşte ondan sonra toparlanamadık
Aşk meyvesi olaydı belki çocuum da daha farklı olurdu.
Tam pişik olunca gecirmez evet canim dogru. Desitin iyiymiş o konudaBizimki tam pişik olmuştu portakaldan.
Ben de normalde kızarınca sudocrem sürüyodum hemen işe yarıyordu. Pişik olunca işe yaramadı. Şuan kızarıklık gibi oldu tamamen iyileşmdi ama
Hayır abartma dedıgım anneligıni karıstırma dıyorum.
Anlıyabilyorum
Hayır abartma dedıgım anneligıni karıstırma dıyorum.
Anlıyabilyorum
Gordum asko yazamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?