- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
usutmus benimki sende dikkat et hansa uzun hava cekerek ossuruyoBenim bebede bu huzursuz bugün.emziriorm azıcık keyfi gelip sonra ağlamaya baslio.salladı uyumuo yerde oynamak istifi...su an dolanio koridorlarda
Hee gör tabi beni görmemek mumkunmuGordum asko yazamadim. Cozum buldum zaten . Anestezi vericem
Oo şimdi halay zamanı oynasin butun kizlar desene haahahahusutmus benimki sende dikkat et hansa uzun hava cekerek ossuruyo
O kdar komikki kendide sasiriyo sese duraksayip yere dogru bakiyoOo şimdi halay zamanı oynasin butun kizlar desene haahahah
Yav bayiliyom bebelere..bide emerken yapiolar ya bayiliyomO kdar komikki kendide sasiriyo sese duraksayip yere dogru bakiyo
Zaten canım belirti göstermeyene test yapmıyorlar şu 5. mi 6. mı hastalık olabilir.Bir de el yüz ayak hastalığı var boğazı çok kötü yapıyor eğer döküntü olursa bunlardan biridir.Bir haftada geçiyor hepsi bunlarsa merak etmeKuzum benim kv kanser, kp kalp hastası ben 1 haftadır onlarla hep aynı odayım biri olmasa biri kesin bir belirti gösterir eşim sigara kullanıyor mesala hafif de olsa bir belirti gösteririz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya temas olacak somut bir kişi de söyleyemem ki? Dişçi pozitif mi değil mi bilmiyorum ki
Kız oğlana anason versene ya da şu gece çayları var ya bebelerin denedin mi hiçGordum asko yazamadim. Cozum buldum zaten . Anestezi vericem
Viral enfeksiyon dedi kuzum yarın 5. Gün olacak geçsin artık hayırlısıyla damar yolunu çekmiş benimki serum boşa akmış yeni damar yolu bulup açana kadar mahvoldu beni de kahretti çok ağladı çok çile çekti kuzumZaten canım belirti göstermeyene test yapmıyorlar şu 5. mi 6. mı hastalık olabilir.Bir de el yüz ayak hastalığı var boğazı çok kötü yapıyor eğer döküntü olursa bunlardan biridir.Bir haftada geçiyor hepsi bunlarsa merak etme
İnşallah iyileşir artik canim. Ateş durumu nasil?Viral enfeksiyon dedi kuzum yarın 5. Gün olacak geçsin artık hayırlısıyla damar yolunu çekmiş benimki serum boşa akmış yeni damar yolu bulup açana kadar mahvoldu beni de kahretti çok ağladı çok çile çekti kuzum
Çok şükür daha iyi kuzumİnşallah iyileşir artik canim. Ateş durumu nasil?
Ay sevindim canım ya daha da iyi olsun inşallah bir an önce kuzucukÇok şükür daha iyi kuzum
Ay hic denemedim canim yaa aslinda anosan fayda etmisti sanki bu aksam kasik mamasini onla yapayim. Olmadi iyigeceler cayi alirim. . Kac zamandir bu gece duzgun uyudu ne kdar guzelmis yaaKız oğlana anason versene ya da şu gece çayları var ya bebelerin denedin mi hiç
Ay çok şükür pinkimAy hic denemedim canim yaa aslinda anosan fayda etmisti sanki bu aksam kasik mamasini onla yapayim. Olmadi iyigeceler cayi alirim. . Kac zamandir bu gece duzgun uyudu ne kdar guzelmis yaa
Ayy cnm uyur ins bugundeAy çok şükür pinkimdoktora gittiniz mi
Coksukur cano. Bizde cuma kan vermıstık bugun cıkıyor sonuclar. Hastaneye gıdecem. Dedıgın gıbı devlete goturduk cokta kalabalık değildi herkes de dikkatli valla Allah ıcın. Bugunde sonucu alırım insalar kanımız dusuk felan cıkmaz.Rabbım beterinden sakınsın AMINAy hic denemedim canim yaa aslinda anosan fayda etmisti sanki bu aksam kasik mamasini onla yapayim. Olmadi iyigeceler cayi alirim. . Kac zamandir bu gece duzgun uyudu ne kdar guzelmis yaa
Pinko neden mama verıyosun kuzuAy hic denemedim canim yaa aslinda anosan fayda etmisti sanki bu aksam kasik mamasini onla yapayim. Olmadi iyigeceler cayi alirim. . Kac zamandir bu gece duzgun uyudu ne kdar guzelmis yaa
Kıyamam ben kuzumaa. Çekiyorlar evet cocuklar sevmiyorlar hıc serumu felan gecmiş olsun canım ınsallh gecer gider bır cırpıda artık.Viral enfeksiyon dedi kuzum yarın 5. Gün olacak geçsin artık hayırlısıyla damar yolunu çekmiş benimki serum boşa akmış yeni damar yolu bulup açana kadar mahvoldu beni de kahretti çok ağladı çok çile çekti kuzum
Kıyamam ya yavrum merak etme geçecek hatırlamayacak İnşallah bugünleriViral enfeksiyon dedi kuzum yarın 5. Gün olacak geçsin artık hayırlısıyla damar yolunu çekmiş benimki serum boşa akmış yeni damar yolu bulup açana kadar mahvoldu beni de kahretti çok ağladı çok çile çekti kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?