Pinkim son durum ne yaptınızGeleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum ya
Kuzum neden covid testi yapmıyorlar bebeklere yapılmıyor muydu tam bilmiyorum gerçi de . İlacı vs yok ama en azından bilinir diye dedim. Korona olsa birinizde bi bulgu gösterirdi en azından ya . Öpücük hastalığı diye bişey denk geldi bugün öyle bişey olmasın . İnf. Sonucu çıkmadı mı dahaGeleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum ya
Canım bebeklere covid testi yapılmıyor dedi doktor bizde de bir belirti yok şuanda, bilmiyorum ki inan o kadar da dikkat ediyoruz. İnfluenza a ve b türü negatif çıktı canım ama çok geniş dedi influenza için bir sürü türü var grip bile bunun türü dedi, viral enfeksiyon tedavisi görüyoruz canım çok yoruldu sıkıldı yavrumKuzum neden covid testi yapmıyorlar bebeklere yapılmıyor muydu tam bilmiyorum gerçi de . İlacı vs yok ama en azından bilinir diye dedim. Korona olsa birinizde bi bulgu gösterirdi en azından ya . Öpücük hastalığı diye bişey denk geldi bugün öyle bişey olmasın . İnf. Sonucu çıkmadı mı daha
Hala hastanede devam canım, bakalım inşallah bugün ateş seyri güzel giderse belki akşama çıkarırPinkim son durum ne yaptınız
Gecmiş olsun kuzumHala hastanede devam canım, bakalım inşallah bugün ateş seyri güzel giderse belki akşama çıkarır
Sağol canımGecmiş olsun kuzum
O zaman onlem alman lazim amaBende 2 yıl da hamile kaldım ama valla çokta büyük konuşuyorum asla istemiyorum başka çocuk diye Allah olmayanlara isteyenlere versin
Ben hemen kizarinca sürüyorum geciyor suan ihtiyac duymadim canim sagol. Gecti mi sizin 5amamen
Diş hekiminden kaynakli olabilir mi senceGeleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum ya
Bilgim yok ama gecmis olsun canimKızlar ya bebeğimin parmağını cam kesti. Frenchpressi aldı elinden aliyim derken yere vuedu parmağı kesildi.
Yara bsndı yspıştırdık. Onuda. Çıkartıyor. Mikrop kapar mı acaba? İnternete baktım tetanos aşısı vuruşması gerekiyormuş. Gidip hastaneye vurdursam mı ya ne yapmam gerekiyor?
Sağol canım. Çok korktum ya kan görünce off vallahi yoruldum ben çok zorlanıyorum bakamıyorum galibe yeterince bu çocuğa. Kafamı çevirdiğim an birşey yapmaya çalışıyor.Bilgim yok ama gecmis olsun canim
Bizimkide oyle canim. Maalesef seneye kadar hep dikkat etmek gerekecekSağol canım. Çok korktum ya kan görünce off vallahi yoruldum ben çok zorlanıyorum bakamıyorum galibe yeterince bu çocuğa. Kafamı çevirdiğim an birşey yapmaya çalışıyor.
Siz 1gune dayanamiyosunuz pero ben aylardir bu vaziyetteyim artik sucu kendimde ariyorum gercekten demekki beceremiyorum olmuyoAynen Pinko abartma bebeğim gececek Insallah
Cesaret edebiliyorsun demekArada bi korunmasız ilişki oluveriyor yaa çok korkuyorum kazaya kurban giderim diye hemen duş alıyorum bu riski azaltır mı acaba yaa size sormadan edemedim
Insallah pero cok perisan oluyorum gunduz bende gece bende bi nefes aldirmiyoAmın canım. Allah sabır versin sana da Insallah.
Yimirtann ucundaymisCesaret edebiliyorsun demek
Ben korunmasız ilişkiye bir kez cesaret edip hemen banyoya girdim ve ta-taaa canım oğlum
Esas tavsiyemibdinlediginn icin ben tesekkur ederim canim
Offf bu his de çok tanıdıkHala uyutamadim benim gibi anne olmaz olsun hic bi halta yaramiyorum bi bebeyi bile uyutamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?