2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum ya
Kuzum neden covid testi yapmıyorlar bebeklere yapılmıyor muydu tam bilmiyorum gerçi de . İlacı vs yok ama en azından bilinir diye dedim. Korona olsa birinizde bi bulgu gösterirdi en azından ya . Öpücük hastalığı diye bişey denk geldi bugün öyle bişey olmasın . İnf. Sonucu çıkmadı mı daha

Canım bebeklere covid testi yapılmıyor dedi doktor bizde de bir belirti yok şuanda, bilmiyorum ki inan o kadar da dikkat ediyoruz. İnfluenza a ve b türü negatif çıktı canım ama çok geniş dedi influenza için bir sürü türü var grip bile bunun türü dedi, viral enfeksiyon tedavisi görüyoruz canım çok yoruldu sıkıldı yavrum

Kızlar ya bebeğimin parmağını cam kesti. Frenchpressi aldı elinden aliyim derken yere vuedu parmağı kesildi.
Yara bsndı yspıştırdık. Onuda. Çıkartıyor. Mikrop kapar mı acaba? İnternete baktım tetanos aşısı vuruşması gerekiyormuş. Gidip hastaneye vurdursam mı ya ne yapmam gerekiyor?

Bilgim yok ama gecmis olsun canim

Arada bi korunmasız ilişki oluveriyor yaa çok korkuyorum kazaya kurban giderim diye hemen duş alıyorum bu riski azaltır mı acaba yaa size sormadan edemedim
Cesaret edebiliyorsun demek
Ben korunmasız ilişkiye bir kez cesaret edip hemen banyoya girdim ve ta-taaa canım oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…