2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum benim inan çok üzülüyorum senin böyle haline Rabbim çocuklarımıza huzur, neşe , sağlık versin güzel güzel uyusunlar büyüsünler inşallah
Amin canim insallah. 1ay daha sabretcem canim . Gece beslenmesini kescem duzelme olmazsa uyku egitimi denicem artik

Kuzum çok uzun yol, toparlayana kadar çıkamam yeniden yola iyice kötü olur diye çok korkarım
Canım hava değişimi arabada durmak uzun yol da hasta ediyor.Uyurken üşümesin diye kapatıyoruz üstünğ sonra çocuk terliyor kalkıyor öyle örtmesek üşüyor falan benim kız da ne zaman yola çıksak hastaydı hep dikkat etmeme rağmen

Allah razi olsun canim . Inan perisanlik icindeyim ama napayim gercekten kiyamiyorum memeden kesmeye (gece). 1ay daha sabretcem ama biliyorum yani degismicek yine aglamalari devam edicek off off oyle iste Allah tum Annelere guc versin
Amın canım. Allah sabır versin sana da Insallah.

Ay evet benim buyugumunde boyle lafları var. Maşallah ne akıllılar ve de vicdanlı.

Yarindan sonra etki eder inşallah ama ateş surebilir bir iki gün. Bakalim ateş sonrasi döküntü olacak mi takip et. Esleme de antibiyotik verildi ama 6.hastalik gecirdi. Ates sonrası gün döküntüler oldu
Evet Bızımkıde dokmustu malesef.

Ogün durumu karisik kahvaltiyi hâla oturtamadik. Ama ortalama 3 4 saatte bir biseyler veriyorum. Birde baya sık emiyor. Kgsu da 9.8 civari
Aynen canım. Kahvaltı da Bızımkıde reddedyor bazen

Geleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…