- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Kuzum benim inan çok üzülüyorum senin böyle halineCanim bu derdin arasinda bni dusunuyosun ❣
Bende 2 yıl da hamile kaldım ama valla çokta büyük konuşuyorum asla istemiyorum başka çocuk diye Allah olmayanlara isteyenlere versinSacmaliyorsun diyorumben esleme oyle hamile kaldim. Pcoyum diye de guveniyordum
Bence korunmamakla hata ediyorsun canım . Korunmuyorum derken geri çekilme yöntemi falan mı yoksa hiç mi korunmuyorsunBende 2 yıl da hamile kaldım ama valla çokta büyük konuşuyorum asla istemiyorum başka çocuk diye Allah olmayanlara isteyenlere versin
Kuzum çok geçmiş olsun nasıl minik ilaçlar toparlar inşallah hemenKuzum benim inan çok üzülüyorum senin böyle halineRabbim çocuklarımıza huzur, neşe , sağlık versin güzel güzel uyusunlar büyüsünler inşallah
Yaa prezarvatif kullanıyoruz normalde ama hazırlıksız yakalandık o andaBence korunmamakla hata ediyorsun canım . Korunmuyorum derken geri çekilme yöntemi falan mı yoksa hiç mi korunmuyorsun
Amin canim insallah. 1ay daha sabretcem canim . Gece beslenmesini kescem duzelme olmazsa uyku egitimi denicem artikKuzum benim inan çok üzülüyorum senin böyle halineRabbim çocuklarımıza huzur, neşe , sağlık versin güzel güzel uyusunlar büyüsünler inşallah
Biz prez +geri cekilme adama xl kazikBence korunmamakla hata ediyorsun canım . Korunmuyorum derken geri çekilme yöntemi falan mı yoksa hiç mi korunmuyorsun
Kuzum ani ateşi çıkıyor ilacı da içiremiyorum ya tükürüyor hepKuzum çok geçmiş olsun nasıl minik ilaçlar toparlar inşallah hemen
Hemen gecmez birkac gun surekli sùr. Bende sudocrem var sadece
İnşallah herhangi birisi çare olur kuzumAmin canim insallah. 1ay daha sabretcem canim . Gece beslenmesini kescem duzelme olmazsa uyku egitimi denicem artik
Canım hava değişimi arabada durmak uzun yol da hasta ediyor.Uyurken üşümesin diye kapatıyoruz üstünğ sonra çocuk terliyor kalkıyor öyle örtmesek üşüyor falan benim kız da ne zaman yola çıksak hastaydı hep dikkat etmeme rağmenKuzum çok uzun yol, toparlayana kadar çıkamam yeniden yola iyice kötü olur diye çok korkarım
Amın canım. Allah sabır versin sana da Insallah.Allah razi olsun canim . Inan perisanlik icindeyim ama napayim gercekten kiyamiyorum memeden kesmeye (gece). 1ay daha sabretcem ama biliyorum yani degismicek yine aglamalari devam edicek off off oyle iste Allah tum Annelere guc versin
Ay evet benim buyugumunde boyle lafları var. Maşallah ne akıllılar ve de vicdanlı.10.30da uyuttum 1 saat birakamadim.ayagimdan tam 11.30da biuerine bisey olmus gibi agladi uyamdi simdi tekrar uyutmaya caliscam cnm . Defne cok olgun davraniyor uzulme anme buyuyunce gecer geleri meme vermicem deme uzuluyorum memesiz durmaz o diyo kuzum benim cok anac ❣❣❣
Noldu kuzum. Bak ben neler atlattım sakın dıyorum cok buyuk seyler yoksa.Aldatmadan felan bahsediyorm Allah korusun.Bende ciddi ciddi bosanmayi dusunuyorum cnm ayaz olmasa coktan yolumu ayirmistim
Evet Bızımkıde dokmustu malesef.Yarindan sonra etki eder inşallah ama ateş surebilir bir iki gün. Bakalim ateş sonrasi döküntü olacak mi takip et. Esleme de antibiyotik verildi ama 6.hastalik gecirdi. Ates sonrası gün döküntüler oldu
Aynen canım. Kahvaltı da Bızımkıde reddedyor bazenOgün durumu karisik kahvaltiyi hâla oturtamadik. Ama ortalama 3 4 saatte bir biseyler veriyorum. Birde baya sık emiyor. Kgsu da 9.8 civari
Sonrada halay tilililiAynen cnm bende oyle aman bosver uzulmeyemi geldik ac bir oynak muzik oynayak kurtlarimizi dokek:)
Geleli baya oldu kuzum 1 hafta sonra hastalandı viral bir enfeksiyon geçiriyor dedi, kendi çocuk doktorumuz covid temasınız oldu mu son 2 ayda dedi yok dedim , biz de belirti olmayıp onda olabilir mi bilemiyorum yaCanım hava değişimi arabada durmak uzun yol da hasta ediyor.Uyurken üşümesin diye kapatıyoruz üstünğ sonra çocuk terliyor kalkıyor öyle örtmesek üşüyor falan benim kız da ne zaman yola çıksak hastaydı hep dikkat etmeme rağmen
Hala uyutamadim benim gibi anne olmaz olsun hic bi halta yaramiyorum bi bebeyi bile uyutamadim
Aynen Pinko abartma bebeğim gececek InsallahCanım saçmalama senin gibi anne her bebeğe lazım, kendini sakın suçlama senşn yapabileceğim bir durum değil bu, bebeğin böyle tercih ediyor
Amın canımKuzum benim inan çok üzülüyorum senin böyle halineRabbim çocuklarımıza huzur, neşe , sağlık versin güzel güzel uyusunlar büyüsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?