2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Banada 625 ml lik verdi enf. Içın
Hayatim seninki bebege de gecebilecek, erken dogumunu tetikleyecek, ve hatta bebegin kilosunu etkileyecek kadar ciddi bi durum. O antibiyotige ragmen idrar kulturunu tekrarladiginda, ayni sayida ayni bakterinin kalmasi da mumkun oldugundan, birkac kutu kullanmak zorunda dahi kalabilirsin. Keske olmasa tabi de.
Bahse konu ettigim arkadasimin, bademcik iltihabi gibi anladigim icin, -atesine dikkat etmememistim tabi -, hani hafif bi ilac arti dogal yontemle kurtarabilir miydi die aklimdan gecirmistim. Normal sartlarda da bogaz iltihabi antibiyotiksiz de gecebilir miydi die

Sıkmayın canınızı. Ben de bayan doktorların erkeklere nazaran daha anlayissiz olduğu kanaatindeyim. Kendi tecrübe ettiğim 3 bayan doktor ve çevremden duyduklarimla bu kanıya vardım. Aslında hemcinsimiz oldukları için daha fazla empati yapmaları gerekirken erkek doktorların sürece daha bir mucizevi taraftan baktıklarını, daha ince düşündüklerini gözlemledim hep.
Uzulmekte ve kizmakta haklisiniz ama en azından kötü bir haber vermemiş. Rabbim korusun tüm minikleri

Canım bunun için kendini üzme, hatta kimseye takılma. Hem bebeğine hem sana yazık. Tabiki keşke biraz daha ilgili alakalı davransaydı, ama büyük ihtimalle kişisel değildir, yoğunluğun ve bıkkınlığın verdiği ilgisizliktir. Önemli olan bebeğinin ve senin iyi olman. Böyle küçük şeyler için ağlama lütfen. İnşallah herkes için her zaman her şey yolunda gider Eşine de söyle fotoğraf yok ama aslı göbeğin kadar yakın elhamdülillah, oradan sevsin bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…