Gözün aydın biraz olsun rahatlamissindir :)Çok sağol canım❤❤
Kese teorisi ilk haftalar icin gecerli :) şuan nub gozukuyorsa nub a gore tahminde bulunulur :)Eki Görüntüle 2302697 Selam canlar bugun randevum vardi cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum daha 9. Haftamdayim kese sekline göre cinsiyet tahmininiz ne ❤
Evet elhamdülillah canım çok şükür rahatladmGözün aydın biraz olsun rahatlamissindir :)
Allah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..KızlarMelina melina için 41 kisi ayet-el kürsi okuyalimmi kişi başı 1 adet yine
ama ısmini söyler misin önce öyle niyet edelim
Hayatim seninki bebege de gecebilecek, erken dogumunu tetikleyecek, ve hatta bebegin kilosunu etkileyecek kadar ciddi bi durum. O antibiyotige ragmen idrar kulturunu tekrarladiginda, ayni sayida ayni bakterinin kalmasi da mumkun oldugundan, birkac kutu kullanmak zorunda dahi kalabilirsin. Keske olmasa tabi de.Banada 625 ml lik verdi enf. Içın
Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebeğine okudumAllah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..
Sıkmayın canınızı. Ben de bayan doktorların erkeklere nazaran daha anlayissiz olduğu kanaatindeyim. Kendi tecrübe ettiğim 3 bayan doktor ve çevremden duyduklarimla bu kanıya vardım. Aslında hemcinsimiz oldukları için daha fazla empati yapmaları gerekirken erkek doktorların sürece daha bir mucizevi taraftan baktıklarını, daha ince düşündüklerini gözlemledim hep.o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Okudum kalan 39Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebeğine okudum
Kalan 40
Okudum Rabim sifa versinKızlarMelina melina için 41 kisi ayet-el kürsi okuyalimmi kişi başı 1 adet yine
Canım bunun için kendini üzme, hatta kimseye takılma. Hem bebeğine hem sana yazık. Tabiki keşke biraz daha ilgili alakalı davransaydı, ama büyük ihtimalle kişisel değildir, yoğunluğun ve bıkkınlığın verdiği ilgisizliktir. Önemli olan bebeğinin ve senin iyi olman. Böyle küçük şeyler için ağlama lütfen. İnşallah herkes için her zaman her şey yolunda gidero kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Hangi teoriye göre tahmin yapıyorsun canım?Erkek kesin
OkudumKızlarMelina melina için 41 kisi ayet-el kürsi okuyalimmi kişi başı 1 adet yine
Yaaa oylemii bilmiyordum bende heveslenmistim :) sagol canim :)Kese teorisi ilk haftalar icin gecerli :) şuan nub gozukuyorsa nub a gore tahminde bulunulur :)
Bende içmiyorum idare rtmeye çalışıyorum.Bende de var cnm baş ağrısı ama ilaç içmiyorum biraz yatıp dinleniyorum
Kız bence :)Kızlar merhaba; bu da bizim görüntümüz bize de bir yorum yapar mısınız?
Kesenin şekline göre canımHangi teoriye göre tahmin yapıyorsun canım?
Eki Görüntüle 2302697 Selam canlar bugun randevum vardi cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum daha 9. Haftamdayim kese sekline göre cinsiyet tahmininiz ne ❤
Herkes erkek diyor yüzüme halime bakıp, çok şükür ilk defa biri kız dedi. Sağlıklı olsun önce tabiki ama insan kalbinden geçen olsun istiyorKız bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?