2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Genelde kgsuna gore diyolar ama bizimde baya eksik gibi. Neyse bende simdi 10 damla vereyim. 1 yaş aşisinda olmazsa tekrar kan veririz. :'(
Canim ozaman 12 13 damla verebilirsin . Ben sabah aksam veriyorum dr dediki fazla vermiyosun tedavi dozu bu kdar dedi . Yani sende 3 5 fazladan ver bisey olmaz . Ben hergun et kiyma kofte yedirdim canim . Eti hasladim ceviz kadar paketledim buzluga attim kiymayi 1ceviz kadar paketledim kofte yaptim buzluga attim hergun 1 tane cikardim pisirdim. Etleri minik minik corbasina dogruyordum bazen kiyma atiyodum corbaya bazen kiymali yumurta yapiyodum 2 seferde ciger yedirdim yesil mercimek yedirdim .bunlarin sutle yogurtla karismamasina arada 1saat olmasina dikkat ettim .

Pinkpinkblue ben selonun değerlerini merak etmeye başladım ya hatırlarsan belki 3 katı fazlasını veriyormuşum ya pink yanlışlıkla azalttım şimdiler de . Kıyma vs de yedirmeye çalışıyorum . B 12 ye falan bakıldı mı bilmiyorum ama sanmıyorum . Yaşına yakın gideriz diyorum bende

Dunus hayatinin en iyi yanlisini yaptin emin ol. Tam mg hatirlamiyorum ama bestironla ferrum arasinda 3kat mi ne fark vardi . Ama tabi bebekten bebegede degisiyodur bak pinkde kizina bestiron veriyodu onun kani dusuk cikmadi masallah. Bence azaltma oyle devam et . B12yr biizmde bakilmamis bende onu merak ediyordum aslinda nasip artik . Yasinda gotur bencede canim cunku bebeklerde gercekten cok sık rastlaniyor kan eksikligine .

Kizlar bebisinize hangi peynirden yediriyosnuz bu donem
Hicbi konida kasmiyorum artik cnm ben patlican ve bal haric ne varsa yediriyorum. Bugun pazi yicez mesela biraz diyet tarzi besleniyoruzda cocuklara gore bisry yoksa onlarada bisey yapiyorum .mesela kizim pazi yemez bezelye ile pilav var ondan yicek. Cinarada uyaninca bezelye pilav yogurt yedircem aksamdan pazidan yerse yer mercimek corbasi yapicam bide

Defne hamburger istiyodu haftasonu .bemde pazsr gunu yaptim . Oglusu uyuttum hazirladim tam yemeye oturacakken agladi uyandi kaynanan Mdmray seviyomus dedim oturttum onada yedirdim hosuna gitti himm himm degisik tatlar ariyor artik dunde kasarli tost yedi lokma lokma verdim . Ama hala dolu dolu yemiyo hele kati ekgidayi hic anlamiyorum yetiyormu olsa daha yermi yemezmi usendigindenmi az yedi emin olamiyorum biuddet daha tadimlik devam

Allah korusun kuzum yaa Rabbım cocuklarımızı korusun AMIN Kuzum ciger yapcam bebeme sen nasıl yapıodun dezzesi verdr bır tarif yutturam kuzuma

Tuz konusunu napıosun pınko. Bıde su fındık ceviz badem neyin meyvesıne katıyorum ben yada tatlı turu bısey yaparsam ona katıyorum. sen nasıl yedırıyosn.

İnşallah kuzum senin bebişşler nasıl? Aynı saatte uyandırmanın faydasını yaşıyor musun?
Maalesef canim. Gunduz uykulari da gecede iyice bozuldu. Dün eslem toplasan 40 dk uyumadi gunduz. Gecede yine 12den sonra uyudular. Gece boyu eslem sık sık kalkti. 1 yas donemi diye sanirim

Tamam canim sagol. Bende ciğer almayi düşünüyorum hepsi gerekli

Ben geçen gün unutup patlıcan musakkadan verdim bal tadımı da yaptim sorun olmadk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…