- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sgl cnm ☺☺☺Gözünüz adınnkuzum
İnşallah kuzum senin bebişşler nasıl? Aynı saatte uyandırmanın faydasını yaşıyor musun?Birkaç gün devam eder sonra unutur inşallah
Canim ozaman 12 13 damla verebilirsin . Ben sabah aksam veriyorum dr dediki fazla vermiyosun tedavi dozu bu kdar dedi . Yani sende 3 5 fazladan ver bisey olmaz . Ben hergun et kiyma kofte yedirdim canim . Eti hasladim ceviz kadar paketledim buzluga attim kiymayi 1ceviz kadar paketledim kofte yaptim buzluga attim hergun 1 tane cikardim pisirdim. Etleri minik minik corbasina dogruyordum bazen kiyma atiyodum corbaya bazen kiymali yumurta yapiyodum 2 seferde ciger yedirdim yesil mercimek yedirdim .bunlarin sutle yogurtla karismamasina arada 1saat olmasina dikkat ettim .Genelde kgsuna gore diyolar ama bizimde baya eksik gibi. Neyse bende simdi 10 damla vereyim. 1 yaş aşisinda olmazsa tekrar kan veririz. :'(
Duzelir canm cok abuk degerler degilmisnB12 199 ferritin 6.49Pinkpinkblue
Evde ne varsa ondan canımKizlar bebisinize hangi peynirden yediriyosnuz bu donem
Dunus hayatinin en iyi yanlisini yaptin emin olPinkpinkblue ben selonun değerlerini merak etmeye başladım ya hatırlarsan belki 3 katı fazlasını veriyormuşum ya pink yanlışlıkla azalttım şimdiler de . Kıyma vs de yedirmeye çalışıyorum . B 12 ye falan bakıldı mı bilmiyorum ama sanmıyorum . Yaşına yakın gideriz diyorum bende
Hicbi konida kasmiyorum artik cnm ben patlican ve bal haric ne varsa yediriyorum. Bugun pazi yicez mesela biraz diyet tarzi besleniyoruzda cocuklara gore bisry yoksa onlarada bisey yapiyorum .mesela kizim pazi yemez bezelye ile pilav var ondan yicek. Cinarada uyaninca bezelye pilav yogurt yedircem aksamdan pazidan yerse yer mercimek corbasi yapicam bideKizlar bebisinize hangi peynirden yediriyosnuz bu donem
Tmm işte bebem hangısı :)Peynirciden alıyoruz cogu zaman. Cunku her peyniri yiyemiyoruz
Allah korusun kuzum yaa Rabbım cocuklarımızı korusun AMINEvet cnm onu dedim. Cok asiri dusuk degilmis bak canim. Damla miktarini artirirsin cinarin asiri kotuydu degerlerdi hatta dr dediki bi bakalim tooarlamazsa baska acidan dgerlendircem (allah korusun yazmak bile istemiyorum ) sonucu pers gostericem ama cok sukur yukselmis☺sizinde yukselir
Tuz konusunu napıosun pınko. Bıde su fındık ceviz badem neyin meyvesıne katıyorum ben yada tatlı turu bısey yaparsam ona katıyorum. sen nasıl yedırıyosn.Hicbi konida kasmiyorum artik cnm ben patlican ve bal haric ne varsa yediriyorum. Bugun pazi yicez mesela biraz diyet tarzi besleniyoruzda cocuklara gore bisry yoksa onlarada bisey yapiyorum .mesela kizim pazi yemez bezelye ile pilav var ondan yicek. Cinarada uyaninca bezelye pilav yogurt yedircem aksamdan pazidan yerse yer mercimek corbasi yapicam bide
Hee ip peynir tel peynir ip sume peynir Ne dersen artıkEvde ne varsa ondan canımbazen kaşar bazen lor bazen ip gibi olanlardan adını bilemedim
Maalesef canim. Gunduz uykulari da gecede iyice bozuldu. Dün eslem toplasan 40 dk uyumadi gunduz. Gecede yine 12den sonra uyudular. Gece boyu eslem sık sık kalkti. 1 yas donemi diye sanirimİnşallah kuzum senin bebişşler nasıl? Aynı saatte uyandırmanın faydasını yaşıyor musun?
Hahaa 2 mi 3 geliyo üüüçç tilililililiİyi geceler anneler bir zamanlar burada hep beraber heyecanla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız anı bekliyorduk peki benim gibi sabırsızca hemen ikinciyi yapan oldumu diye merak ettim
Tamam canim sagol. Bende ciğer almayi düşünüyorum hepsi gerekliCanim ozaman 12 13 damla verebilirsin . Ben sabah aksam veriyorum dr dediki fazla vermiyosun tedavi dozu bu kdar dedi . Yani sende 3 5 fazladan ver bisey olmaz . Ben hergun et kiyma kofte yedirdim canim . Eti hasladim ceviz kadar paketledim buzluga attim kiymayi 1ceviz kadar paketledim kofte yaptim buzluga attim hergun 1 tane cikardim pisirdim. Etleri minik minik corbasina dogruyordum bazen kiyma atiyodum corbaya bazen kiymali yumurta yapiyodum 2 seferde ciger yedirdim yesil mercimek yedirdim .bunlarin sutle yogurtla karismamasina arada 1saat olmasina dikkat ettim .
Ben geçen gün unutup patlıcan musakkadan verdimHicbi konida kasmiyorum artik cnm ben patlican ve bal haric ne varsa yediriyorum. Bugun pazi yicez mesela biraz diyet tarzi besleniyoruzda cocuklara gore bisry yoksa onlarada bisey yapiyorum .mesela kizim pazi yemez bezelye ile pilav var ondan yicek. Cinarada uyaninca bezelye pilav yogurt yedircem aksamdan pazidan yerse yer mercimek corbasi yapicam bide
Genelde afyon köy peyniri aliyoruz. Bazem yarim yağlı yada tam yagli da alıyoruzTmm işte bebem hangısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?