Tuzlu yedıryosun yani dımı canımGenelde afyon köy peyniri aliyoruz. Bazem yarim yağlı yada tam yagli da alıyoruz
Ben epeydir yemeklerde de tuzlu veriyorumTuzlu yedıryosun yani dımı canım
Hahah seviyorum tabi damadımıDefne hamburger istiyodu haftasonu .bemde pazsr gunu yaptim . Oglusu uyuttum hazirladim tam yemeye oturacakken agladi uyandikaynanan Mdmray seviyomus dedim oturttum onada yedirdim hosuna gitti himm himm degisik tatlar ariyor artik dunde kasarli tost yedi lokma lokma verdim . Ama hala dolu dolu yemiyo hele kati ekgidayi hic anlamiyorum yetiyormu olsa daha yermi yemezmi usendigindenmi az yedi emin olamiyorum biuddet daha tadimlik devam
Sağol canım yok ya bir tanıdık vardı hemşire ona sordum gerek yok tetanoza dedi. Derin bir kesikse hemen gidin hastaneye dedi. Çok şükür ufak bir kesikti ama yinede insan tedirgin oluyor.Geçmiş olsun lostinim ne yaptın gittinmi hastaneye
Ay canım yükselmesine çok sevindim. Kaça çıkmış değeri?Evet cnm onu dedim. Cok asiri dusuk degilmis bak canim. Damla miktarini artirirsin cinarin asiri kotuydu degerlerdi hatta dr dediki bi bakalim tooarlamazsa baska acidan dgerlendircem (allah korusun yazmak bile istemiyorum ) sonucu pers gostericem ama cok sukur yukselmis☺sizinde yukselir
Çok geçmii olsun canımAllah razı olsun canım çok zorladılar her tarafı delik deşik kuzumun
Canım bence psikologla görüşmeyi deneyin.geeçekten ikinizede iyi geleceğini düşünüyorum.5 yili doldurduk biz.bende artik muhattap olmuyorum sanki ayni evin icinde iki yabanciyiz.kendi gorevlerimizi yapiyoruz o kadar.ilginin i si yok agzindan guzel kelime cikmiyor.
Ya aktiviteleri nerden buluyorsun canım? Bende birşeyler buldumda instagramdan kartonla falan hazırlanıyor bir vakit bulup yapamıyorum.Kizlar biz artik aktivitelere basladik.bu ayin aktivitesi camasir sepeti su dikdortgen olanlar elini kesmeyecek kumas iplerle kapatiyorum.icine oyuncaklar koyuyorum cikarmaya calisiyor.baya oyaladi.obur aktivitede koli bandiyla koli bandina toplari yapistiriyoruz ve bir yere sabitliyoruz duvar gibi onlari tek tek cikariyor.11.ay aktivitesiymis cocuklar icin.
Ayyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaarEvet beklenen ay geldi.gecen yil o gun mu dogursak bugun mu derken simdi yaşları geliyor :)
Bu ara uyku konusunda değil ama davranış konusunda bizimkinde de Hem iyi hem de kötü gelişmeler varMaalesef canim. Gunduz uykulari da gecede iyice bozuldu. Dün eslem toplasan 40 dk uyumadi gunduz. Gecede yine 12den sonra uyudular. Gece boyu eslem sık sık kalkti. 1 yas donemi diye sanirim
Bende eskisi gibi kasmıyorum ya zeytini suya koymuyorum mesela artık tuzlu daha hoşuna gidiyor zaten benceTuzlu yedıryosun yani dımı canım
Sagol cnm 12.7 masallahAy canım yükselmesine çok sevindim. Kaça çıkmış değeri?
Şşş aramizdaBen geçen gün unutup patlıcan musakkadan verdimbal tadımı da yaptim sorun olmadk
Bnde meyve yada muhallebiye katiyorum cnm. Tuzada zaten tuzlu yapmiyorum bizden yiyor cogunlukTuz konusunu napıosun pınko. Bıde su fındık ceviz badem neyin meyvesıne katıyorum ben yada tatlı turu bısey yaparsam ona katıyorum. sen nasıl yedırıyosn.
Bir gun arayla dogurmusuZ senleAyyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar
Bi parca ciger binparca havuc 1yemek kasigi kirmizi mercimek sogan sarimsak kavur su ekle blender yap canim oan yaoici corba . Parmak kadar ekle bir suru corba oluyoAllah korusun kuzum yaa Rabbım cocuklarımızı korusun AMINKuzum ciger yapcam bebeme sen nasıl yapıodun dezzesi verdr bır tarif yutturam kuzuma
Bugun ya havle cekmeye basladim. Dun anneme birakip markete gitmiştim. Ondan midir nedir nereye gitsem pesimde bacaklarima yapisiyor. Tam bir saat ağladi. Tam sustu spor yapayjm dedim yusra kafasini carptirdi hadi gene. En sonunda uzerimi degisirken nefesi gidecek kadar agliyodu. Bu defa eslem sustu yusra video izlemek icin ağladı. En sonunda babalarini aradim.Bu ara uyku konusunda değil ama davranış konusunda bizimkinde de Hem iyi hem de kötü gelişmeler vardediğin gibi yaş sendromuna bağlıyorum bende
Super canim masallah masallah 41.5 kere maşallahSagol cnm 12.7 masallah
Valla hic aklima bile gelmedi 3 lokma yedi oyle akla geldiŞşş aramizda
Yüsraya da veririm ben bundan sagol canim. Kuzu ciğeri mi aldiriyim dana miBi parca ciger binparca havuc 1yemek kasigi kirmizi mercimek sogan sarimsak kavur su ekle blender yap canim oan yaoici corba . Parmak kadar ekle bir suru corba oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?