2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahah seviyorum tabi damadımı bizimki de anasının yaptığı köfteye burun kıvırır geçen hazır kasap köftesinden verdim nasıl yiyor

Ay canım yükselmesine çok sevindim. Kaça çıkmış değeri?

5 yili doldurduk biz.bende artik muhattap olmuyorum sanki ayni evin icinde iki yabanciyiz.kendi gorevlerimizi yapiyoruz o kadar.ilginin i si yok agzindan guzel kelime cikmiyor.
Canım bence psikologla görüşmeyi deneyin.geeçekten ikinizede iyi geleceğini düşünüyorum.

Ya aktiviteleri nerden buluyorsun canım? Bende birşeyler buldumda instagramdan kartonla falan hazırlanıyor bir vakit bulup yapamıyorum.

Evet beklenen ay geldi.gecen yil o gun mu dogursak bugun mu derken simdi yaşları geliyor :)
Ayyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar

Maalesef canim. Gunduz uykulari da gecede iyice bozuldu. Dün eslem toplasan 40 dk uyumadi gunduz. Gecede yine 12den sonra uyudular. Gece boyu eslem sık sık kalkti. 1 yas donemi diye sanirim
Bu ara uyku konusunda değil ama davranış konusunda bizimkinde de Hem iyi hem de kötü gelişmeler var dediğin gibi yaş sendromuna bağlıyorum bende

Allah korusun kuzum yaa Rabbım cocuklarımızı korusun AMIN Kuzum ciger yapcam bebeme sen nasıl yapıodun dezzesi verdr bır tarif yutturam kuzuma
Bi parca ciger binparca havuc 1yemek kasigi kirmizi mercimek sogan sarimsak kavur su ekle blender yap canim oan yaoici corba . Parmak kadar ekle bir suru corba oluyo

Bu ara uyku konusunda değil ama davranış konusunda bizimkinde de Hem iyi hem de kötü gelişmeler var dediğin gibi yaş sendromuna bağlıyorum bende
Bugun ya havle cekmeye basladim. Dun anneme birakip markete gitmiştim. Ondan midir nedir nereye gitsem pesimde bacaklarima yapisiyor. Tam bir saat ağladi. Tam sustu spor yapayjm dedim yusra kafasini carptirdi hadi gene. En sonunda uzerimi degisirken nefesi gidecek kadar agliyodu. Bu defa eslem sustu yusra video izlemek icin ağladı. En sonunda babalarini aradim.
Evde yedirmeye hic bir sey yok napsam suan bilmiyorum muhallebi mi yapsam corba yetişmez. Yumurta mi yapsam off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…