2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bnde meyve yada muhallebiye katiyorum cnm. Tuzada zaten tuzlu yapmiyorum bizden yiyor cogunluk
Sizdemi tuzsuz yiyorsunuz yani hıc tuz katmadan. Anam yok benım herif bebenınkını ayır sonradan at diyor ama oyle olmuyor ıste bunun salcası var sunu var bunu var. Cognluk ayrı yapıyorm bebeye bizdende yedıgı oluyor tabi

Ayyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar
Evet lostınım ne strese gırmıstn kv felan herifin felan senı sınır etmıslerdi sonra bebecıgın daha bırkac gunlukken uyanamamıstıda buraya yazmıstın ya. Hatta o olaydan sonra bir ıkı gun girmedin siteye ödum kopmustu

Maalesef canim. Gunduz uykulari da gecede iyice bozuldu. Dün eslem toplasan 40 dk uyumadi gunduz. Gecede yine 12den sonra uyudular. Gece boyu eslem sık sık kalkti. 1 yas donemi diye sanirim
Olabilir canım sen daha tecrübelisin bu konularfa benden daha görecek çok uykusuz gecelerimiz var sanırım, sağlıkları yerinde olsun da

Aynen ikiside gram yardım etmemişti. Off sorma sarılıktı uyanmıyordu ilk haftalarda. Şimdi de uyusun diye gözünün içine bakıyoruz

Ben bayadir direkt salcali tuzlu veriyorum. Bir yaşlarida yaklasti yavas yavas deneyebilirsin

Ben bayadir direkt salcali tuzlu veriyorum. Bir yaşlarida yaklasti yavas yavas deneyebilirsin
Bende artık kendi yemeklerimizden veriyorum. Öğlenleri ona ayrı yapıyorum akşam menüde ne varsa ondan yiyor. Dışardan yiyorsak muhallebiye talip oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…