Sizdemi tuzsuz yiyorsunuz yani hıc tuz katmadan. Anam yok benım herif bebenınkını ayır sonradan at diyor ama oyle olmuyor ıste bunun salcası var sunu var bunu var. Cognluk ayrı yapıyorm bebeye bizdende yedıgı oluyor tabi
Sağol canım yok ya bir tanıdık vardı hemşire ona sordum gerek yok tetanoza dedi. Derin bir kesikse hemen gidin hastaneye dedi. Çok şükür ufak bir kesikti ama yinede insan tedirgin oluyor.
Ayyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar
Evet lostınım ne strese gırmıstn kv felan herifin felan senı sınır etmıslerdi sonra bebecıgın daha bırkac gunlukken uyanamamıstıda buraya yazmıstın ya. Hatta o olaydan sonra bir ıkı gun girmedin siteye ödum kopmustu
5 yili doldurduk biz.bende artik muhattap olmuyorum sanki ayni evin icinde iki yabanciyiz.kendi gorevlerimizi yapiyoruz o kadar.ilginin i si yok agzindan guzel kelime cikmiyor.
Maalesef canim. Gunduz uykulari da gecede iyice bozuldu. Dün eslem toplasan 40 dk uyumadi gunduz. Gecede yine 12den sonra uyudular. Gece boyu eslem sık sık kalkti. 1 yas donemi diye sanirim
Ohhh maşallah iyii besledinn tosuncukuu anasıı. Ay ben gidip baktırmadım bizim ne oldu acaba sonuç. Yaşında tekrar baktırırım artık. Hangi kan ilacını kullandın canım?
Evet lostınım ne strese gırmıstn kv felan herifin felan senı sınır etmıslerdi sonra bebecıgın daha bırkac gunlukken uyanamamıstıda buraya yazmıstın ya. Hatta o olaydan sonra bir ıkı gun girmedin siteye ödum kopmustu
Sizdemi tuzsuz yiyorsunuz yani hıc tuz katmadan. Anam yok benım herif bebenınkını ayır sonradan at diyor ama oyle olmuyor ıste bunun salcası var sunu var bunu var. Cognluk ayrı yapıyorm bebeye bizdende yedıgı oluyor tabi
Bende artık kendi yemeklerimizden veriyorum. Öğlenleri ona ayrı yapıyorum akşam menüde ne varsa ondan yiyor. Dışardan yiyorsak muhallebiye talip oluyor
Gunaydinnn agape seni dinledim oglusuma rezene kimyon ve anasoj cayi yaptim icmez o onu oyle biskuvisini bu cayla ezdim kotunun iyisiydi gece . Hasattanda alerji surubu bekliyorum zaten yanaklarinda dokuntu var . @Agape25