- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sagol cnm elimden geleni yaptim ☺ canim ferrum hausman kullandim 17damla sabah 17 aksam gunde 2defa.sizinde yukselmistir cnmOhhh maşallah iyii besledinn tosuncukuu anasıı. Ay ben gidip baktırmadım bizim ne oldu acaba sonuç. Yaşında tekrar baktırırım artık. Hangi kan ilacını kullandın canım?
Dusunmuyor degilim ama esimin gidecegini sanmiyorumCanım bence psikologla görüşmeyi deneyin.geeçekten ikinizede iyi geleceğini düşünüyorum.
Internetten butun sitelere bakiyorum cnm :) benim baktiklarim vakit harcamayan seyler genellikleYa aktiviteleri nerden buluyorsun canım? Bende birşeyler buldumda instagramdan kartonla falan hazırlanıyor bir vakit bulup yapamıyorum.
Tabikide benim daha var dogurmama :)Ayyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar
Yok cnm asiri tuz atmiyorum yani zarar verecek sekilde degil. Valla yemege sonradan atilan baharat hic tat vermiyo banaSizdemi tuzsuz yiyorsunuz yani hıc tuz katmadan. Anam yok benım herif bebenınkını ayır sonradan at diyor ama oyle olmuyor ıste bunun salcası var sunu var bunu var. Cognluk ayrı yapıyorm bebeye bizdende yedıgı oluyor tabi
Cnm ben dana kullandim .sen bilirsin ciher cigerdirYüsraya da veririm ben bundan sagol canim. Kuzu ciğeri mi aldiriyim dana mi
Terapiste gidecek kocayi bulsam gidicem de koca gitmez.gerci teklif etmedim on yargili olmaysyim belki kabul eder diyecegimde biliyorum gitmezHasatım terapist terapist
Amaaaann bende haftada en az 2 kere aha valla bu defa diguruyorum die gidiyodum barnaklanip geri geliyodumAyyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar
4gunluktu kayinpeder geldi nasilsin kizim dedi ben basladim aglamayaAynen ikiside gram yardım etmemişti. Off sorma sarılıktı uyanmıyordu ilk haftalarda. Şimdi de uyusun diye gözünün içine bakıyoruz
Ne kaaa ayip soyle onada bi cocuk menusuBende artık kendi yemeklerimizden veriyorum. Öğlenleri ona ayrı yapıyorum akşam menüde ne varsa ondan yiyor. Dışardan yiyorsak muhallebiye talip oluyor
Defne bunu dur aplacim bem sana yardim edeyim der ipleri keserInternetten butun sitelere bakiyorum cnm :) benim baktiklarim vakit harcamayan seyler genellikle Eki Görüntüle 2774870
Yaptigim buydu benim ilk gun 20 dk 2.gun 5 dk oyaladi 3.gunde 5 10 dk oyalandi sonra sıkıldı direk ters cevirip attı :)
Terapiste falan gerek yok bence canim .her ailede olan seyler .bazen insanin agirina gidiyo hepsi bu . Kendin icin bu durumu takmaman icin gidebilirsinn tabi . Insanlar herzaman icin doyumsuzdur.bak evin var araban var evladin var epilasyon aletin varT
Terapiste gidecek kocayi bulsam gidicem de koca gitmez.gerci teklif etmedim on yargili olmaysyim belki kabul eder diyecegimde biliyorum gitmez
Zaditen yusra da halüsinasyon yapmıştıZaditen mis :)
Yusrayla yaptığımızı hayal edemedimDefne bunu dur aplacim bem sana yardim edeyim der ipleri keser
Yusra da bizim heykeli kirdi. Damat olanla oynuyodu iki gundur. Bugun zavallinin kafasida kirilinca çöpe attim sonra bana damat nerde diye soruyor anlayamadim ben tabi baya cebelleştik sonra dedim bul kaybetmissin damadiBabam defneye google asistani ogretmis .gelmis diyoki dedem bana ziriyi yukledi. Bak simdi ziriyle konuscam ses yapma diyo "melaba kılal sakiri acarmisin lica etsem " cogu zaman anlasamiyo tabi off sende biseyi bikerede anlamiyosun gecen gun acmistinya diye kiziyo kilal sakiri acamiyosan sevimli hayaletleri ac bari diyo konusan cocuk cok eglenceli ☺☺
Hep peşimizdeler canım arkamdan bi yapışıylr bacaklarıma mutfakta koala gibiBugun ya havle cekmeye basladim. Dun anneme birakip markete gitmiştim. Ondan midir nedir nereye gitsem pesimde bacaklarima yapisiyor. Tam bir saat ağladi. Tam sustu spor yapayjm dedim yusra kafasini carptirdi hadi gene. En sonunda uzerimi degisirken nefesi gidecek kadar agliyodu. Bu defa eslem sustu yusra video izlemek icin ağladı. En sonunda babalarini aradim.
Evde yedirmeye hic bir sey yok napsam suan bilmiyorum muhallebi mi yapsam corba yetişmez. Yumurta mi yapsam off
Bende en acele karnabahar yaptim vallaHep peşimizdeler canım arkamdan bi yapışıylr bacaklarıma mutfakta koala gibibugün balık yaptık anammmm yapmaz olaydık sonrası banyo mama sandalyesi yıkama çamaşır yıkama asma mutfak sil süpür vallahi yoruldummm karnıbahar pişirseydim iyidi
Sukrediyorum tabikide cnm ama anlatmadigim seylerde var diyeyim kendini duzeltmek icin hamle yapmiyor aman bosver takmamayi coktan ogrendim ben instadan yazarsan kocada okur :)Terapiste falan gerek yok bence canim .her ailede olan seyler .bazen insanin agirina gidiyo hepsi bu . Kendin icin bu durumu takmaman icin gidebilirsinn tabi . Insanlar herzaman icin doyumsuzdur.bak evin var araban var evladin var epilasyon aletin var. Sukret bolca sukret .ben sana instadan bi yazayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?