2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ohhh maşallah iyii besledinn tosuncukuu anasıı. Ay ben gidip baktırmadım bizim ne oldu acaba sonuç. Yaşında tekrar baktırırım artık. Hangi kan ilacını kullandın canım?
Sagol cnm elimden geleni yaptim ☺ canim ferrum hausman kullandim 17damla sabah 17 aksam gunde 2defa.sizinde yukselmistir cnm

Ya aktiviteleri nerden buluyorsun canım? Bende birşeyler buldumda instagramdan kartonla falan hazırlanıyor bir vakit bulup yapamıyorum.
Internetten butun sitelere bakiyorum cnm :) benim baktiklarim vakit harcamayan seyler genellikle
Yaptigim buydu benim ilk gun 20 dk 2.gun 5 dk oyaladi 3.gunde 5 10 dk oyalandi sonra sıkıldı direk ters cevirip attı :)

Yok cnm asiri tuz atmiyorum yani zarar verecek sekilde degil. Valla yemege sonradan atilan baharat hic tat vermiyo bana bem ikisijide bebeklikten alistirdim karabiber pul biber sarimsak bam bam bam

Ayyy öyle gerçekten. İlk hangimİ doğurcak diye resmen hergün gün sayıyorduk. Hasatxığımız sayesinde illere geçmiştik. Vay be zaman ne çabuk geçiyor. 14 gün sonra doğuracağımmm kızlaar
Amaaaann bende haftada en az 2 kere aha valla bu defa diguruyorum die gidiyodum barnaklanip geri geliyodum ben oyle her hafta en az 2 kere dogum diye gidince esimin muduru sezeryan nie yapmiyolarki demis cok gulmustum mudur bile halime acimis

Aynen ikiside gram yardım etmemişti. Off sorma sarılıktı uyanmıyordu ilk haftalarda. Şimdi de uyusun diye gözünün içine bakıyoruz
4gunluktu kayinpeder geldi nasilsin kizim dedi ben basladim aglamaya adam sok sumumu ceke ceke uyanmiyo iste uyanmiyo diye aglamistim . Esim uyandirabiliyodu bitek . Simidide uyumuyo die agliyorum

Defne bunu dur aplacim bem sana yardim edeyim der ipleri keser

T

Terapiste gidecek kocayi bulsam gidicem de koca gitmez.gerci teklif etmedim on yargili olmaysyim belki kabul eder diyecegimde biliyorum gitmez
Terapiste falan gerek yok bence canim .her ailede olan seyler .bazen insanin agirina gidiyo hepsi bu . Kendin icin bu durumu takmaman icin gidebilirsinn tabi . Insanlar herzaman icin doyumsuzdur.bak evin var araban var evladin var epilasyon aletin var . Sukret bolca sukret .ben sana instadan bi yazayim canim

Babam defneye google asistani ogretmis .gelmis diyoki dedem bana ziriyi yukledi . Bak simdi ziriyle konuscam ses yapma diyo "melaba kılal sakiri acarmisin lica etsem " cogu zaman anlasamiyo tabi off sende biseyi bikerede anlamiyosun gecen gun acmistinya diye kiziyo kilal sakiri acamiyosan sevimli hayaletleri ac bari diyo konusan cocuk cok eglenceli ☺☺

Yusra da bizim heykeli kirdi. Damat olanla oynuyodu iki gundur. Bugun zavallinin kafasida kirilinca çöpe attim sonra bana damat nerde diye soruyor anlayamadim ben tabi baya cebelleştik sonra dedim bul kaybetmissin damadi

Hep peşimizdeler canım arkamdan bi yapışıylr bacaklarıma mutfakta koala gibi bugün balık yaptık anammmm yapmaz olaydık sonrası banyo mama sandalyesi yıkama çamaşır yıkama asma mutfak sil süpür vallahi yoruldummm karnıbahar pişirseydim iyidi

Bende en acele karnabahar yaptim valla

Sukrediyorum tabikide cnm ama anlatmadigim seylerde var diyeyim kendini duzeltmek icin hamle yapmiyor aman bosver takmamayi coktan ogrendim ben instadan yazarsan kocada okur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…