2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende de oldu canim hatta tuvaletten cikamiyodum. Ayaklarini sicak suda bekletmek baya rahatlatiyo. Bide bol su icmek. Benimki cok ilerlemis oldugu icin antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim. Hamilelikte cok fazla akinti oldugu icin islak kalmamak gerekiyo. Havalar cok sicak cok su icmemiz gerekiyo. Ben bulantidan icemiyodum

Canim kendini uzme.etrafta boyle cok falza kisi var ve saglikli bebekleri oluyo. Sen yinede baska doktorlarada gorun. Insllah iyi haberlerini aliriz

Kızlar merhaba bugun 10+1 günlüğüm doktora gittim elleri oynuyordu 3.1 cm dedi aynı haftada olan varmı bna biraz küçük gibi geldi ama doktor haftayla uyumlu dedi?

Kızlar merhaba bugun 10+1 günlüğüm doktora gittim elleri oynuyordu 3.1 cm dedi aynı haftada olan varmı bna biraz küçük gibi geldi ama doktor haftayla uyumlu dedi?
Canm doktor normal dediyse öyledir..ben 10+0 dayım...ense kalınlığının falan ölçtümü yoksa sonramı çağırdı

bahsettiğin durumlar sadece idrar yollarını kapsamıyor gebelikte bakteriyel enfeksiyonların hepsi bu idrar yolu,alt solunum,üst solunum yolu farketmez her biri bebeğe zararı olan ciddi durumlar sanıyorsam sizin bilmediğiniz kısım antibiyotiklerin bebeklikten itibaren kişinin kilosuna yaşına uygun verilir yani her kişi aynı hastalıkta aynı doz kullanmaz iki doktora danıştım bunuda belirttim sadece her şeye dikkat ederken hasta olmam ilaç kullanmam üzüldüğüm için buraya yazdım kullanan varmı diye...

Kac gundur sirf bu yuzden hastaneye gitmiyorum ilk hamileliğimi ogrendigim gun aynisini yapmislardiboyle bencillik saygisizlik olamaz oraya gidiyoruz diye muhtac hastalikliymisiz gibi davraniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…