- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Bende de oldu canim hatta tuvaletten cikamiyodum. Ayaklarini sicak suda bekletmek baya rahatlatiyo. Bide bol su icmek. Benimki cok ilerlemis oldugu icin antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim. Hamilelikte cok fazla akinti oldugu icin islak kalmamak gerekiyo. Havalar cok sicak cok su icmemiz gerekiyo. Ben bulantidan icemiyodumMeraba kızlar . bu sabah afedersiniz lavaboya gittiğimde kasiklarimda sancı vardi sonra ikinci kez gittiğimde afedersiniz idrar yaparken az miktarda ve yanma ile birlikte rahatsızlık hissi oldu. Sanırım sistit oldum. Aranızda böyle bir sey yaşayan var mi ? Endişe ediyorum:/
Canim kendini uzme.etrafta boyle cok falza kisi var ve saglikli bebekleri oluyo. Sen yinede baska doktorlarada gorun. Insllah iyi haberlerini alirizAllah razı olsun hepinizden,tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın,kafam yerinde değil,bugün bir perinatoloğa daha gideceğim öğleden sonra ,renkli usg değildi bakılan,doktor üniversite hastanesi nde doçent,özel olsa belki derdim başka testler istiyor hastaneye kazandırmak için diye ama değil,kan testine geçemdik sadece ultrason değerlendirmesi yaptı ve olasılıkları söyledi işte
9+4 te 2.92 cmdi bnm normaldir heraldeKızlar merhaba bugun 10+1 günlüğüm doktora gittim elleri oynuyordu 3.1 cm dedi aynı haftada olan varmı bna biraz küçük gibi geldi ama doktor haftayla uyumlu dedi?
1 tane okudum. Rabbim kabul etsinKızlar @Melina melina için 41 kisi ayet-el kürsi okuyalimmi kişi başı 1 adet yine
ama ısmini söyler misin önce öyle niyet edelim
Okudum ben deAllah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..
Okudum fistik. Saglicakla kal.Allah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..
Doktor tahminde bulundu mu pekiHerkes erkek diyor yüzüme halime bakıp, çok şükür ilk defa biri kız dedi. Sağlıklı olsun önce tabiki ama insan kalbinden geçen olsun istiyor
Canm doktor normal dediyse öyledir..ben 10+0 dayım...ense kalınlığının falan ölçtümü yoksa sonramı çağırdıKızlar merhaba bugun 10+1 günlüğüm doktora gittim elleri oynuyordu 3.1 cm dedi aynı haftada olan varmı bna biraz küçük gibi geldi ama doktor haftayla uyumlu dedi?
Bende okudum cnmAllah sağlık sıhhat versin inşallah bebeğine okudum
Kalan 40
Bende okudum...Rabbim sağlık versinAllah sağlık sıhhat versin inşallah bebeğine okudum
Kalan 40
2 hafta sonra görüşrz dedi onun içinCanm doktor normal dediyse öyledir..ben 10+0 dayım...ense kalınlığının falan ölçtümü yoksa sonramı çağırdı
Siznki nekadar boyu ?2 hafta sonra görüşrz dedi onun için
3tane okudum1 tane okudum. Rabbim kabul etsin
Hayatim seninki bebege de gecebilecek, erken dogumunu tetikleyecek, ve hatta bebegin kilosunu etkileyecek kadar ciddi bi durum. O antibiyotige ragmen idrar kulturunu tekrarladiginda, ayni sayida ayni bakterinin kalmasi da mumkun oldugundan, birkac kutu kullanmak zorunda dahi kalabilirsin. Keske olmasa tabi de.
Bahse konu ettigim arkadasimin, bademcik iltihabi gibi anladigim icin, -atesine dikkat etmememistim tabi -, hani hafif bi ilac arti dogal yontemle kurtarabilir miydi die aklimdan gecirmistim. Normal sartlarda da bogaz iltihabi antibiyotiksiz de gecebilir miydi die
o kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
Tatlım bu konuya bakar mısın? Sana yardımcı olur. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nub-yontemine-gore-cinsiyet-tahmini.1124908/Kizlar hani nuba a gore tahmin diyorsunuzya o nasil oluyor nub dediginiz bir deger mi
Okudum haticecimAllah sağlık sıhhat versin inşallah bebeğine okudum
Kalan 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?