2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar kese teorisi ilk haftalar icin gecerli. Benim en son kontrolde yuvarlakti, ondan oncekinde fasulye gibiydi. Ama ilk 5. 6. Haftada para gibi yuvarlakti.benim suan kese, nub teorilerine gore kız. Bugun gorumcem yuzuk testi yapti onda da kiz dedi :)

ne kdr ilgisizler gerçekten çok sinir bozucu çok haklısınız... İyi tarafından bakın sağlıklıymış minnoş:) haftaya tekrar gittiğinizde görürsünüz fotoğrafı

OKUDUM
Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.. Kötü sonuç duyan arkadaşlar lütfennn hemen umutsuzluğa kapılmayın bir doktora bağlı kalmayın lütfeen biz ablamın ikinci çocuğunda yaşadık çok kötü bir durum biliyorum amniyosentez yapıldı ablama şu an 10 yaşında yigenim hiçbir problemi yok sınıf birincisi maşallah Rabbim bizlerin çocuklarını da sağlıklı kılsın inşallah lütfen dua edelim içimizi ferah tutalım bebişlerimiz de güzel hissetsin zor olduğunu biliyorum... inşirah suresi okuyun

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için rabbim hepimizinkini korusun...birde kişisel derken benle değil onun şahsıyla alakalı yani devlet drlarıyla değil demek istemiştim inşallah iyidir onu bile anlayamadım..

Kızlar benimde yarın kontrolüm var. Benim içindedua edin. Böyle kötü haberler alınca insanın ister iztemez morali bozuluyor. Çöküntü yaşıyor. Allah kimseye yaşatmasın ama rabbiminde bir bildiği vardır tabi. İnşallah yarın bende güzelhaberlerle dönerim. Bütün hamileler güzelhaberler alsınlar

Anlasamiyoruz sanirim. Ayni seyi soylememize ragmen. Ben sizin adiniza uzuldugum icin tepki verdim zaten. Keske kullanmak zorunda kalmasaniz antibiyotik die. Sonucta bebekler henuz minik.
Bende doktordan ciktim az once, hafif bi seyler verdi bogazim icin gecmezse augmentin kullanabilirsin die ayrica yazdi. Gecmezse tabiki de kullancagim. Bebeklikten itibaren de antibiyotik kullanildigini bilmedigimi hangi cumlemden cikardiniz anlamadim ancak onemi yok. Gecmis olsun size de, saglikli gunleriniz olsun

Canım Allah yardımcın olsun seni okadar iyi anlıyorumki 2.çocuğumda aynılarını yaşadım resmen doğuma kadar nefes almadan yaşadım 3lü test sonucuma göre dovm sendromlu dendi ve bunu diyen baya ismi duyulmuş bir dr du hocasına başka bir ile gitmemizi tavsiye etti ve gittimiz dr da prof baya ün yapmış biriydi bana çocuğumun parmakları açık ensesinde kalınlık var dedi amiyo senteze tavsiye etti tabi oda yapıldı sonuçlar için gittiğimde aldığım cvp aynen şuydu bebeğiniz iri olduğu için ensesi kalın sonuçlar gayet temiz dendi inan yaşadıklarımamı üzüleyim çektiğim sıkıntıyamı ve harcadığım bir dünya parayamı üzüleyim bilemedim oğlum şu an 10yaşında ve maşallah çok akıllı bir çocuk Allahım inşallah sanada hayırlısı neyse onu nasip eder canım içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…