- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ben daha hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda bir erkek bebek gördüm 3 yaşlarında. Akşamına test yaptım pozitif çıktı. Geçen haftaki kontrolde dr erkek tahmininde bulunduGunaydin kizlar ruyamda erkek bebek gordum yuzunu gordum boyle gorup cinsiyeti cikan oldumu dana once
Bende attım bakalım cevap gelirse:)Tatlım bu konuya bakar mısın? Sana yardımcı olur. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nub-yontemine-gore-cinsiyet-tahmini.1124908/
ne kdr ilgisizler gerçekten çok sinir bozucu çok haklısınız... İyi tarafından bakın sağlıklıymış minnoş:) haftaya tekrar gittiğinizde görürsünüz fotoğrafıo kadar moralim bozukki; sevmiyorsa insanlar o mesleği yapmasınlar hakikaten..sabahın beş buçuğunda uyandım buğün uyuyamadım heyecanımdan o kadar yani elli ayaklı ilk kez görücem diye..böyle birşey yok kızlar girdim yattım işte ekran ful kendine dönük içinden homur homur bişeler ölçüo, baya geçti ben bişeler sorar söler fln diye bekliyorum baktım kalkıcak bende bakabilirmiyim biraz dedim istemsiz şöle bi dönderdi bakamadım bile ya.. aglamak istiyorum sinirimden...çıktı aldı sanıyorum cıkarken fotoğraf dedim orda söleseydiniz ya dedi..helal etmiyorum ya hakkımı...kalkıp gidip izin alıp harcadığım zamanımız..benmi istiyecem benmi sölicem...kapıda resim bekleyen eşimemi üzüleyim kendimemi...ne kadar olduğunu bile sölemedi ya kan ver fln dedi hiçbişey vermedim çıktım geldim..hem özele hem devlete gidiyordum haftaya özele randevu aldım hemen..malesef bir fotoğrafımız yok gösterebileceğimiz
okudum canım, rabbim sağlıkla kavuştursunAllah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..
Tesekkur ederim canimmmTatlım bu konuya bakar mısın? Sana yardımcı olur. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nub-yontemine-gore-cinsiyet-tahmini.1124908/
Ben de okudum canım. Allah şifalar versin inşallahAllah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..
okudumAllah Bir değil bin kere razı olsun hepinizden,düşünmen yeterli adım Hatice..
Nub a gore erkeğe bnzio cnm sankiEki Görüntüle 2302697 Selam canlar bugun randevum vardi cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum daha 9. Haftamdayim kese sekline göre cinsiyet tahmininiz ne
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım bunun için kendini üzme, hatta kimseye takılma. Hem bebeğine hem sana yazık. Tabiki keşke biraz daha ilgili alakalı davransaydı, ama büyük ihtimalle kişisel değildir, yoğunluğun ve bıkkınlığın verdiği ilgisizliktir. Önemli olan bebeğinin ve senin iyi olman. Böyle küçük şeyler için ağlama lütfen. İnşallah herkes için her zaman her şey yolunda giderEşine de söyle fotoğraf yok ama aslı göbeğin kadar yakın elhamdülillah, oradan sevsin bebişini
Anlasamiyoruz sanirim. Ayni seyi soylememize ragmen. Ben sizin adiniza uzuldugum icin tepki verdim zaten. Keske kullanmak zorunda kalmasaniz antibiyotik die. Sonucta bebekler henuz minik.bahsettiğin durumlar sadece idrar yollarını kapsamıyor gebelikte bakteriyel enfeksiyonların hepsi bu idrar yolu,alt solunum,üst solunum yolu farketmez her biri bebeğe zararı olan ciddi durumlar sanıyorsam sizin bilmediğiniz kısım antibiyotiklerin bebeklikten itibaren kişinin kilosuna yaşına uygun verilir yani her kişi aynı hastalıkta aynı doz kullanmaz iki doktora danıştım bunuda belirttim sadece her şeye dikkat ederken hasta olmam ilaç kullanmam üzüldüğüm için buraya yazdım kullanan varmı diye...
Canım Allah yardımcın olsun seni okadar iyi anlıyorumki 2.çocuğumda aynılarını yaşadım resmen doğuma kadar nefes almadan yaşadım 3lü test sonucuma göre dovm sendromlu dendi ve bunu diyen baya ismi duyulmuş bir dr du hocasına başka bir ile gitmemizi tavsiye etti ve gittimiz dr da prof baya ün yapmış biriydi bana çocuğumun parmakları açık ensesinde kalınlık var dedi amiyo senteze tavsiye etti tabi oda yapıldı sonuçlar için gittiğimde aldığım cvp aynen şuydu bebeğiniz iri olduğu için ensesi kalın sonuçlar gayet temiz dendi inan yaşadıklarımamı üzüleyim çektiğim sıkıntıyamı ve harcadığım bir dünya parayamı üzüleyim bilemedim oğlum şu an 10yaşında ve maşallah çok akıllı bir çocuk Allahım inşallah sanada hayırlısı neyse onu nasip eder canım içini ferah tutBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?