Çok geçmiş olsunCok ağlamalı, kacmali,az kilo artisli gecti
Daha ilkinden sonra titreye titreye agladi cok zor tuttum icim gitti ..
5li karmanin pekistirmssi ve prevenar13 zaturre asisi canim
Tavsiye vermedi, çok güzel oyunlar eğitici çizgi filmler var dedi.Aaa cok sasirdim agzim acildi gercekten ,tavsiye ettigi program var ki omuda mi serbeat birakti
Olmazmi var biziz :)Bugun yine ıspanak yapacam ooofff bır ıspanak yıkama makınası felan yokmu yaa
Çok geçmiş olsun
Büyüdükçe zorlaşıyor, ne güzel anlayana kadar bitmiş oluyordu.
Tavsiye vermedi, çok güzel oyunlar eğitici çizgi filmler var dedi.
Okul yok, arkadaş yok, tablet telefon yok, tv kısıtlı, bütün gün ne yapacak bu çocuk diyor.
Şaşırdım, bi taraftan doğru ama diğer taraftan bi inancımı sarstı yani.
Önünü alamayız diye korkuyorum dedim, güç sizde alacaksınız diyor.
Ya kızlar nedir bu uykudan çektiğimiz ya. Meme bağımlısı gece rn az 5 kere uyanıyor. Emip uyuyor tamam da bu ayda olsun 1 2 kere. Yok arkadaş 5 6 kere emiyor.Günaydın canım Mart anneleri . 2 akşamdır bizimki yine saat başı uyanmaya başladı . Gaz şurubu bitti ondan mı rezene veriyordum onu da kestim . Zaten halsizdim uyudum mu dayak mı yedim belli değil. Memeyi bırakmak istemiyor bırakınca ağlıyor falanBüyüdükçe düzene girer uykusu diyenlere diyorum
Habahahaja Dr karda zıvanadan çıktı bizede göz Dr u tablet alin dediPsikoloğa gittik biz de oğlan için.
Biraz tablet/telefona izin verin dedi.
Ah orda bi diploma görebilir miyim diyecektim tüh ya
Yok artık herkese bi haller olduHabahahaja Dr karda zıvanadan çıktı bizede göz Dr u tablet alin dedi
Vallahi bakYok artık herkese bi haller oldu
Valla bizim doktor sizinkinden daha makul geldi şimdiVallahi bak. Bide esim girmisti içeri adam şaşkın çıktı deminki noldu yaa ne bu hal gözluk mu yazdi yoksa yok tablet alin dedi dedi bende soka girdim eve kadar konuşmadık tablet modeli dusunduk
Kahvecim boşta telefon var ondan bazen oyun bazen cizgifilm yada başka eğitici video izliyor 15 20 dk suresi var .bırakmak istemeyince esim kitliyor teli mecburen bırakıyor. Bugün annem kreş broşürü getirmiş. Haftada 1gun götürsek die konuştuk .bakalım ne yapacağız kararsizim çokta istiyorum acayip bunaldı mutsuz arkadaşsız bende yeterli ilgi alaka göstermiyorum. Vallahi çocuk uyuyor birey yapalım derdine dusmuyorum seviyorum güzel kızım canım kızım kıvırcık kızım iyiki varsin çok güzel iyi kalpli ablasin yağla babam yağla yaniTavsiye vermedi, çok güzel oyunlar eğitici çizgi filmler var dedi.
Okul yok, arkadaş yok, tablet telefon yok, tv kısıtlı, bütün gün ne yapacak bu çocuk diyor.
Şaşırdım, bi taraftan doğru ama diğer taraftan bi inancımı sarstı yani.
Önünü alamayız diye korkuyorum dedim, güç sizde alacaksınız diyor.
Zamane dr ları diyelimValla bizim doktor sizinkinden daha makul geldi şimdi
Sebebi neydi ki cidden? Yakına mı odaklanması lazımmış?
Aldınız mı tablet, modelini yaz bari
Bi de diyo ki okula gidecek, bakacak herkesin tableti var.
6 yılda bunu öğrenmiş olamazsın ya
Yarim yazmışımValla bizim doktor sizinkinden daha makul geldi şimdi
Sebebi neydi ki cidden? Yakına mı odaklanması lazımmış?
Aldınız mı tablet, modelini yaz bari
Bi de diyo ki okula gidecek, bakacak herkesin tableti var.
6 yılda bunu öğrenmiş olamazsın ya
Ben de bütün gün okul baktım, doktor geç kalmışsınız diye diye strese soktu.Kahvecim boşta telefon var ondan bazen oyun bazen cizgifilm yada başka eğitici video izliyor 15 20 dk suresi var .bırakmak istemeyince esim kitliyor teli mecburen bırakıyor. Bugün annem kreş broşürü getirmiş. Haftada 1gun götürsek die konuştuk .bakalım ne yapacağız kararsizim çokta istiyorum acayip bunaldı mutsuz arkadaşsız bende yeterli ilgi alaka göstermiyorum. Vallahi çocuk uyuyor birey yapalım derdine dusmuyorum seviyorum güzel kızım canım kızım kıvırcık kızım iyiki varsin çok güzel iyi kalpli ablasin yağla babam yağla yani
Bence de tablet daha iyi olur, bir de ben telefonumu falan vermem o izlerken ben keyif yapamayacaksam o da yapamazZamane dr ları diyelim. Almadık canim babamda eski bi ipad vardi babam bunu vereyim dedi bizde tamam dedik. Telefon izlemesinden iyidir ekranınl daha büyük gözünü daha az yorar
Emoji yetmedi birde böyle kopmak istyorummmm hahahahahaahahPsikoloğa gittik biz de oğlan için.
Biraz tablet/telefona izin verin dedi.
Ah orda bi diploma görebilir miyim diyecektim tüh ya
vay zilli vay kimin gelini cin gibin masaallahBugün kabak&brokoli yaptım kıymalı sever kızım normalde . İçine dereotu da koydum bu sefer anladı zilllinazlana nazlana yedi
Ne sandiniz
Demi ne manaBence de tablet daha iyi olur, bir de ben telefonumu falan vermem o izlerken ben keyif yapamayacaksam o da yapamaz
Yok be canim yaa nie gec kalinsinki durum ortada ayricaBen de bütün gün okul baktım, doktor geç kalmışsınız diye diye strese soktu.
Arkadaşla konuştum rehberlikçi, acele etme size iyi gelmeyebilir dedi modum düştü yine.
Sabahtan akşama kadar ağlıyor, öfke krizleri.
Ben de ağlıyorum artık her köşede, yıldım yeminle.
Telefon versem ay bir de onunla çıkacak krizleri göğüsleyemem yok, hazır değilim
Niyetine girdiysen gönderin, çok yazık oluyor çocuklara.
Senin kıza çok iyi gelir, çok eğlenir eminim.
Biz karar verirsek 5 yarım günle başlayacak, isterse tam güne geçeriz ama fiyatlar astronomik ne yazık ki, geçemeyebiliriz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?