2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aaa cok sasirdim agzim acildi gercekten ,tavsiye ettigi program var ki omuda mi serbeat birakti
Tavsiye vermedi, çok güzel oyunlar eğitici çizgi filmler var dedi.
Okul yok, arkadaş yok, tablet telefon yok, tv kısıtlı, bütün gün ne yapacak bu çocuk diyor.
Şaşırdım, bi taraftan doğru ama diğer taraftan bi inancımı sarstı yani.
Önünü alamayız diye korkuyorum dedim, güç sizde alacaksınız diyor.

Soylerken kolayda uygulamaya gelince nasil olur bilemedim ,ins.sizi biraz sakinleştirir rahatlatirsiniz

Ya kızlar nedir bu uykudan çektiğimiz ya. Meme bağımlısı gece rn az 5 kere uyanıyor. Emip uyuyor tamam da bu ayda olsun 1 2 kere. Yok arkadaş 5 6 kere emiyor.
Karşı komşumuz var şubatta doğum yaptı umuttan 1 ay büyük bebeği. Deliksiz uyuyormuş bebeği nadiren 1 kere uyanıyormuş. Ve söylediğine göre onun da bebeği gündüz memeye çok düşkünmüş. 3 aydır deliksiz uyuyor dedi. Kırk bin kere maşallah dedim. Kıyaslamak da istemiyorum ama bizimkiler niye bir düzene girmiyor diye düşünüp duruyorum...

Vallahi bak . Bide esim girmisti içeri adam şaşkın çıktı deminki noldu yaa ne bu hal gözluk mu yazdi yoksa yok tablet alin dedi dedi bende soka girdim eve kadar konuşmadık tablet modeli dusunduk
Valla bizim doktor sizinkinden daha makul geldi şimdi
Sebebi neydi ki cidden? Yakına mı odaklanması lazımmış?
Aldınız mı tablet, modelini yaz bari
Bi de diyo ki okula gidecek, bakacak herkesin tableti var.
6 yılda bunu öğrenmiş olamazsın ya

Kahvecim boşta telefon var ondan bazen oyun bazen cizgifilm yada başka eğitici video izliyor 15 20 dk suresi var .bırakmak istemeyince esim kitliyor teli mecburen bırakıyor. Bugün annem kreş broşürü getirmiş. Haftada 1gun götürsek die konuştuk .bakalım ne yapacağız kararsizim çokta istiyorum acayip bunaldı mutsuz arkadaşsız bende yeterli ilgi alaka göstermiyorum. Vallahi çocuk uyuyor birey yapalım derdine dusmuyorum seviyorum güzel kızım canım kızım kıvırcık kızım iyiki varsin çok güzel iyi kalpli ablasin yağla babam yağla yani

Zamane dr ları diyelim . Almadık canim babamda eski bi ipad vardi babam bunu vereyim dedi bizde tamam dedik. Telefon izlemesinden iyidir ekranınl daha büyük gözünü daha az yorar

Yarim yazmışım öyle demis yani Dr.

Ben de bütün gün okul baktım, doktor geç kalmışsınız diye diye strese soktu.
Arkadaşla konuştum rehberlikçi, acele etme size iyi gelmeyebilir dedi modum düştü yine.
Sabahtan akşama kadar ağlıyor, öfke krizleri.
Ben de ağlıyorum artık her köşede, yıldım yeminle.
Telefon versem ay bir de onunla çıkacak krizleri göğüsleyemem yok, hazır değilim
Niyetine girdiysen gönderin, çok yazık oluyor çocuklara.
Senin kıza çok iyi gelir, çok eğlenir eminim.
Biz karar verirsek 5 yarım günle başlayacak, isterse tam güne geçeriz ama fiyatlar astronomik ne yazık ki, geçemeyebiliriz de.

Zamane dr ları diyelim . Almadık canim babamda eski bi ipad vardi babam bunu vereyim dedi bizde tamam dedik. Telefon izlemesinden iyidir ekranınl daha büyük gözünü daha az yorar
Bence de tablet daha iyi olur, bir de ben telefonumu falan vermem o izlerken ben keyif yapamayacaksam o da yapamaz

Yok be canim yaa nie gec kalinsinki durum ortada ayrica senin oglus kac dogumlu ?defne 2016 haziran . Bende severse 2tam gun dusunebilirim daha fazladusunmuyirum cunku bu yil zaten baslicak nasipse. Cok yuklenmek sikmak istemiyirum sonucta evdeyim basimdan savmis gibi olmasin. Evet fiyatlar ucuk kacik. Bakalim nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…