İyi çok şükür canım senin bebe nasılBebe nasil bebee
Cok sukur iyiyiz...buyuyoruz 1 olduk sayılırİyi çok şükür canım senin bebe nasıl
Ahah düşünmesi bile daraltıyor bakDemi ne manasanki o tel video izlerken ispanak falan yikicaksinda
Ağustos benimki de.Yok be canim yaa nie gec kalinsinki durum ortada ayricasenin oglus kac dogumlu ?defne 2016 haziran . Bende severse 2tam gun dusunebilirim daha fazladusunmuyirum cunku bu yil zaten baslicak nasipse. Cok yuklenmek sikmak istemiyirum sonucta evdeyim basimdan savmis gibi olmasin. Evet fiyatlar ucuk kacik. Bakalim nasil olucak
Kamerasını kullanmak için alıyor sadece canım, bir şey izleteceksek birlikte izliyoruz kısa süreli.Hadi yaa. Vermiyor muydun peki hiç. Baska ne dedi
Seneye başlasa 2 sene gidecek değil mi?Bizde kreş istiyoruz baya baya. Ama en azından bu kışı sagsaglim atlatabilsek diyoruz
Gece burda da sesler geldi kalkıp da bakamadım dışarı.Kizlar istanbulda deli bir fırtına başladı her yer ucuyor
İçine sinmediyse cokta iyi degildir. Akranlariyla olmalari gerektigini bizde biliyoruz. Ama bu sureci evde yonetmek kolaymi. Anane ya da babanne bizde de cok etkili. Çünkü her dediklerini yapiyolar. Psikolog bize sınır koyun dedi mesela. Ama gorusmeyelim mesafeli olalim diyemiyorsun. Ofke bizim gerginligimizi aldikca da artiyor. Bir yandan kardesleri oldu bir yandan pandemi... İmkan varsa en azindan 2 gunde bir disari cikarin. Bos bos yuruse bile stres atar. Buluta bakar kedilere bakar. Biz suan ancak bunu yapabiliyoruz. Ya da daha iyi imkan varsa kreş bakın. Hafta da 2 tam gün ya da komple yarim gün seklinde. Ben imkanim olsa yollardım ama ucu ucuna geciniyoruz suan...Kamerasını kullanmak için alıyor sadece canım, bir şey izleteceksek birlikte izliyoruz kısa süreli.
Başkasında görünce yancı oluyor, bu da öfkesini arttırır dedi psikolog.
Bizi dinledi daha çok, pek bir şey soylemedi açıkcası.
Bakım veren çok olduğu için istikrar sağlanamamış, anneanne evindeki rahatlığı istemiş vs dedi.
Konuşma problemi başladı, hiç yorum yapmadı ona.
Bu yaşta yetmeniz mümkün değil, çocuğun akranlarıyla muhatap olması lazım etrafında hep yetişkin var dedi.
Size vurmasına izin vermeyin, gücünüzü hissettirin dedi.
Başarıyı tatması lazım, öfkesinin bir sebebi de o dedi.
Hiç ayy ne güzel söyledi demedim ne bileyim.
Çok yüzeysel geldi.
Seneye 4 yasinda olacak 1 sene kreş 1 sene anaokulu olur. Ama kreşi ben tamgün istemiyorum. Ya 2 tam gün ya da hafta boyu yarim gun istiyorum. Tamamen de dislanmis olsun istemem. Çünkü şuan bile ikisiyle de ilgilenemiyorum. En azindan esleme de vakit kalir o okuldayken bana da. Bir yandan o da inşallah guzel arkadasliklar kurursa okuldan da guzel seyler ogrenir. Şuan mesela 4 5 şarki biliyor. Bakiyoruz kendi soylemeye basliyor. Yine sorulari konusmasi degisti ama hep sosyallesmesi gerek iste ama pandemi mahvetti herseyiSeneye başlasa 2 sene gidecek değil mi?
İdeal bence.
Valla ya ne çabuk geçti çok çok az kaldıCok sukur iyiyiz...buyuyoruz 1 olduk sayılır
2-3 yaş arası bizim kesinlikle mesafeli olmamız gereken bir dönemdi mesela, ama mümkün olmuyor ki.İçine sinmediyse cokta iyi degildir. Akranlariyla olmalari gerektigini bizde biliyoruz. Ama bu sureci evde yonetmek kolaymi. Anane ya da babanne bizde de cok etkili. Çünkü her dediklerini yapiyolar. Psikolog bize sınır koyun dedi mesela. Ama gorusmeyelim mesafeli olalim diyemiyorsun. Ofke bizim gerginligimizi aldikca da artiyor. Bir yandan kardesleri oldu bir yandan pandemi... İmkan varsa en azindan 2 gunde bir disari cikarin. Bos bos yuruse bile stres atar. Buluta bakar kedilere bakar. Biz suan ancak bunu yapabiliyoruz. Ya da daha iyi imkan varsa kreş bakın. Hafta da 2 tam gün ya da komple yarim gün seklinde. Ben imkanim olsa yollardım ama ucu ucuna geciniyoruz suan...
Benim düşüncem 3 yaş yarım gün, 4 ve 5 yaş tam gündü.Seneye 4 yasinda olacak 1 sene kreş 1 sene anaokulu olur. Ama kreşi ben tamgün istemiyorum. Ya 2 tam gün ya da hafta boyu yarim gun istiyorum. Tamamen de dislanmis olsun istemem. Çünkü şuan bile ikisiyle de ilgilenemiyorum. En azindan esleme de vakit kalir o okuldayken bana da. Bir yandan o da inşallah guzel arkadasliklar kurursa okuldan da guzel seyler ogrenir. Şuan mesela 4 5 şarki biliyor. Bakiyoruz kendi soylemeye basliyor. Yine sorulari konusmasi degisti ama hep sosyallesmesi gerek iste ama pandemi mahvetti herseyi
Ah bizimde haftaya carsamba.
başlasın 1 yaş aşıları
Farkliymis bizimkilerden. Ah kiyamam yaa bu gece de biraz mizmiz olabilir
Gecen sene sen bu zamanlar soylenıyodun benım sancilarim nerde kasılmalarım nerde dıyeValla ya ne çabuk geçti çok çok az kaldı
Kimse yazmazsa sen yaz kız, bazen çok sessiz kalıyor buralarBurdayım canım burdayımsiz nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz baktım bana kimse yazmıyor yazmıyorum bende bisey
Valla Avrupa yakasında evlerin tuglaları felan ucmus hep.Gece burda da sesler geldi kalkıp da bakamadım dışarı.
Of offf...Valla Avrupa yakasında evlerin tuglaları felan ucmus hep.
Valla kuzum sorma. Kuzenim gorsel gonderdi azonce resmen arabanın ustune ucmuş sacılmış ortalıga. Onların binasının onu hemen. Dıkkat edin dedım Allah korusunOf offf...
Kimseye bir şey olmamıştır inşallah.
Eskiden ne lodos tatili olurdu ya aklıma geldi.
Yılın 3-4 günu kesin yapıyormuşuzdur.
Oyun grubu gercekten etkilide işte dedigim gibi imkanlar...2-3 yaş arası bizim kesinlikle mesafeli olmamız gereken bir dönemdi mesela, ama mümkün olmuyor ki.
Ben karışmıyorum artık ilişkilerine, seninki daha küçük, çok etkilenir her hareketten.
Birkaç ay önce 3 hafta oyun grubuna gitti bizimki, haftada 1 saat.
O bile iyi geldi.
Varsa imkan, yakın yer bakabilirsin.
Dışarı babası varsa çıkarıyor, ben de arada çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmasak daha iyi, öyle geriliyoruz.
Konusmada şükürler olsun baya iyi yol katettik. Sadece bazi kelimeler hâla tam net cikmiyor. Tekrar dicek ama kittar gibi bişey diyor. Psikologa gidiyoruz ama randevu aralari cok fazlaBenim düşüncem 3 yaş yarım gün, 4 ve 5 yaş tam gündü.
Bilmiyorum şimdi nasıl olur.
Devam ediyor musunuz siz psikoloğa, çok yol katettiniz sanırım konuşmada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?