Günaydın canım Mart anneleri . 2 akşamdır bizimki yine saat başı uyanmaya başladı . Gaz şurubu bitti ondan mı rezene veriyordum onu da kestim . Zaten halsizdim uyudum mu dayak mı yedim belli değil. Memeyi bırakmak istemiyor bırakınca ağlıyor falan Büyüdükçe düzene girer uykusu diyenlere diyorum
Günaydın canım Mart anneleri . 2 akşamdır bizimki yine saat başı uyanmaya başladı . Gaz şurubu bitti ondan mı rezene veriyordum onu da kestim . Zaten halsizdim uyudum mu dayak mı yedim belli değil. Memeyi bırakmak istemiyor bırakınca ağlıyor falan Büyüdükçe düzene girer uykusu diyenlere diyorum
Benimki de aynı canım kalkıp duruyor bir dalamıyor gündüz de genelde neşeli huzurlu bir bebek gece ne oluyor anlamıyorum.Ruh gibiyim uykusuzluktan baş ağrısı mide bulantısı Allah ne verdiyseAtak geçmemiş daha bir de dişler olabilir bi bitemedi
Ayy o benim hiç cikmiyo aklimdan mesela seviyorum birden aklıma geliyo ulan ne parmaklandim senin için diyorum bi durgunlasiyorum yarin sevgili bulur ananın memelerinin unutursun diyorum sinirlenip üzülüyorum
Cok ağlamalı, kacmali,az kilo artisli gecti
Daha ilkinden sonra titreye titreye agladi cok zor tuttum icim gitti ..
5li karmanin pekistirmssi ve prevenar13 zaturre asisi canim
Benimki de aynı canım kalkıp duruyor bir dalamıyor gündüz de genelde neşeli huzurlu bir bebek gece ne oluyor anlamıyorum.Ruh gibiyim uykusuzluktan baş ağrısı mide bulantısı Allah ne verdiyseAtak geçmemiş daha bir de dişler olabilir bi bitemedi Ddestina3
Canım diş geliyor galiba dediğimin gibi . Beyazlaşmış baya sanki yaşına kadar gelir sanırım