2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Makaram sarı bağlar le gız soyler gelın aaglaaar nıye ben olmusmuyem lo asyam karalar bağlarrr tililililili

Sevgili ve en buyuk baş İSTANBULDAN BÖYÜK BÖYÜK GÜNAYDINLAR.

Bebem çoktan uyandı salona geldik elinde tabletle ugrasıyo bende ayrılmaya calısıyorum .. Bırazdan kayfaltı vaaar ne yedirsseeemMutlu gunlerımızın olsun Insallh bidaaa tililili

Gunaydın canım bende uyuyp uyanınca dayak yemıs gıbı oluyorm. Sık sık uyanıyoruz gece ondandır.

Röraydın perrierciğim

Benimki de aynı canım kalkıp duruyor bir dalamıyor gündüz de genelde neşeli huzurlu bir bebek gece ne oluyor anlamıyorum.Ruh gibiyim uykusuzluktan baş ağrısı mide bulantısı Allah ne verdiyseAtak geçmemiş daha bir de dişler olabilir bi bitemedi

Eeee kimin nisanlisi

Aklima ne geldi bak gecen sene bu zamanlar senin cinar su ha geldi ha gelecek modundaydi habire kendini parmaklatiyordun bu siralar :)
Ayy o benim hiç cikmiyo aklimdan mesela seviyorum birden aklıma geliyo ulan ne parmaklandim senin için diyorum bi durgunlasiyorum yarin sevgili bulur ananın memelerinin unutursun diyorum sinirlenip üzülüyorum

Benimki de aynı canım kalkıp duruyor bir dalamıyor gündüz de genelde neşeli huzurlu bir bebek gece ne oluyor anlamıyorum.Ruh gibiyim uykusuzluktan baş ağrısı mide bulantısı Allah ne verdiyseAtak geçmemiş daha bir de dişler olabilir bi bitemedi D destina3

Canım diş geliyor galiba dediğimin gibi . Beyazlaşmış baya sanki yaşına kadar gelir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…