2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nabıyorsunuz ahaliiiii bi halsizlik bende bugün anlatamam .
Şu karıncalar beni sinir etti.onların giriş kapısına nette ne yaziyorsa hepsinden döktüm beklettim..dağılın ülen dedim dağıldılar inşallah birdaha dönmemek üzere gitmişlerdir.evi sildim supurdum bugün ohh temizlik gibin yok be

Yok cnm gelin yeter :) oglani getirme ama anne gecesi yapalim :) gelinim gelebilir bir tek :)

Biz okuyana kadar siz geceyi coktan bitirmişsinizdirama gelinin ortaligi birbirine kadr benden söylemesi soyle bi muzik acarsan belki dans ederken birer bardak icebiliriz

Sagolasim, iyi ugrastirdi
Ugrastrmazmi. gözönünde kacacak yeri olmadığı halde zor yakaladi öldürdü bizim komşu ..merdivende görmüştüm ya ben hemde lağım. eşşek kadardı... daire kapimjn onunde allahtan içeri girmedi..kapıyı actigimla kapadigim bir oldu..unutamıyorum o günü..

Uyandik ustu basi islanmis cisi çıkmış hep dışına ..simdi sallayarak uyuttum

Günaydın canım Mart anneleri . 2 akşamdır bizimki yine saat başı uyanmaya başladı . Gaz şurubu bitti ondan mı rezene veriyordum onu da kestim . Zaten halsizdim uyudum mu dayak mı yedim belli değil. Memeyi bırakmak istemiyor bırakınca ağlıyor falan Büyüdükçe düzene girer uykusu diyenlere diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…