2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maialla
biz de dr dan geldik bi kizim vardi simdi de oglum olacagini ogrendik ve gayet saglikli duruyor elleri ense kalinligi bacaklari falan, ikili test icin de kanimizi verdik kipir kipir oynuyordu oğlusum,masallah ona ve tum bebislerimize
Maşallah canım özele mi gittin? Bana daha erken cinsiyet için dedi mecbur 1 ay beklicem

Anlaşamamızın sebebi bence tam okumamanız. size bebeklikten beri antibiyotik kullanır yazmadım bebeklilten itibaren kişinin kg göre doz hesaplanır dedim oda sizin ilk mesajınızda Allah bilir birde 1000 mg vermiştir dediğiniz için..

Kızlar ikili testin kan sonucu çıktı papp-a 0,88 serbest beta hcg 54,9 yarın göstericem dr varmı sorun sizlerin nasıldı değerler

Amine Busra cnm gittim bugun ama nasi korktm kotu bi haber alicam diyo. Bakti dr ne rahimde ne kese ne de plesantada kanama yok dedi. Bebis de gayet iyi dedi kalbini dinletti icim raha olsun diye. Ayin 6 sinda ikili testimiz var devletteki de 10 una rand verdi.
Sanirim ikisinde de yaptiricam.

Bu arada peceteye gelen kan icin onemli bisey olmadigni soyledi. 3 gun evvel iliski olmustu dedim ondandir dedi kilcak damarlar catlamistir dedi bi de utandim neyseki bisey yok allah tan haftasina gore ilerde dedi haftaya cinsiyet icinde bakariz dedi.

Kızlar sadece 12 kişi kalmış 29 kişi okumuş Allah razı olsun Allah kabul eylesin inşallah..
yok mu 12 kişi daha okumayanlardan olursa daha iyi olur ve sadece 1 kişi 1 adet okumalı...
Sağol canım Allah razı olsun okuyandan okumayandan sorun değl,düşünmen yeterli, doktordan geldim şehirlerarası olduğu için yarım saat oldu geleli, güzel haberlerim yok malesef omfalosel dedi,organlaeın karın dışında gelişmesi ve beraberindeki anomalikler olabilir dedi,kendime geleyim karar vermem lazım,bekliyorum

Cok sevindim canim rahatla artik :)

Cok uzuldum.rabbim yardimcin olsun

Yaaaa hayirlisi insallah 7sinde soyleyecek dr bakalim Herkes erkek diyordu bende oyle hissediyordum sende boyle tahmin ettin hadi bakalim Kizima hamileyken o zamanda mart annelerindeydim bir arkadasimiz vardi o da tahmin ediyordu hep tutuyordu o yuzden cok inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…