2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün ne yaptıysam yemedi niye böyle yaptı anlamadım .birini yemese diğerini yerdi .mısır çorbası yaptım en son .simdi uyuyor uyansn onu denicem..çok üzülüyorum böyle olunca ac ac dolandı bugun

Bugün ne yaptıysam yemedi niye böyle yaptı anlamadım .birini yemese diğerini yerdi .mısır çorbası yaptım en son .simdi uyuyor uyansn onu denicem..çok üzülüyorum böyle olunca ac ac dolandı bugun
Amaaaan aç hissetseler yerler kız.
Neye ihtiyaçları varsa öyle yapıyorlar bence.
Açlık da lazım oluyor bazen demek ki.
Ben iyi terbiye ettim de kendimi bu konularda

Ayy ne güzel maşallah çok hızlısın
Yeni yeni arkadaşlar oh mis, çok iyi olacak
Amin, darısı başımıza.
Vazgecmeden gittim gorustum canim. Simdi kakam gelirse ne yapicam diye dertlendi ogretmenime ayip olirmu bu kizin kakasida ne kotu kokuyomus diye dusunurmu en iyisi kakami tutarim diyo dertmi yok be kahvecim
Hayırlı olsun canimm cok heyecanli
Cok sagol canim darisi size

Ay benimkide 2gundur oyle .icim rahat etmedi 9da kofte kizarttim onuda yemedi

Onuda denedim cano kavrmsını hele dırek cıkaryo tmm canım bende kofteyı oyle yapayım corba da gidıyorda katı olarak pek yemıyor
Canim bem eti hasladim ceviz kadar paketledim buzluga attim cikarip 5 10 dk somra hemen minik minik dogradim hoc oyle puturlu olmuyo tavsiye ederim

Canim bem eti hasladim ceviz kadar paketledim buzluga attim cikarip 5 10 dk somra hemen minik minik dogradim hoc oyle puturlu olmuyo tavsiye ederim
Aa ben hiç öyle şeyler yapmadım. Hep çorba mi yediriyorum ne sanki ama bugün 1 tane köfte yedi baktım yiyor ara ara bunu yapım diye düşü nceler geçmedi değil kafamdan

Kuzum öyle derken yani eti isterse minik olsun farkednce cikryr...zaten mikserde bozuldu sinir oldum iyice

Aa ben hiç öyle şeyler yapmadım. Hep çorba mi yediriyorum ne sanki ama bugün 1 tane köfte yedi baktım yiyor ara ara bunu yapım diye düşü nceler geçmedi değil kafamdan
Ama eti haşlayıp buzluga atmak sağlıklı olur mu onu bilemedim bi

Bizimkide sabah yumurtasını bitirmedi sanırım öncesinde salatalık yedi ondan . Öğlen bi ısırık muz aldı bir de şeftali püresi yedi hipp in . Ama çok ağladı emdi uyudu hemen zaten belki de açtı çocuk akşamda çorbasını yaparken küçük bi aksilik yaşadım yoğurt çorbası yaptım bi kaç kuşbaşı kadar da tavuk eti yedi yanında

Ben de büyüğü götürmek istiyorum da bildiğim şeyleri söyleyecek gibi geliyorSeninki gibi

Bizimkiler Mart bebesi canım belki ondandırTam doğa uyanıyor bahar falan bizimkiler de kıpır kıpır hep

Biz kızımda anaokulun çok yararını gördük her türlü tavsiye ederim de bu virüs dönemi sıkıntı

Ağustos benimki de.
Adam her şeyi okulsuzluğa bağladı geçti.
Sanki her şey çok normal de göndermedik.
3 tamla 5 yarım arasında kaldım ben de.
Sabahları genelde öğrerici dersler öğleden sonra da oyun ağırlıklı program oluyor genelde sen yine sor canım.Bizimkini yarım başlatmıştık arkadaşlarım daha duruyorlar ben de durucam diye diretince tama geçtik.Çocuğun durumuna göre düşün bence canım.

Kızlar bebenizjn yemeklerine zencefil ve bugday ruseymi katiyormusunuz yada kattinizmi hiç.bide pancar verdjnjzmj corbasjni felan

Ne çok soruyorum demi amaan idare edin ben bir gariiip keloglanim

Son düzenleme:
Kızlar bebenizjn yemeklerine zencefil ve bugday ruseymi katiyormusunuz yada kattinizmi hiç.bide pancar verdjnjzmj corbasjni felan

Ne çok soruyorum demi amaan idare edin ben bir gariiip keloglanim
Ruşeymli irmik kullanmıştım bir kaç kez muhallebilerine yemeklerine katmadım canım . Zencefil de kullanmadım pancar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…