2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Konusmada şükürler olsun baya iyi yol katettik. Sadece bazi kelimeler hâla tam net cikmiyor. Tekrar dicek ama kittar gibi bişey diyor. Psikologa gidiyoruz ama randevu aralari cok fazla

kahvetelvesi okul konusunu tektek alintilayamadim kizlar oglum icinde kaydediriyoruz bu hafta bizimki mecburi ..
Kres seklinde haftaici yarimsar 4gun carsambalari tatil seklinde 3yasicin
Sonraki yilda tumgune geciyor belki gun konusunda fikir olur sizede

4 yarım gün de iyiymiş aslında.
Kaça anlaştınız canım?
Ben yağmur çamur demeden açık havaya çıkaran bir yer olsun istiyorum, dışarda naparlarsa yapsınlar temiz hava alsın benim tek derdim.
Ama buna dikkat eden okullar hop montessori, yok Finlandiya etiketlerini yapıştırıyorlar, fiyat artıyor.
Zaten normalde de fiyatlar 2 katına çıktı bu sene diyor arkadaşlar.
Yarın gezeceğiz biraz okulları.

Burda o sekil secenek olmuyor her yerde. Cok arastirmak lazım maalesef

Hangi cevrede bakacaksiniz, İstanbul'da miydin

Eger secme sansim olsa 3yarim gun secerdim sanirim canim bizimki devletkresi (yurtdisi old.icin 3yasta baslaniyor), eger pandemi olmasaydi bu yil istege bagli baslaticaktik pandemiden kaldi ..
Bahsettiğin gibi sogukta olsasanirim 2 haftada bir disari etkinlikleri oluyor isim etiketleri geldimi fiyatlar cok artiyor bildigim kadarıyla eğer bu yil alisma yili olsun derseniz normal butceden baslayip gelcek yil tum doneme iyi bir okul secmek nasil olur?

Pinkpinkblue pınko benım bebıs bu verdigin tarifi yapıyorm ıcmıyor yaa ciğer corbasını Baska ne yapıyordun cigerle sadece boyle mı verıyodun kuzu

Pinkpinkblue pınko benım bebıs bu verdigin tarifi yapıyorm ıcmıyor yaa ciğer corbasını Baska ne yapıyordun cigerle sadece boyle mı verıyodun kuzu
Kavur ver bide canim . Valla cnm ben hergun ayiptir soylemesi et kofte yedirdim eti corbasina minocik minicik dogradim hergun aksam kofte yedirdim 1tane .

2 gün gidip ara vermesi de güzel bir düzen.
Sizde daha düzenli sistem tabii, ben 3 yaşında göndereyim dedim de etrafımda tek destekçi bulamadım.
Seneye devlete tutuyor yaşı, güzel bir okul var çok yakın, belki orayı düşünürüz adresimiz tutuyorken.
Bu sene eğlencesi bol bir yer olsun diyorum o sebeple.
İnşallah çok güzel başlar ve devam eder okul maceranız

Kavur ver bide canim . Valla cnm ben hergun ayiptir soylemesi et kofte yedirdim eti corbasina minocik minicik dogradim hergun aksam kofte yedirdim 1tane .
Onuda denedim cano kavrmsını hele dırek cıkaryo tmm canım bende kofteyı oyle yapayım corba da gidıyorda katı olarak pek yemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…