He bende oyle dedımKimse yazmazsa sen yaz kız, bazen çok sessiz kalıyor buralar
Ben de ben yazmasam bile çok sayfa görünce hoşuma gidiyor, sonra okumak zor geliyor falan
Bize hepsini birden yapar muhtemelenSiralama olarak belki farklidir canim 2ser olarak yapılıyor genelde oyle ,3 4 tane vuruldugu olmadi.. simdiden gecmis olsun sizede ağrı kesici verdim oyle durdu normalde hic vermezdim asidan sonra
Konusmada şükürler olsun baya iyi yol katettik. Sadece bazi kelimeler hâla tam net cikmiyor. Tekrar dicek ama kittar gibi bişey diyor. Psikologa gidiyoruz ama randevu aralari cok fazla
Bize hepsini birden yapar muhtemelen
4 yarım gün de iyiymiş aslında.kahvetelvesi okul konusunu tektek alintilayamadim kizlar oglum icinde kaydediriyoruz bu hafta bizimki mecburi ..
Kres seklinde haftaici yarimsar 4gun carsambalari tatil seklinde 3yasicin
Sonraki yilda tumgune geciyor belki gun konusunda fikir olur sizede
Burda o sekil secenek olmuyor her yerde. Cok arastirmak lazım maalesefkahvetelvesi okul konusunu tektek alintilayamadim kizlar oglum icinde kaydediriyoruz bu hafta bizimki mecburi ..
Kres seklinde haftaici yarimsar 4gun carsambalari tatil seklinde 3yasicin
Sonraki yilda tumgune geciyor belki gun konusunda fikir olur sizede
Hangi cevrede bakacaksiniz, İstanbul'da miydin4 yarım gün de iyiymiş aslında.
Kaça anlaştınız canım?
Ben yağmur çamur demeden açık havaya çıkaran bir yer olsun istiyorum, dışarda naparlarsa yapsınlar temiz hava alsın benim tek derdim.
Ama buna dikkat eden okullar hop montessori, yok Finlandiya etiketlerini yapıştırıyorlar, fiyat artıyor.
Zaten normalde de fiyatlar 2 katına çıktı bu sene diyor arkadaşlar.
Yarın gezeceğiz biraz okulları.
4 yarım gün de iyiymiş aslında.
Kaça anlaştınız canım?
Ben yağmur çamur demeden açık havaya çıkaran bir yer olsun istiyorum, dışarda naparlarsa yapsınlar temiz hava alsın benim tek derdim.
Ama buna dikkat eden okullar hop montessori, yok Finlandiya etiketlerini yapıştırıyorlar, fiyat artıyor.
Zaten normalde de fiyatlar 2 katına çıktı bu sene diyor arkadaşlar.
Yarın gezeceğiz biraz okulları.
Bugun eslemin kulagini deldircektim ama pandemiden dolayi delmiyolarmis ucuz yirtti. Ananesi küpe aldi artik beklicek 2 sene
Bende sasirdim cok tuhafBiz yazin deldirmistikhc duymamistim pandemiden yapmayan
Bende sasirdim cok tuhaf
Kavur ver bide canimPinkpinkblue pınko benım bebıs bu verdigin tarifi yapıyorm ıcmıyor yaa ciğer corbasını Baska ne yapıyordun cigerle sadece boyle mı verıyodun kuzu
Yazdirdim canimAğustos benimki de.
Adam her şeyi okulsuzluğa bağladı geçti.
Sanki her şey çok normal de göndermedik.
3 tamla 5 yarım arasında kaldım ben de.
Yok Bursa'dayım canım.Hangi cevrede bakacaksiniz, İstanbul'da miydin
2 gün gidip ara vermesi de güzel bir düzen.Eger secme sansim olsa 3yarim gun secerdim sanirim canim bizimki devletkresi (yurtdisi old.icin 3yasta baslaniyor), eger pandemi olmasaydi bu yil istege bagli baslaticaktik pandemiden kaldi ..
Bahsettiğin gibi sogukta olsasanirim 2 haftada bir disari etkinlikleri oluyor isim etiketleri geldimi fiyatlar cok artiyor bildigim kadarıyla eğer bu yil alisma yili olsun derseniz normal butceden baslayip gelcek yil tum doneme iyi bir okul secmek nasil olur?
Ayy ne güzel maşallah çok hızlısınYazdirdim canimcuma godecek nasipse. Veli oldum ben . Darisi size canim
Onuda denedim cano kavrmsını hele dırek cıkaryoKavur ver bide canim. Valla cnm ben hergun ayiptir soylemesi et kofte yedirdim eti corbasina minocik minicik dogradim hergun aksam kofte yedirdim 1tane .
Yaaa cok sevindim darisi başımızaYazdirdim canimcuma godecek nasipse. Veli oldum ben . Darisi size canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?