2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ruşeymli irmik kullanmıştım bir kaç kez muhallebilerine yemeklerine katmadım canım . Zencefil de kullanmadım pancar da
Pancar çorbası tarifi var kuzum net ten bak.bende pazardan alayımda yapicam inşallah bulurum

Kızlar bebenizjn yemeklerine zencefil ve bugday ruseymi katiyormusunuz yada kattinizmi hiç.bide pancar verdjnjzmj corbasjni felan

Ne çok soruyorum demi amaan idare edin ben bir gariiip keloglanim
Pancarlı makarna yapıyorum ben arada severek yiyor. Ama zencefil ve ruşeym kullanmıyorum. İll başta ruşeymki pirinç unu almıştım bitincede almadım bir daha

Pancarlı makarna yapıyorum ben arada severek yiyor. Ama zencefil ve ruşeym kullanmıyorum. İll başta ruşeymki pirinç unu almıştım bitincede almadım bir daha
Aaa evet pancarlı makarna almıştım bende haha unutmuşum yapayım bakalım bugün sevecek mi . Pişmek bilmiyor o makarnalar da sebzeli diye mi anlamadım acil durumla için saklıyordum

Aaa evet pancarlı makarna almıştım bende haha unutmuşum yapayım bakalım bugün sevecek mi . Pişmek bilmiyor o makarnalar da sebzeli diye mi anlamadım acil durumla için saklıyordum
Ben normal annemin yaptığı kesme makarnaya pancar rendeliyorum öyle pişiriyorum. Bazen içine peynir de katıyorum. Çok güzel oluyor. Ama sebzeli makarna falan denemedim canım.

Ben normal annemin yaptığı kesme makarnaya pancar rendeliyorum öyle pişiriyorum. Bazen içine peynir de katıyorum. Çok güzel oluyor. Ama sebzeli makarna falan denemedim canım.
Allah affetsinde haşlanmış pancar yedim cok merak etmistim. O neydi oyle yaa

Nediiir bu çektiğimizz çilee ya. Valla memeden kesicem bu çocuğu. Az kaldı sabredemiyorum artıkk
Aman canim hele pandemi donemindeyiz sabret. Sonra birakinca cok ozleyecegiz. Bir sene bitti bile, kendileri birakmazsa 1 sene daha emerler inşallah. Çünkü heleki bebek birakinca cok zoruna gidiyor insanin..

Pinkom hele az daha fikir ver kansızlık için başka neler yaptın Pinkpinkblue
Ya sizin o kdar dusuk degil pero uzme kendini. Dediklerim disinda bisey yapmadim zaten yapilacaklar onlar yani. Severse yesil mercimek yemegi veya et suyuyla corbasini yap . Bide et kiyma kofte yedihinde yogurt veya sutunle karismasinnarada en az 1saat olucak buna dikkat et. Kan damlasini veya surubu portakal suyuyla ver dedi dr ama benimkine travma oldu tiksindi yapamadim onu

Biz kızımda anaokulun çok yararını gördük her türlü tavsiye ederim de bu virüs dönemi sıkıntı
Yazdirdim canim 1gun gidecek oyun grubu gibi simdilik. Seversede 2 veya 3gune cikicaz baslangic dozu gibi . Virusde evet cok sikinti ama evdede cok degisti acaip hircin bize vuruyo tehdit ediyo posete koyup cope atarim sizi diyo sizi maffederim diyo genel olarak agrasiflesti binada arkadasida yok arada sorada arkadaslarimla gorusmeye basladim o cocuklarla bile iletisim kuramaz oldu sorunlari halledemiyor evde bizi kukanda etmeye alisti tabi karsi tarafda ayni baskiyi kurmaya calisinca sikinti oluyo ona . Umarim guzel olur

He tmm ana yuree işte ne guluyon

Cok iyi olmus canim ,inan bizi anlattın sanki havasi degissin diye cikariyoruz ciktigimizada pisman oluyoruz cocuklar oynamak istiyor ama hersey benim benim istedigim olucak modunda tabi dede babanneyle oyun oynarken hemen istesigi olunca kabuletmiyorda mizmiz ,laf anlatamamktan yoruldum inan insallah defne cok cabuk uyum saglar sizr cok iyi gelicek kuzum❤

Cok sagol canim insallah. Bak bizdede durum oyle babanne dede vs istedigini yapiyor. Annem mesela o kdar yuz vermiyor oynamak istemiyosa hayir diyo hemen anneme kiziyo sevmiyorum falan diyo isine gelmeyince. Babannesigile battaniyeye yatip sallayin beni diyo yaklasik 20 kilo bak elleri kollari uyusuyo yinede yapiyolar diyorum yapmayin yuz vermeyin yada mesela 2kere sallarim diyin uzuluyolar kiyamiyolar oda tepelerine cikiyo . Ahh erdemcim az coktahmin ediyorum sizi nasil pisman ettigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…