2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben ilk gebeligimde erkek cocuk gordum kizim oldu ikincide kiz gordum kizm oldu bunda kiz gibide gordum erkek gibide deri mont giydirmisim 2 yasinda falanmis nekadar yakisikli oglum var derim gercekten sonuc ne çıkacak bakalım

((((

Çok üzüldüm karar vermeden önce testlerden geçmeyecekmisin?

9 kişi kaldı sadece arkadaşlar yok mu okuyan 9 kişi 1 adet ayetel kursi kişi başı Allahtan ümit kesilmez
Haticenin bebeği sağlıklı olması icin

Son düzenleme:
Kızlar ağzının tadı iğrenç olup ne yese geçmeyen ve bebeği kız olan var mı benim oğlumda böyleydi gene böyle mübarek

Çok üzüldüm karar vermeden önce testlerden geçmeyecekmisin?
Bilmiyorum canım,sizleride fazla üzmek istemiyorum,iç karartıcı haberlerle mutlu haberlerin ize gölge olmak istemem,sağlıkla minmoşlarınıza kavuşursunuz inşallah, durumdan sizleri haberdar ederim..

Soru sorupta cevap veremediği m olduysa kusura bakmayın lütfen,mesaj çok olunca kime yazdı m kime yazamadım anlayamadım..

Olsun canım öyle şey mi olur dertler paylaşılınca azalır Allah yardımcın olsun mutlaka yaz

Evet canım dediğin gibi kimin duası belli olmaz ben yinede ekleyeyim olsun :)
Ama bunun sırrı 41 hamilenin kişi başı 1 adet okuması gerekiyor
Bunu hiç duymamıştım canım valla 41 hamileyi çevremizde bulamayız, burası bunun için çok uygun bir yer inşallah Hatice hanımın çocuğuna da şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…