Kızlar sadece 12 kişi kalmış 29 kişi okumuş Allah razı olsun Allah kabul eylesin inşallah..
yok mu 12 kişi daha okumayanlardan olursa daha iyi olur ve sadece 1 kişi 1 adet okumalı...
Ben de okudum canım Allah şifa versin inşallahCanım bende okudum
Cok sevindim canim rahatla artik :)
Ben ilk gebeligimde erkek cocuk gordum kizim oldu ikincide kiz gordum kizm oldu bunda kiz gibide gordum erkek gibide deri mont giydirmisim 2 yasinda falanmis nekadar yakisikli oglum var derim gercekten sonuc ne çıkacak bakalımBen ilkine 2 aylık hamileydim rüyamda oğlumu gördüm. Doktor 3 aylık cinsiyet tahmini yaparken kız olabilir dedi ama içimden o erkek dedim. Rüyadan çok etkilenmiştim.Sonra zaten erkek olduğunu 4 aylıkken gördü. Şimdi de erkek bebek gördüm doktorda erkek dedi. Yanılma payı olabilir diye bekliyorum . Haftaya kontrolüm var
Sağol canım Allah razı olsun okuyandan okumayandan sorun değl,düşünmen yeterli, doktordan geldim şehirlerarası olduğu için yarım saat oldu geleli, güzel haberlerim yok malesef omfalosel dedi,organlaeın karın dışında gelişmesi ve beraberindeki anomalikler olabilir dedi,kendime geleyim karar vermem lazım,bekliyorum
Kızlar slm ben de cinsiyet tahmini istiyorum nolur
Erkek gibi :))Kızlar bee benim minnoşuma da bir cinsiyet tahmini yapsanıznub konusunu falan okudum ama hiçbir şey anlamadım. Burada 10+6
Çok üzüldüm karar vermeden önce testlerden geçmeyecekmisin?Sağol canım Allah razı olsun okuyandan okumayandan sorun değl,düşünmen yeterli, doktordan geldim şehirlerarası olduğu için yarım saat oldu geleli, güzel haberlerim yok malesef omfalosel dedi,organlaeın karın dışında gelişmesi ve beraberindeki anomalikler olabilir dedi,kendime geleyim karar vermem lazım,bekliyorum
Bilmiyorum canım,sizleride fazla üzmek istemiyorum,iç karartıcı haberlerle mutlu haberlerin ize gölge olmak istemem,sağlıkla minmoşlarınıza kavuşursunuz inşallah, durumdan sizleri haberdar ederim..Çok üzüldüm karar vermeden önce testlerden geçmeyecekmisin?
Annem de okudu9 kişi kaldı sadece arkadaşlar yok mu okuyan 9 kişi 1 adet ayetel kursi kişi başı Allahtan ümit kesilmez
Haticenin bebeği sağlıklı olması icin
Sağolsun canım da hamilelerin okuması gerekiyorAnnem de okudu
Ayy öyle miSağolsun canım da hamilelerin okuması gerekiyor
Evet canım dediğin gibi kimin duası belli olmaz ben yinede ekleyeyim olsun :)Ayy öyle mitamam canım ama olsun kimin duasının kabul olacağı belli olmaz Annemi yazmazsınız listeye
Olsun canım öyle şey mi olur dertler paylaşılınca azalır Allah yardımcın olsun mutlaka yazBilmiyorum canım,sizleride fazla üzmek istemiyorum,iç karartıcı haberlerle mutlu haberlerin ize gölge olmak istemem,sağlıkla minmoşlarınıza kavuşursunuz inşallah, durumdan sizleri haberdar ederim..
Soru sorupta cevap veremediği m olduysa kusura bakmayın lütfen,mesaj çok olunca kime yazdı m kime yazamadım anlayamadım..
Bunu hiç duymamıştım canım valla 41 hamileyi çevremizde bulamayız, burası bunun için çok uygun bir yerEvet canım dediğin gibi kimin duası belli olmaz ben yinede ekleyeyim olsun :)
Ama bunun sırrı 41 hamilenin kişi başı 1 adet okuması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?