2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
9 kişi kaldı sadece arkadaşlar yok mu okuyan 9 kişi 1 adet ayetel kursi kişi başı Allahtan ümit kesilmez
Haticenin bebeği sağlıklı olması icin
Canım sen kendin için topluyodun o bitimi bu diğer arkadasımz için mi ben sana okumuştum tabi o topladıgın kendin içinse. Diğer arkadasımzada okurum

Olur mu öyle şey bu şekilde düşünme canım allah yardımcın olsun

Canım sen kendin için topluyodun o bitimi bu diğer arkadasımz için mi ben sana okumuştum tabi o topladıgın kendin içinse. Diğer arkadasımzada okurum
Melina melina arkadaşımız için canım son 8 kişi kaldı ismi Hatice imiş
Bebeğinde sorunlar cıktı gördüysen sağlıklı olması için okuyoruz Haticenin bebeği için

Son düzenleme:

Burda hepimiz birbirimize dert ortagi yoldas oluyoruz keske hic kotu haberler gelmese ama Allah ne verirse basimiza geleni hep beraber karsilamaya calisiyoruz ,insan bazen en yakinlariyla bile anlasamiyor burda kocaman bi aileyiz elimizden geldigi kadr

Devlet hastanelerinde bunlar bedavaya calistiriliyo sanki insan muamelesi yapmiyorlar

Oncelikle belirteyim, yemin ederek soyluyorum , - neyime gerekse - size uzuldugum icin, keske bogaz iltihabiniz icin antibiyotik kullanmak zorunda kalmasaniz , diyerek sizi teskin etmem yanlissa, yanlisim, problem yok.
Kisinin kilosuna ve yasina gore doz hazirlanir, yuzde yuz haklisiniz. Iltihabiniz oldugu icin, doktorunuz, bir de 1000 mg yani en yuksek dozu vermisse, - die adiniza tekrar daha uzuldum bana neyse iste. Allah bilir ifadem ise , net olmadigim ve kesinlik icermedigimi belirtmek icindi.
Ama yine de Hakli olabilirsiniz. Siz de hamilesiniz, mubarek gun birbirimizi gucendirecek bi seyden uzak duralim. Cunku ben sizin adiniza verdigim endise yuzunden sizden laf isittim. Size tekrar gecmis olsun. Umarim hepimiz saglikla cocuklarimizi kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…