- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
ben riskli gebelik dr una gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakiyor bastan beri hep riskim vardi kanama falan univ de bi prof ozel sayilirMaialla
Maşallah canım özele mi gittin? Bana daha erken cinsiyet için dedi mecbur 1 ay beklicem
Meraba benfr mart annesi olcam grubu baştan beri takip ediyorum ama bi türlü yazamadım bitanede ben ayetel kürsi almak istiyorm ❤❤❤
bende okudum cnmSağolsun canım da hamilelerin okuması gerekiyor
Evet canım dediğin gibi kimin duası belli olmaz ben yinede ekleyeyim olsun :)
Ama bunun sırrı 41 hamilenin kişi başı 1 adet okuması gerekiyor
Hatice'nin bebeği için ben de okudum 1 tane ayetel kürsi. Allah kabul etsin sağlıklı olsun inşallah.Sağolsun canım da hamilelerin okuması gerekiyor
Vayyyykizlar bu arada bende çin takvimi tuttu hem kizimda hem oglumda aynisi cikti zaten iki gun once oglum olCagini ruyamda gormustum ,kizimda ise kizimin bizzat yuzunu gormustum ruyamda
Cin takvimi bende de tuttu ama bi sey merak ediyorum. Rus takvimi die bi sey gordum, o da dogru cikti mi peki ?kizlar bu arada bende çin takvimi tuttu hem kizimda hem oglumda aynisi cikti zaten iki gun once oglum olCagini ruyamda gormustum ,kizimda ise kizimin bizzat yuzunu gormustum ruyamda
Gittim canım çok şükür herşey yolunda kalp atışını duyduk gördüm yavrumuPOLAT006 arkadasimizda dün kontrole gidecekti herşey yolundadır inşallah
Çok sevindim ben de merak ediyordum seni.Gittim canım çok şükür herşey yolunda kalp atışını duyduk gördüm yavrumuçok sağol sorduğun için
Çok sağol canım benimÇok sevindim ben de merak ediyordum seni.
Bence kasıkların ağrıyodur canm rahim büyüdüğ için5.5-6 yıl olacak sezeryan olalı 12 hafta içindeyim kasıklarım mı ağrıyor dikişler mi ağrıyor yada ben mi kuruntu yapıyorum bilemedim sağlıkla gelirler inşallah
Bende okudum canımKızlar sadece 12 kişi kalmış 29 kişi okumuş Allah razı olsun Allah kabul eylesin inşallah..
yok mu 12 kişi daha okumayanlardan olursa daha iyi olur ve sadece 1 kişi 1 adet okumalı...
Yaa nerden anladın hadi inişh hayırlısıylaErkek :))
Rica ederim Gözün aydın canımGittim canım çok şükür herşey yolunda kalp atışını duyduk gördüm yavrumuçok sağol sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?