2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maialla

Maşallah canım özele mi gittin? Bana daha erken cinsiyet için dedi mecbur 1 ay beklicem
ben riskli gebelik dr una gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakiyor bastan beri hep riskim vardi kanama falan univ de bi prof ozel sayilir

kizlar bu arada bende çin takvimi tuttu hem kizimda hem oglumda aynisi cikti zaten iki gun once oglum olCagini ruyamda gormustum ,kizimda ise kizimin bizzat yuzunu gormustum ruyamda
Vayyyy ne sanslisin yaaa, cok gipta ettim. Bizde soyle oluyor, esim ilkinde ruya gormus kiz olcak dedi, doktor yuzde 99 erkek dedi. Esim kazandi
Simdi esim yine bi ruya gormus erkek olacak diyor, daha doktor tahminde bulunmadi, bekliyoruz bakalim

kizlar bu arada bende çin takvimi tuttu hem kizimda hem oglumda aynisi cikti zaten iki gun once oglum olCagini ruyamda gormustum ,kizimda ise kizimin bizzat yuzunu gormustum ruyamda
Cin takvimi bende de tuttu ama bi sey merak ediyorum. Rus takvimi die bi sey gordum, o da dogru cikti mi peki ?

5.5-6 yıl olacak sezeryan olalı 12 hafta içindeyim kasıklarım mı ağrıyor dikişler mi ağrıyor yada ben mi kuruntu yapıyorum bilemedim sağlıkla gelirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…