2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa nerden anladın hadi inişh hayırlısıyla
İnşlh senin tahminin tutar bir kızım var bir de oğlum olsa fena olmaz tabi öncelikle sağlıklısını versin rabbim Kız erkek ayırmaktan değil ama insan bir farklısını istiyor nedense.
Doktora gittim bugün kıza benzettim dedi, hayırlısı olsun tabi

Bana dedin sanirim aynen once saglik :) saglikli hayirli evlat olsunlarda

Günaydın kızlar
Bi hayattan bezmişlik var üstümde modum çok düşük niye böyleki çok alıngan oldum ufak şeye sinirleniyorm hemen nasıl geçecek
Ben de aynıyım canım çok alıngan bir şey oldum.Mide bulantısı ve bir şey yiyememek Benım modumu çok düşürüyorbi de acayip sinir var üstümde

Ben de aynıyım canım çok alıngan bir şey oldum.Mide bulantısı ve bir şey yiyememek Benım modumu çok düşürüyorbi de acayip sinir var üstümde
Böyle yeşillik bi doğa istiyorum sadece kuş sesleri ve rüzgar sesi tek başıma yumuşacık yatakta keyif yapmak istiyorum

Günaydın kızlar
Bi hayattan bezmişlik var üstümde modum çok düşük niye böyleki çok alıngan oldum ufak şeye sinirleniyorm hemen nasıl geçecek

Bende öyleyim kızlar hemen herseye aglıyorum. Hic birsey yapmak istemiyorum. Kendimi iyice saldım. Kızım aglıyor diye sinir oluyorum sonra susmayınca oturup bende aglıyorum cocugumun dengesinide bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…