- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Okudum canim9 kişi kaldı sadece arkadaşlar yok mu okuyan 9 kişi 1 adet ayetel kursi kişi başı Allahtan ümit kesilmez
Haticenin bebeği sağlıklı olması icin
Sen nasilsin nasil gecti kontrol canim?Bende okudum canım
Canım ben de okudum, inşallah sağlıcakla kucağına alır.
Ben de okudumm.Kızlar sadece 12 kişi kalmış 29 kişi okumuş Allah razı olsun Allah kabul eylesin inşallah..
yok mu 12 kişi daha okumayanlardan olursa daha iyi olur ve sadece 1 kişi 1 adet okumalı...
Keseden tahmin yurutuyorum canim ben :))Yaa nerden anladın hadi inişh hayırlısıyla
Öyle oluyor canım tam geçti diyoruz tekrardan başlıyorBelirtim hafifledi yazmistim bi hafta önce şuan belirtilerim zirveye cikti yine. Mide kaynamasi bulantisi uyutmuyor resmen
İnşlh senin tahminin tutar bir kızım var bir de oğlum olsa fena olmaz tabi öncelikle sağlıklısını versin rabbimYaa nerden anladın hadi inişh hayırlısıyla
Bana dedin sanirim aynen once saglik :) saglikli hayirli evlat olsunlardaİnşlh senin tahminin tutar bir kızım var bir de oğlum olsa fena olmaz tabi öncelikle sağlıklısını versin rabbimKız erkek ayırmaktan değil ama insan bir farklısını istiyor nedense.
Doktora gittim bugün kıza benzettim dedi, hayırlısı olsun tabi
Ben şuan tokdayım gidiyorum canım. İnşallah hayırlı haberler alırım. Bol bol dua ediyorum. Sizde edinSen nasilsin nasil gecti kontrol canim?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBen şuan tokdayım gidiyorum canım. İnşallah hayırlı haberler alırım. Bol bol dua ediyorum. Sizde edin
Ben de aynıyım canım çok alıngan bir şey oldum.Mide bulantısı ve bir şey yiyememek Benım modumu çok düşürüyorGünaydın kızlar
Bi hayattan bezmişlik var üstümde modum çok düşük niye böylekiçok alıngan oldum ufak şeye sinirleniyorm hemen nasıl geçecek
Böyle yeşillik bi doğa istiyorum sadece kuş sesleri ve rüzgar sesi tek başıma yumuşacık yatakta keyif yapmak istiyorumBen de aynıyım canım çok alıngan bir şey oldum.Mide bulantısı ve bir şey yiyememek Benım modumu çok düşürüyorbi de acayip sinir var üstümde
Günaydın kızlar
Bi hayattan bezmişlik var üstümde modum çok düşük niye böylekiçok alıngan oldum ufak şeye sinirleniyorm hemen nasıl geçecek
Ben de aynıyım canım çok alıngan bir şey oldum.Mide bulantısı ve bir şey yiyememek Benım modumu çok düşürüyorbi de acayip sinir var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?